A ko je to bolji od njega, koji treba igrati? Tino Susic, Visca, Hadzic, ZakaricNerminovic je napisao/la:Ne treba vam...Salihovic je uvijek bio nula od igraca kad igra za repku. Totalno druga prica kad igra u klubu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A ko je to bolji od njega, koji treba igrati? Tino Susic, Visca, Hadzic, ZakaricNerminovic je napisao/la:Ne treba vam...Salihovic je uvijek bio nula od igraca kad igra za repku. Totalno druga prica kad igra u klubu.
[youtube][/youtube]Nerminovic je napisao/la:Ne treba vam...Salihovic je uvijek bio nula od igraca kad igra za repku. Totalno druga prica kad igra u klubu.
Prvo, Salihovic za mene nije igrac za poziciju krila. Kratko i jasno, nema brzine.Goalgetter je napisao/la:A ko je to bolji od njega, koji treba igrati? Tino Susic, Visca, Hadzic, ZakaricNerminovic je napisao/la:Ne treba vam...Salihovic je uvijek bio nula od igraca kad igra za repku. Totalno druga prica kad igra u klubu.
Mozda zato sto u reprezentaciji vrlo rijetko igra svoju prirodnu poziciju... Cak i kad nismo imali niko na DMF-u Salihovic je bio lijevoNerminovic je napisao/la:Ne treba vam...Salihovic je uvijek bio nula od igraca kad igra za repku. Totalno druga prica kad igra u klubu.
Jesi i baksuzCartman je napisao/la:Salihovic igra, Safet na aparatima.
nekadam sam ga vidjao u veznom redu u Hofenhajmu lijevo orijentisan poput Medunjanina zato kazem na znam na kojoj poziciji moze dati maksimum u rep. jer u klubu uvijek odigra sasvim solidno,a u rep. ne zna da nabaci lopteAjax je napisao/la:Na Lulicevoj ( krilo ) to i danas igra. A ako je Lulic u formi onda na beku bar dok nema Kolasinca. Jasno ko dan. Mada kod Papeta se nikad ne zna njemu je i Lulic bek.zgembo89 je napisao/la:ja kad god sam ga gledao za Hoff prosle sezone zapitam se jel to taj igrac drasticna razlika u rep. je nekako smotan i truntav ne znam na kojoj bi poziciji mogao dati maksimum
Igrao je protiv Egipta tu svoju poziciju, malo je reci da je bio grozan.jasmin10 je napisao/la:a mislim da bi salihovic najbolje odigrao uz besica. ne znam da li je sejo ikada odigrao utakmicu za reprezentaciju na svojoj pozicijimislim da je protiv njemacke igrao na svojoj poziciji nekih 20-ak minuta, dok se neko nije povrijedio, pa je prebacen na lijevog beka.
Da igrao je to protiv Egipta. Ne ponovilo se.BIHfan je napisao/la:Igrao je protiv Egipta tu svoju poziciju, malo je reci da je bio grozan.jasmin10 je napisao/la:a mislim da bi salihovic najbolje odigrao uz besica. ne znam da li je sejo ikada odigrao utakmicu za reprezentaciju na svojoj pozicijimislim da je protiv njemacke igrao na svojoj poziciji nekih 20-ak minuta, dok se neko nije povrijedio, pa je prebacen na lijevog beka.
Javili su da ima posjekotinu neku ali da bi trebao biti ok. Nije nista previse ozbiljno. Bar se nadam.Virtu4l je napisao/la:Zašto je zamijenjen, gleda li neko?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 26 gostiju.