FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 13 sep 2014, 18:15

Odlicna igra danas.Alba je zvijer samo takva,Mathieu i Macherano super odigrali,ali cim je usao letva Pique,eto problema.Ne vjerujem kako je covjek los,Mathieu,kako ga mnogi nazvase starac stize sve,pa i otkloniti propuste koje ova taraba napravi.

Raduje me ovakva igra,ulijeva povjerenje,ali ne i neki igraci.Gore spomenuti Pique,Pedro je isto prelos,ali vratit ce se i Suarez,nema njemu pretjerano puno igre.I Sandro i Munir su bolji od njega sad.

Messi pokazao sto vec svi znamo,a Neymar igra velikom lakocom i dosta rastereti Messija.Uuuuuf,jedva cekam Suareza,bit ce to pakleno.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 13 sep 2014, 18:31

Trebamo po zadnji put osvojiti ovu Primeru jer od naredne godine igramo Katalonsku ligu. :opaopa: :opaopa: :salut: :salut:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 13 sep 2014, 18:46

Uh. Utakmica k'o preslikana protiv Villarreala. Neće u gol pa neće, ali pročepilo je nekako. Athletic je odlična ekipa, ali su ipak pali na kraju kada je Barca ubacila u brzinu više. Da su zabili pogodak iz nekoliko opasnih napada napustili bi neporaženi Camp Nou. Ipak, teško je i da se sve poklopi. Nisu oni džaba izbacili Napoli iz LP.
Što se Barce tiče, manje više svi su bili dobri. Montoya nije ni tako loše izgledao, uglavnom bolje nego kod Tate. Alba perfektan. Mathieu i Masche dobro odradili. Nije ni Pique loš bio, ali mislim da je skoro cijelo drugo poluvrijeme igrao sa blažom povredom kuka ako sam dobro primijetio. Rakitić već sada mogu reći duplo korisniji za Barcu nego Cesc. Raduju ovi clean sheetovi, a što se tiče realizacije i to će ići na bolje, jer treba razumjeti da recimo Suarez ne igra, Neymar nije nijednu počeo od prve,...
Uglavnom, zadovoljan sam. Raspored nam leži na ruku do Reala.
Mes Que Un Club

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 13 sep 2014, 21:55

Naš najveći konkurent za titulu stigao do veoma važne pobjede . Bit će to opet jedna neizvjesna borba do samog kraja. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 13 sep 2014, 22:00

messilla je napisao/la:Naš najveći konkurent za titulu stigao do veoma važne pobjede . Bit će to opet jedna neizvjesna borba do samog kraja. :kafa:

a vodice se zestoka borba i za ostala mjesta koja vode u LP
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

MidhatVelicanstveni
Kontakt:

Post Postao/la MidhatVelicanstveni » 13 sep 2014, 23:06

Gdje su strucnjaci da se nasmiju na transfer Robocopa i Rakitica ?

Dva savrsena igraca za Barcu.Ocito ciljani transferi.Mathieu igra kao sto sam i ocekivao.Kupi sve pred golom a cita igru gotovo savrseno.

Raketa ne melja , ne pegla, pogrijesi u predaji ali je direktan i defanzivno stroj u odnosu na sadasnjeg Xavija.
Bravo Lucho :clap:

Neki su se ovdje bunili i na dolazak Suareza , ja ne mogu zamisliti koliko ce ovaj napad biti jak sa njim.U prethodne 2 utakmice se vidjelo da ulazak Neymara daje dimenziju vise i raznovrsnost , sa Suarezom ce to biti duplirano ;)

Gdje je kolega @Donnie da svrsi na Hamesa i izrazi zelju da tog preplacenog igraca vidi na nekoj izmisljenoj poziciji u Barci.

Uprava je uradila strasan posao ovog ljeta :tokralju:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 13 sep 2014, 23:07

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Trebamo po zadnji put osvojiti ovu Primeru jer od naredne godine igramo Katalonsku ligu. :opaopa: :opaopa: :salut: :salut:
cestitam na tituli nedostiznih +6 :rol:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 sep 2014, 23:59

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sule popizdio na Munirove promašaje :mrgreen: :lol: doduše, mali je danas izyebao citav stadion, ne samo njega

mogu misliti kako mu je :? trenira svaki dan, a ne može igrati ....zato ce biti pred El Clasico kao Zvijer puštena sa lanca

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 14 sep 2014, 00:16

let3 je napisao/la:

Sule popizdio na Munirove promašaje :mrgreen: :lol: doduše, mali je danas izyebao citav stadion, ne samo njega

mogu misliti kako mu je :? trenira svaki dan, a ne može igrati ....zato ce biti pred El Clasico kao Zvijer puštena sa lanca
Samo da ne ugrize nekoga :kafa:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 sep 2014, 00:33

sajo10 je napisao/la:
Vandelanoite je napisao/la:Lagano još večeras kiks Reala.
Mislis Atletica? Nas najveci rival ove sezone je Atletico ;)
:think:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 sep 2014, 00:35

Arsene Wenger (Coach, Arsenal) - “Who is the Best Player in the World? Leo Messi. Who is the Best Player Ever? Leo Messi!”
Ivan Helguera (ex-Real Madrid) - “For me, Messi is the best player in history”
Marcello Lippi (Ex Coach, Italy) - “The best? Messi”
Filipe Scolari (Ex Coach, Portugal) – “The only bad thing about Ronaldo’s life is Messi. If it was not for him, Ronaldo would be the best player in the world for five years in a row.”
Radamel Falcao (Atletico Madrid) – “Is Messi a real player or a Play Station character?”
Joey Barton (Queens Park Rangers) – “Messi is the best that’s played the game. Streets ahead of Maradona.”
Luis Figo (Ex Portugal) – “For me, to watch Messi play is a pleasure – it’s like having an orgasm – it’s an incredible pleasure.”

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 14 sep 2014, 00:46

Barton po obicaju gluposti valja

Jel Matju MOTM ? :kafa:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 14 sep 2014, 01:09

L. Enrique: "Iznenadila me taktička svijest Busquetsa. U svakom momentu on zna šta uraditi. Najbolji je na svijetu na svojoj poziciji."

Nemoj srat Sherlock :kafa:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 sep 2014, 01:17

[youtube][/youtube]

ev i munirov individualni ucinak
malca nije htio gol ,al bice hajd prilika ,ustvari dao je gol a sudija ponisti ,ja mislim da je neopravdano ponisten al nisam siguran 100%. on treba prije pedra dobijati sansu,pedro je prelos

odbrana djeluje super za sad ,lijepo je vidit 0 primljenih golova ,samo ba treba bartru ubacivat isto,treba makar prije piquea da ima prednost,pique bas nesto spor ,za cas ga ljudi pretrce

prezadovoljan sam igrom ,vidi se da se igraci mnogo zalazu na terenu,pa kad i messi onoliko trci za loptom sve je onda jasno kako ih je lucho nafuro

a ev messija
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 sep 2014, 01:29

[youtube][/youtube]

Messi na sebe navuce 4 igraca, perfektno asistira i na kraju Neymar pokupi svu slavu :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 sep 2014, 02:08

slikasa jucerasnjeg susreta
joj stadiona koliki je bog te, ovi vide samo tacke neke kako se krecu :mrgreen:

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 sep 2014, 02:21

Bolje s Lamele vidiš utakmicu na Bilinom :mrgreen:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 sep 2014, 02:21

let3 je napisao/la:Arsene Wenger (Coach, Arsenal) - “Who is the Best Player in the World? Leo Messi. Who is the Best Player Ever? Leo Messi!”
Ivan Helguera (ex-Real Madrid) - “For me, Messi is the best player in history”
Marcello Lippi (Ex Coach, Italy) - “The best? Messi”
Filipe Scolari (Ex Coach, Portugal) – “The only bad thing about Ronaldo’s life is Messi. If it was not for him, Ronaldo would be the best player in the world for five years in a row.”
Radamel Falcao (Atletico Madrid) – “Is Messi a real player or a Play Station character?”
Joey Barton (Queens Park Rangers) – “Messi is the best that’s played the game. Streets ahead of Maradona.”
Luis Figo (Ex Portugal) – “For me, to watch Messi play is a pleasure – it’s like having an orgasm – it’s an incredible pleasure.”
dakle imamo izjave senilnih staraca,jednog razbojnika i jednog koji ne zna ni koliko ima godina :kafa:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 sep 2014, 11:48

:bow:
slika

Koliko se igra brze i ljepse pod njegovim vodstvom,presing fantastican.I pored toga drago mi je vidjeti one suteve iz daljine kada nema drugog rjesenje.
Visca el Barça ! Mes que un club !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 sep 2014, 12:58

Prednost Mesija nad Ronaldom je sto ne ide na iznudzene penale za izjednacenje vec driblanjem cetverice i dodavanjem Nejmaru - Barcelona dobija utakmice.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.