bod po bod...sto i jedan bodnesvrstani je napisao/la:galaktikosi jestel spasili bod?HzCZ je napisao/la:Dobar ste otpor pružili jakom Radniku.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mislim da bi ti to trebo azmiru odma rec, vjerovatno covjek ne razmislja o tome.wienultras je napisao/la: dajte ba ljudi,ja sam bas pozitivan,ali nas **** mrtvi radnik,ubit ce nas zeljo ako ovako budemo igrali,ides bolan vitezu i drini,daj boze u sledece tri bod iscupat..i eto te u goloj borbi za opstanak...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
wienultras
- Kontakt:
mani ironije matere ti,klasik je napisao/la:Mislim da bi ti to trebo azmiru odma rec, vjerovatno covjek ne razmislja o tome.wienultras je napisao/la: dajte ba ljudi,ja sam bas pozitivan,ali nas **** mrtvi radnik,ubit ce nas zeljo ako ovako budemo igrali,ides bolan vitezu i drini,daj boze u sledece tri bod iscupat..i eto te u goloj borbi za opstanak...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
na stranu sad poraz i odron od ekipe al sto nas debeli sudija iskartonira,tito te j.e.b.o
..debeli se za svaki kontakt za dzep hvatao
...da,jos da pohvalim teren,onaj kukurzu iza gola koji je izgleda odlicno rodio i valjanje igraca radnika...ja sam mislio da smo mi najgori sto se toga tice al ono danas je bilo za medalju

Mislio sam makar X. Rekox garant i oni ne mogu dati gola, ali vidi vraga dadose 2.
2 meni najcrnja momenta koji bas lijepo prikazuju Slobodu na danasnjoj utakmicu
1.Zuti karton Dzafica radi stucni...
2. I nasa naizglednija prilika u 93 ili nekoj tako minuti kad njih trojica ne mogu da uguraju loptu u gol...
2 meni najcrnja momenta koji bas lijepo prikazuju Slobodu na danasnjoj utakmicu
1.Zuti karton Dzafica radi stucni...
2. I nasa naizglednija prilika u 93 ili nekoj tako minuti kad njih trojica ne mogu da uguraju loptu u gol...
I kukuruz ekipa nas dobije, ovo će nam biti najteži poraz ove sezone, nema većeg dna...
Igrački kadar je takav kakav jeste, ali naravno opet da Denis snosi najveću krivicu, naš Pape...
A da se računaju samo poluvremena imali bi 3 boda više sad, ne čini se puno al značili bi itekako...
Igrački kadar je takav kakav jeste, ali naravno opet da Denis snosi najveću krivicu, naš Pape...
A da se računaju samo poluvremena imali bi 3 boda više sad, ne čini se puno al značili bi itekako...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kakav spektakl?Virtu4l je napisao/la:A sad spektakl...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
beka23 je napisao/la:Kakav spektakl?Virtu4l je napisao/la:A sad spektakl...
- slavko njegus
- Kontakt:
Navijanje na Grbavici pred kraj tekme.... ono poznato... Slo- Slo- Slobodo... na... te nabodoh.
Bice interesantno i na terenu i na tribinama.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
prenjelo gaBuu je napisao/la:Brat ne gleda ni domace, a najavljuje spetakle
Za mene nisu domaće.Buu je napisao/la:Brat ne gleda ni domace, a najavljuje spetakle
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ne beri brige...i mi smo vas u bijeljini ispostovalislavko njegus je napisao/la:Navijanje na Grbavici pred kraj tekme.... ono poznato... Slo- Slo- Slobodo... na... te nabodoh.
Nećemo vas puno, ne boj se, gospoda smo miNYKnicks Fan je napisao/la:Zeljo ce nas napunit do vrha, zapamtite
Slo slo slobodo
Ja te volim, volim Željo..
Najveći huligan na ss.ba forumu se javiogio10 je napisao/la:Nećemo vas puno, ne boj se, gospoda smo miNYKnicks Fan je napisao/la:Zeljo ce nas napunit do vrha, zapamtite
Slo slo slobodo
Psovanje Želje na utakmici Sloboda-Čelik ti huliganu zoveš nekakvim kompleksima.Šta ćemo za psovanje Slobode na utakmici Želje i Viteza? Jesu li i to kompleksi?
Neki dan si rekao da je Sloboda tebi/vama Sarajevskim mangupima
Pozdrav za najvećeg huligana na ss.ba sceni
Zadnja izmjena: haver, dana/u 13 sep 2014, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Dolazis li sl. vikend na tekmu.gio10 je napisao/la:Nećemo vas puno, ne boj se, gospoda smo miNYKnicks Fan je napisao/la:Zeljo ce nas napunit do vrha, zapamtite
Slo slo slobodo
- Ljiljani87
- Kontakt:
Možda zato što sljedeće kolo igraju Sloboda-Željo ?haver je napisao/la:Najveći huligan na ss.ba forumu se javiogio10 je napisao/la:Nećemo vas puno, ne boj se, gospoda smo miNYKnicks Fan je napisao/la:Zeljo ce nas napunit do vrha, zapamtite
Slo slo slobodo
Psovanje Želje na utakmici Sloboda-Čelik ti huliganu zoveš nekakvim kompleksima.Šta ćemo za psovanje Slobode na utakmici Želje i Viteza? Jesu li i to kompleksi?
Neki dan si rekao da je Sloboda tebi/vama Sarajevskim magngupimana nivou Obarske i sličnih klubova.Zašto danas na utakmici psujete istu Slobodu?
Pozdrav za najvećeg huligana na ss.ba sceni
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Ako Bog da in shaa AllahZodiac je napisao/la:Dolazis li sl. vikend na tekmu.gio10 je napisao/la:Nećemo vas puno, ne boj se, gospoda smo miNYKnicks Fan je napisao/la:Zeljo ce nas napunit do vrha, zapamtite
Slo slo slobodo
haveru,malo uključi mozak
Ja te volim, volim Željo..
Možda zato što sljedeće kolo igraju Sloboda-Željo ?[/quote]
Na svakoj utakmici psujete slijedećeg protivnika?
Interesantno.
Na svakoj utakmici psujete slijedećeg protivnika?
Interesantno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.