Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la Goalgetter » 13 sep 2014, 15:03

Nerminovic je napisao/la:Ne treba vam...Salihovic je uvijek bio nula od igraca kad igra za repku. Totalno druga prica kad igra u klubu. :kafa:
A ko je to bolji od njega, koji treba igrati? Tino Susic, Visca, Hadzic, Zakaric :?:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 sep 2014, 15:05

Nerminovic je napisao/la:Ne treba vam...Salihovic je uvijek bio nula od igraca kad igra za repku. Totalno druga prica kad igra u klubu. :kafa:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

:salut: :salut: :njanjanja: :njanjanja:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 sep 2014, 15:10

Meni je nas narod stvarno fascinantan. Sviju bi se rijesili. Misimovica i Spahica jedva cekali da otjeraju, zamalo da im jos pusku nisu stavili pa ih otjerali.

Sad kad su oni ''otjerani'' sljedeca meta je Salihovic. Bio je i Medunjanin dugo vremena, ali nije se uspjelo. Predpostavljam, sljedeci je Lulic, pa cemo tjerati Vedada, Mujdzu.... :hmmmmm:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 sep 2014, 15:20

Goalgetter je napisao/la:
A ko je to bolji od njega, koji treba igrati? Tino Susic, Visca, Hadzic, Zakaric :?:
Prvo, Salihovic za mene nije igrac za poziciju krila. Kratko i jasno, nema brzine.
Drugo, za mene je Salihovic bolji kao vezni red. Sto se mene tice, ja bih probao koji novi eksperiment sto se zove Besic - Salihovic kombinacija. I ovako moze Pjanic igrati kao 10-ka. :njanjanja:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 sep 2014, 15:44

Salihovic igra, Safet na aparatima. :shh:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 sep 2014, 15:48

Mozda zato sto u reprezentaciji vrlo rijetko igra svoju prirodnu poziciju... Cak i kad nismo imali niko na DMF-u Salihovic je bio lijevo :facepalm: Evo ga danas na prirodnoj u Hoffu :thumbup:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 sep 2014, 16:00

A i vi se uhvatili raspravljati sa djetetom kojem ni brkovi nisu počeli rasti.
DRUG NEBI TI PUNCA

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 13 sep 2014, 16:02

Meni danas djeluje spor..al da znate,nasi stoperi i bekovi ispadaju smjesni zbig Safeta..Kod nas bekovi igraju i krila i svoje pozicije i to se odrazi i na los nastup stopera..Losa taktika, to je to..Taj Avdija cesti kritikovan i nije toliko los jer momak fakat trci kao i Lulic al et,strateg je cudo..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2014, 16:53

Zašto je zamijenjen, gleda li neko?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 13 sep 2014, 16:57

zbog povrede ostao u svlacionici,tako kaze komentator

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 sep 2014, 17:01

Cartman je napisao/la:Salihovic igra, Safet na aparatima. :shh:
Jesi i baksuz :facepalm: sad otjera i Salihovica na aparate.
Idi prati Shrekovce,duse ti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 sep 2014, 21:31

Ajax je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la: :thumbup: ja kad god sam ga gledao za Hoff prosle sezone zapitam se jel to taj igrac drasticna razlika u rep. je nekako smotan i truntav ne znam na kojoj bi poziciji mogao dati maksimum
Na Lulicevoj ( krilo ) to i danas igra. A ako je Lulic u formi onda na beku bar dok nema Kolasinca. Jasno ko dan. Mada kod Papeta se nikad ne zna njemu je i Lulic bek.
nekadam sam ga vidjao u veznom redu u Hofenhajmu lijevo orijentisan poput Medunjanina zato kazem na znam na kojoj poziciji moze dati maksimum u rep. jer u klubu uvijek odigra sasvim solidno,a u rep. ne zna da nabaci lopte

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 sep 2014, 01:39

a mislim da bi salihovic najbolje odigrao uz besica. ne znam da li je sejo ikada odigrao utakmicu za reprezentaciju na svojoj poziciji :problem: mislim da je protiv njemacke igrao na svojoj poziciji nekih 20-ak minuta, dok se neko nije povrijedio, pa je prebacen na lijevog beka.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 sep 2014, 03:36

jasmin10 je napisao/la:a mislim da bi salihovic najbolje odigrao uz besica. ne znam da li je sejo ikada odigrao utakmicu za reprezentaciju na svojoj poziciji :problem: mislim da je protiv njemacke igrao na svojoj poziciji nekih 20-ak minuta, dok se neko nije povrijedio, pa je prebacen na lijevog beka.
Igrao je protiv Egipta tu svoju poziciju, malo je reci da je bio grozan.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 14 sep 2014, 03:47

BIHfan je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:a mislim da bi salihovic najbolje odigrao uz besica. ne znam da li je sejo ikada odigrao utakmicu za reprezentaciju na svojoj poziciji :problem: mislim da je protiv njemacke igrao na svojoj poziciji nekih 20-ak minuta, dok se neko nije povrijedio, pa je prebacen na lijevog beka.
Igrao je protiv Egipta tu svoju poziciju, malo je reci da je bio grozan.
Da igrao je to protiv Egipta. Ne ponovilo se. :crazy: :crazy: :crazy: Tad je Seo bio lijevi bek i ja sam Boga molio da zamjene pozicije jer nam je igra izgledala gluho bilo. Sad se ne sjecam da me ubijes jel sa njim u paru bio Pjanic ili Hadzic ali igra nam je bila da Bog dragi sacuva. Nije da smo protiv Kipra dobro izgledali ali ono je bilo grozno.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 14 sep 2014, 03:50

Virtu4l je napisao/la:Zašto je zamijenjen, gleda li neko?
Javili su da ima posjekotinu neku ali da bi trebao biti ok. Nije nista previse ozbiljno. Bar se nadam. :pray: :pray: :pray: Inace to bi otvorilo Safet nove puteve do formacije bez bekova i krila. Zguraj sve u sredinu pa stanam Bog dragi da. :crazy: :crazy:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 sep 2014, 09:29

Salihovic je najbolji kao krilo ( to i igra najvise za svoj klub ) ispred Kolasinca ili Zukanovica. Moze igrati cak umjesto Lulica ( mozda ga to trgne ) kada je on u losoj formi ( sto je poprilicno cesto bar za reprezentaciju ). I sigurno je bolje krilo od Visce koji je samo brzi od njega. U svim drugim elementima je Salihovic bolji i iskusniji igrac. Kod Salihovica nikad ne treba zaboraviti njegove slobodne udarce koji su pola gola i samo iz tog razloga bi trebao da bude u timu ispred naprimjer Lulica u losoj formi da o Visci i ne govorim. Dobro nama je Visca treci napadac tako da se on koristi za druge stvari. Isto tako Salihovic je odgovoran za poprilican broj asistencija i ubacaja u reprezentaciji tako da se nebi slozio sa pojedincima koji govore da covjek ne zna asistirati ili ubaciti. Naprimjer ovaj zadnji Avdijin gol pola je vrhunska asistencija Salihovica u dubinu.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 14 sep 2014, 17:59

ajax iskreno sto vise citam tvoje postove, sve vise mislim da utakmice pratis samo preko rezultaticom :oops:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 sep 2014, 18:02

Fakt je da mislim da skoro u historiji repke nismo imali 3 jaka ljevaka u reprezentaciji (Kolasinac, Salihovic, Lulic), nazalost, to nas strucnjak nije znao da iskoristi.

U utakmici protiv Latvije, u Rigi, se vidjela demonstracija kako se igra na lijevoj strani, Salihovic i Lulic su odlicno rotirali po toj strani, i razvlacili igru na krilima.

Ali eto, sta ce ti bekovi i krila u modernom nogometu, samo smetaju.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 sep 2014, 12:22

@ Mikron momak ti si izgleda zaluto ovdje. Samo nema veze samo pici dalje :wave:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 26 gostiju.