Guarin14 je napisao/la:Niko normalan ne mrzi, meni je prvom drago i u svakom mecu sam navijao za komsije, ali kada cujem da nekj pricaju kako bi komsije pobijedile najjacu Francusku ili da se nadaju necem protiv vanzemaljaca, tacno poludim, mrzim preseravanja.
Milos treba biti MVP covjek je objasnio neke stvari na ovom SP
Drago mi je što je tebi drago zbog uspjeha srpskih košarkaša, ali samo da te pitam što ti smeta ako se nadamo? Jel zabranjeno nadati se? Ne vjerujem da danas u svijetu postoji jedan jedini navijač/simpatizer/fan koji se ne nada pobjedi svog tima u finalu bez obzira ko bio rival. Zato ću ja večeras da navijam I da se nadam jer jbga ne dešava se baš svaki dan da Srbi igraju finale Mundobasketa protiv Gringosa. To je rijetka privilegija koja nam je višom silom ranije oteta. Sad istanbulsko prokletstvo može u istoriju

.
Što se tiče diskusije na temu najjača Francuska versus najjača Srbija, opet ću reći, tu najjaču Francusku (koja je kasnije izbacila furiju I u finalu preslišala Litvance) je prošle godine glatko dobila Srbija bez Tea u timu, a I to valjda nešto znači.
UnSub je napisao/la:I bih je tukla litvaniju prosle godine litvaniju koja je jaca nego ova sad pa jel to znaci smo trebali biti medju 4 na svijetu i da smo jaci od njih, spustite se malo teodosicu i selektoru svaka cast a ostali su prosjek

Bjelica, Krstić, Bogdan I Raduljica su prosjek?
I ta priča
ako se desi ovo, ako se desi ono...
Jedini pravi I
čvrsti plus u odnosu na Amere je rasterećenost igrača Srbije. Niko ih nije očekivao ni u polufinalu, a kamoli u finalu. Srebro je u džepu, a I to je senzacionalan uspjeh.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović