truho je BIVŠŠI trener koji u svlačionici dodje ko neki jaran za zajebanciju. kuurac bi puzigaća kod ozbiljnog trenera pametovao dok izlaziNane17 je napisao/la:Ne znam je li iko od vas Hordi koji je bio na tekmi,primjetio kako Puzigaca i Velkoski jebu mater jedan drugom prilikom izlazka Bojana iz igre,sjedio sam na zapadu tacno u sredini pa mi nije promaklo,ocigledno je da vam je nesto truhlo u ekipi,kad ovakav Nas Celik iste dobili! Sretno u nastavku!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
uredu je psovanje medusobno za to nisam rekao nista sve je to u redu i pokusaj da bacite baklju na istok sve je to ok ali sto je bilo potrebno da se cetnici spominju da ste igrali protiv borca pa haj a to za haseta ne znam
Koji je ovaj DeeWa gigant
Napomenuo bih da je Berberović napravio onaj faul iz kojeg smo primili go i to prilično nepotrebno.

Napomenuo bih da je Berberović napravio onaj faul iz kojeg smo primili go i to prilično nepotrebno.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ja bas s kolegom sjedim na zapadu,i malo komentarisemo,reko sad kad su stekli nesto,digli se iznad sivila ove nase cemerne lige,gledaj reko sta sebi dopustaju,da Puzigaca urla i na Velkoskog i na gospodina odijelu!rammstein je napisao/la:truho je BIVŠŠI trener koji u svlačionici dodje ko neki jaran za zajebanciju. kuurac bi puzigaća kod ozbiljnog trenera pametovao dok izlaziNane17 je napisao/la:Ne znam je li iko od vas Hordi koji je bio na tekmi,primjetio kako Puzigaca i Velkoski jebu mater jedan drugom prilikom izlazka Bojana iz igre,sjedio sam na zapadu tacno u sredini pa mi nije promaklo,ocigledno je da vam je nesto truhlo u ekipi,kad ovakav Nas Celik iste dobili! Sretno u nastavku!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jer volite dizati 3 prsta sto se i danas pokazalo.luster je napisao/la:uredu je psovanje medusobno za to nisam rekao nista sve je to u redu i pokusaj da bacite baklju na istok sve je to ok ali sto je bilo potrebno da se cetnici spominju da ste igrali protiv borca pa haj a to za haseta ne znam
Joj moje Sarajevo sta mi radis...

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Hebao mu je mater za onu sansu sto je zahebao ranije.Kad je oklijevao sta ce sa loptom i na kraju dao njihovom igracu cini mi se.Puzigaca je igrac mudonja ne libi se u facu nikome reci sta misli,i pred navijacima ce uvjek prvi stati bez problema.I protiv Travnika se zakacio sa pojedinim igracima poslije utakmiceNane17 je napisao/la:Ne znam je li iko od vas Hordi koji je bio na tekmi,primjetio kako Puzigaca i Velkoski jebu mater jedan drugom prilikom izlazka Bojana iz igre,sjedio sam na zapadu tacno u sredini pa mi nije promaklo,ocigledno je da vam je nesto truhlo u ekipi,kad ovakav Nas Celik iste dobili! Sretno u nastavku!
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 14 sep 2014, 00:16, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad vidim ove prognoze sastava za naredne utakmice smuci mi se, ako Kallasi i Mitrevski ne dobiju sansu protiv Igmana onda ti famozni likovi i ne postoje
M.Delac 2
na vasoj tribini ste dizali po tri prsta , nek je to uredu, a to picke c. si izmislio cista lazluster je napisao/la:upravu si samo jos da posloze tim i imate previse igraca od kojih deno nije u stanju sastavit kvalitetan tim,otjerajte dzenu i sve je uredu danas bilo samo ono na kraju cetnicke pi+cke nije u redu to vam nije trebalo
Ma Puzigaću za kapitena da im svima **** mater i treneru i igračima >TITO je on!miky_hz je napisao/la:Hebao mu je mater za onu sansu sto je zahebao ranije.Kad je oklijevao sta ce sa loptom i na kraju dao njihovom igracu cini mi se.Puzigaca je igrac mudonja ne libi se u facu nikome reci sta misli,i pred navijacima ce uvjek prvi stati bez problema.Nane17 je napisao/la:Ne znam je li iko od vas Hordi koji je bio na tekmi,primjetio kako Puzigaca i Velkoski jebu mater jedan drugom prilikom izlazka Bojana iz igre,sjedio sam na zapadu tacno u sredini pa mi nije promaklo,ocigledno je da vam je nesto truhlo u ekipi,kad ovakav Nas Celik iste dobili! Sretno u nastavku!
Sarajevo ljubavi moja!
A na gol nek stave balvan, vidjet ćeš, više će se lopti odbiti vani !FKS1946 je napisao/la:Kad vidim ove prognoze sastava za naredne utakmice smuci mi se, ako Kallasi i Mitrevski ne dobiju sansu protiv Igmana onda ti famozni likovi i ne postoje
U novi boj ...
HAHAHAHAHA cuj 3 prsta ako nisi vidio dizalo se 7 prstiju (sedam alejkum ili nas majstor zenicanin hrgotaa koji je dobio zelju da pocjepa malo mrezu i usput respect za trans za rudare
Ako trazite IME sto mislis o Susicu, vece ime ne bi mogli pozeljeti za dovesti.rammstein je napisao/la:ovdje samo treba cvrsta ruka koja ce na tribine poslati badnovca, berberovica, dupoca na klupu pa nek tamo glumi inijetu i pravi glupe i nepotrebne faulove![]()
neko ko ce kad udje u svlacionicu biti IME i koga ce postovatti a na grliti poslije treninga i zvati na
klipaču
- RistoPodvoznjak
- Kontakt:
Ne znam opet nisam razocaran jer sam ja od utakmice s Velezom primjetio da nece ova momcad nesto pretjerano biti dobra. Nema nervoze i ljutnje, bodovi su prosuti po ne znam koji put al' isto tako ovo je prva sezona u skorije vrijeme da nismo krenuli furiozno sa 6 pobjeda ... mozda je to dobar znak ?
Polako samo , ne treba biti ljut ni pesimisitican, ni optimistican. Sredit ce to uprava sve jer ako nista oni rade odlican posao i ne sumnjam da ce oni na kraju sve kockice posloziti kako treba .
SARAJ'VO

SARAJ'VO
MaJaba
Sve što se desilo danas i nije toliko neočekivano niti iznenađujuće, ali me u svakom slučaju iznerviralo, al' baš. Da krenem redom veliki je nesrazmjer u odnosu odbrana - napad. Sad evo sa Leonom imamo ATOMSKI napad i MAHALSKU odbranu, dakle napad koji svakoj ekipi na svijetu može dati gol i odbranu koja od svake ekipe na svijetu može primiti gol. Da budemo iskreni pričamo o stoperima mnogo ali recimo Puzigaća 70 od 90 minuta utakmice provede na protivničkoj polovini, i za te stvari ga ne mogu vaditi golovi, i "iskreno znači" takve situacije NE SMIJU popravljati stoperi. Dženan je došao poslije Jarnija kojeg igrači očito nisu podnosili jer im je da tako kažem "skresao krila" i dao im potpuno slobodu što je na kraju rezultiralo dobrim rezultatima i trofejem Kupa. Sad kad je očito to da u svlačionici nešto ne štima, mislim između igrača dolazi do pada u igri i krize rezultata. Nisu svi k'o jedan, barem tako izgleda. Dženan za to nema rješenja, jer nema čvrste ruke, on je s njima jaran, i kad ide ide, kad ne ide...belaj. A to ne ide tako, s njima jaran može biti neko koga će svejedno poštovati, ali ne i Dženo. Dženo nema niti čvrstu ruku niti autoritet u svlačionici i tu je problem. Večeras se za razliku od nekih ranijih utakmica vidjelo očito nezalaganje naših igrača i sad neko na to kaže krivi su igrači. Činjenica. Jesu, ali kada se ti ne zalažeš tebe se posjedne na klupu, pa da te vidimo. On ima dvije iste izmjene i to je kraj svijeta. I onda dođemo do sljedećeg, igrači sigurni u to da će igrati igraju kako žele, oni sa klupe gube dalju volju da rade jer znaju da čak i ako uđu ponekad u ponekoj utakmici, bez obzira koliko pokazali i šta radili neće uzeti mjesto nekom od Dženanovih "vječnih". Jednostavno je, ja nisam neko ko brani svoje stavove i mišljenja po cijenu bilo čega. Dosad je Uščuplić imao moju punu podršku, od večeras je nema. Svaki prekid nam je opasnost, u većini slučajeva gol, svaki prekid za nas je apsolutno bezopasan. Kretnje odbrane, neefikasnost napada. Pogrešne postavke igre, ma svašta nešto. Nama bodove uzimaju ekipe u kojima, životom garantujem, i Barić, i Kallasi, Kovačević, Mitrevski, Kostić bi sto posto imali mjesto među prvih jedanaest. U svijetu je to uvijek tako, kad ne ide, prvo onda krene trener. Ne igrači. On ih treba motivisati, a ne novčane kazne (koje opet on treba odrediti, ako neko nije radio što je htio). Ima ekipu sa kojom očito ne zna, kao da daš farmu NASA-inih računara nekom ko koristi samo i isključivo facebook. Ovoj ekipi treba pozitivan šok. Ovoj ekipi treba čvrsta ruka! Što se pak igračkog kadra i igrača kao krivaca tiče već sam pomenuo nesrazmjer u odnosu napad odbrana. To i nije tolika razlika ako bi se recimo pogledao naš vezni red. Mi nemamo zadnjeg veznog, Cimirot, Radovac to nisu niti će biti, jednostavno nemamo igrača koji je defanzivno jak i orjentisan. Isto kao u reprezentaciji. Priznali to neki ili ne repki najviše fali Rahimić. Isto tako i Sarajevu fali igrač koji će uzimati lopte, presjecati napade, dobijati vazdušne duele, kupiti "ničije lopte", pogađate - neko tipa Mate Džadžala, ko neće ostaviti odbranu na vjetrometini svaku put kad protivnik pređe pola. I naravno - GOLMAN.
Ako trazite IME sto mislis o Susicu, vece ime ne bi mogli pozeljeti za dovesti.[/quoteuprava vec radi na dodovdjenu treneradubrovnik je napisao/la:rammstein je napisao/la:ovdje samo treba cvrsta ruka koja ce na tribine poslati badnovca, berberovica, dupoca na klupu pa nek tamo glumi inijetu i pravi glupe i nepotrebne faulove![]()
neko ko ce kad udje u svlacionicu biti IME i koga ce postovatti a na grliti poslije treninga i zvati na
klipaču

Pa njega da dovedu ja bi poceo prattiiti famos

ko visoko leti nisko pada, ovako necete daleko dogurati, samo vam ostaje nada da ce te se na vrijeme trznuti iz letargije u koju ste zapali i da ce te posloziti stvari kako na terenu tako i u svlacionici. 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Respect za parolu
! Pozz iz Zenice!

- RistoPodvoznjak
- Kontakt:
Mislim da je Ljupko Petrović bio trener koji bi nam odlicno dosao al' eto... Uglavnom treba nam takav kalibar trenera ukoliko zelimo tim koji ce svaku tekmu ginuti samo da bi ostao u prvom timuOerde je napisao/la:Sve što se desilo danas i nije toliko neočekivano niti iznenađujuće, ali me u svakom slučaju iznerviralo, al' baš. Da krenem redom veliki je nesrazmjer u odnosu odbrana - napad. Sad evo sa Leonom imamo ATOMSKI napad i MAHALSKU odbranu, dakle napad koji svakoj ekipi na svijetu može dati gol i odbranu koja od svake ekipe na svijetu može primiti gol. Da budemo iskreni pričamo o stoperima mnogo ali recimo Puzigaća 70 od 90 minuta utakmice provede na protivničkoj polovini, i za te stvari ga ne mogu vaditi golovi, i "iskreno znači" takve situacije NE SMIJU popravljati stoperi. Dženan je došao poslije Jarnija kojeg igrači očito nisu podnosili jer im je da tako kažem "skresao krila" i dao im potpuno slobodu što je na kraju rezultiralo dobrim rezultatima i trofejem Kupa. Sad kad je očito to da u svlačionici nešto ne štima, mislim između igrača dolazi do pada u igri i krize rezultata. Nisu svi k'o jedan, barem tako izgleda. Dženan za to nema rješenja, jer nema čvrste ruke, on je s njima jaran, i kad ide ide, kad ne ide...belaj. A to ne ide tako, s njima jaran može biti neko koga će svejedno poštovati, ali ne i Dženo. Dženo nema niti čvrstu ruku niti autoritet u svlačionici i tu je problem. Večeras se za razliku od nekih ranijih utakmica vidjelo očito nezalaganje naših igrača i sad neko na to kaže krivi su igrači. Činjenica. Jesu, ali kada se ti ne zalažeš tebe se posjedne na klupu, pa da te vidimo. On ima dvije iste izmjene i to je kraj svijeta. I onda dođemo do sljedećeg, igrači sigurni u to da će igrati igraju kako žele, oni sa klupe gube dalju volju da rade jer znaju da čak i ako uđu ponekad u ponekoj utakmici, bez obzira koliko pokazali i šta radili neće uzeti mjesto nekom od Dženanovih "vječnih". Jednostavno je, ja nisam neko ko brani svoje stavove i mišljenja po cijenu bilo čega. Dosad je Uščuplić imao moju punu podršku, od večeras je nema. Svaki prekid nam je opasnost, u većini slučajeva gol, svaki prekid za nas je apsolutno bezopasan. Kretnje odbrane, neefikasnost napada. Pogrešne postavke igre, ma svašta nešto. Nama bodove uzimaju ekipe u kojima, životom garantujem, i Barić, i Kallasi, Kovačević, Mitrevski, Kostić bi sto posto imali mjesto među prvih jedanaest. U svijetu je to uvijek tako, kad ne ide, prvo onda krene trener. Ne igrači. On ih treba motivisati, a ne novčane kazne (koje opet on treba odrediti, ako neko nije radio što je htio). Ima ekipu sa kojom očito ne zna, kao da daš farmu NASA-inih računara nekom ko koristi samo i isključivo facebook. Ovoj ekipi treba pozitivan šok. Ovoj ekipi treba čvrsta ruka! Što se pak igračkog kadra i igrača kao krivaca tiče već sam pomenuo nesrazmjer u odnosu napad odbrana. To i nije tolika razlika ako bi se recimo pogledao naš vezni red. Mi nemamo zadnjeg veznog, Cimirot, Radovac to nisu niti će biti, jednostavno nemamo igrača koji je defanzivno jak i orjentisan. Isto kao u reprezentaciji. Priznali to neki ili ne repki najviše fali Rahimić. Isto tako i Sarajevu fali igrač koji će uzimati lopte, presjecati napade, dobijati vazdušne duele, kupiti "ničije lopte", pogađate - neko tipa Mate Džadžala, ko neće ostaviti odbranu na vjetrometini svaku put kad protivnik pređe pola. I naravno - GOLMAN.

MaJaba
Znaci propade mi inicijativa.E hebi ga, svaka cast na odgovoru.rammstein je napisao/la:Ako trazite IME sto mislis o Susicu, vece ime ne bi mogli pozeljeti za dovesti.[/quoteuprava vec radi na dodovdjenu treneradubrovnik je napisao/la:rammstein je napisao/la:ovdje samo treba cvrsta ruka koja ce na tribine poslati badnovca, berberovica, dupoca na klupu pa nek tamo glumi inijetu i pravi glupe i nepotrebne faulove![]()
klipačua ublehe nisu kontaktirali
![]()
Pa njega da dovedu ja bi poceo prattiiti famos

Trenutno korisnika/ca: Dave, miguelramos, Venom i 34 gosta.