Safet Sušić - Pape

ibrakadabra
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ibrakadabra » 13 sep 2014, 14:46

mravojed je napisao/la:treba se pocet skandirat za safetov odlazak i sve ce da bude ok , ovako pisanjem nemamo nista ..
Nije on toliko glup koliko je bezobrazan.Pravi onaj livadić,svi ga redom ismijavaju a magarac ostaje magarac.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 sep 2014, 14:47

slana_krv je napisao/la: Dugo godina lijeva strana je bila jaci dio tima (Salihovic/Papc/Kolasinac-Lulic) i umjesto da ojaca desnu stranu jer smo dobili Hajrovica , nas strateg je uspio da razj.be obje strane, pa smo ovisli o vrhunskom desnom beku vrsajevicu.
Tako je.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 13 sep 2014, 14:51

Kod nas postoji samo jedna greška,većina naše raje pati za Jugoslavijom,90% našeg stanovništva živi i dalje u tom fazonu,sanja taj život,a ovaj na klupi je bio dio njihovog života... I oni zbog njegove igračke karijere ne vide sranya koja radi kao selektor,zaslijepljeni do bola! Dok se kod Hrvata i Srba davno prestalo sanjati o Jugi,ko je bio dobar igrač,oni ruše sve redom,čim nema rezultata,od politike do sporta! Štimac je bio 3 na svijetu,al noga jarane,još i do baraža došao,al nogaaaa! Veze nemaš! Iako znamo da bi i Štimac prošao Island u baražu,jer su bili kvalitetniji! Mihajlović je njima bio vrh,al nogaaaaaa! Veze nema ko ni Štimac! Prosinečki je bio jedan od najvećih igrača Crvene Zvezde,al čovjek vidio da nije dorastao u tom momentu da vodi klub,i dao otkaz na mjesto trenera,a ovaj kaže : Kad on skonta da ne može odvest repku na EP,otići će :facepalm:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 13 sep 2014, 15:00

sanlituncay je napisao/la:Kod nas postoji samo jedna greška,većina naše raje pati za Jugoslavijom,90% našeg stanovništva živi i dalje u tom fazonu,sanja taj život,a ovaj na klupi je bio dio njihovog života... I oni zbog njegove igračke karijere ne vide sranya koja radi kao selektor,zaslijepljeni do bola! Dok se kod Hrvata i Srba davno prestalo sanjati o Jugi,ko je bio dobar igrač,oni ruše sve redom,čim nema rezultata,od politike do sporta! Štimac je bio 3 na svijetu,al noga jarane,još i do baraža došao,al nogaaaa! Veze nemaš! Iako znamo da bi i Štimac prošao Island u baražu,jer su bili kvalitetniji! Mihajlović je njima bio vrh,al nogaaaaaa! Veze nema ko ni Štimac! Prosinečki je bio jedan od najvećih igrača Crvene Zvezde,al čovjek vidio da nije dorastao u tom momentu da vodi klub,i dao otkaz na mjesto trenera,a ovaj kaže : Kad on skonta da ne može odvest repku na EP,otići će :facepalm:
kad on skonta bit ce kasno da bilo ko drugi odvede, savez ga nece otpustiti jer ce morati platiti ostetu, jedino nam ostaje da skonta da je najbolje i za njega i za tim da ode sto prije, kako bi imali vremena naci novog selektora i pripremit se za vels.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 sep 2014, 15:02

Onaj dio navijača na Tušnju,što su mu skandirali,čime se oni hrane?I takvi trebaju gromoglasni zvizduk ostatka tribine u budućnosti.Ljigo odlazi!Ustvari,ostani.U Parizu.Ko te prči.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 13 sep 2014, 15:03

Safet Sušić odavno nema pojma šta priča, a ove zadnje izjave su mu vrh, ali vrh bezobrazluka i omalovažavanja.
Ako se poslije svjetskog kako on kaže trebalo riješiti 5 igrača zašto nije rekao koji su to igrači i zašto ih se nije riješio ?
Odgovor je vrlo jednostavan , da se riješio tih 5 samo njemu znanih morao bi se riješiti i nekih pridošlica čiji su putevi do reprezentacije više nego čudni.
Sušić samo petlja i laže, izmišlja kriterije za ulazak u reprezentaciju kojih se nikada ne pridržava, na utakmicama se ponaša kao kip.
Lulić možda nije trebao reći to što je rekao iako je sasvim razumljivo da je tako reagirao nakon poraza, vruće glave. Daleko gore po reprezentaciju i mir u njoj su ove Sušićeve izjave, date hladne glave dakle promišljeno.

Na kraju krajeva njegove izjave o Šehiću i Štiliću, njegovo udaljavanje i način udaljavanja nekih igrača iz reprezentacije, njegovo ne pozivanje nekih igrača u reprezentaciju, njegovo pozivanje nekih igrača u reprezentaciju iz samo njemu znanih razloga govori koliko je selektor egoistična osoba.
SAFETE SUŠIĆU MOŽEŠ BITI SVE ALI NIKADA NEĆEŠ BITI IZNAD REPREZENTACIJE !!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 sep 2014, 15:08

Dodje mi da odem u Pariz i da ga hraknem u facu,toliko mi se zgadio ovaj ljigavac.Imam ja para za let,ne treba mi savez plaćati.A baš sam mislio posjetiti Pariz,zena mi nije nikad bila.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Iago
Kontakt:

Post Postao/la Iago » 13 sep 2014, 15:30

Samo jedna poruka Safetu:
Ti si, momak, ovdje, izgleda, zalut'o :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 sep 2014, 16:53

Iago je napisao/la:Samo jedna poruka Safetu:
Ti si, momak, ovdje, izgleda, zalut'o :mrgreen:
Hahaha, karma is a bitch. :urnebes:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 13 sep 2014, 19:27

Budimo pozitivni :kafa: dobili smo Tina Svena zadnjeg veznog ovaj playmakera kazu NEW MISKE, krilo a mozda ubuduce i napadac :kafa:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 13 sep 2014, 20:22

Oni misle sve ce se smiriti nakon par dana.
Nece se nista smiriti dok kriminalac ne ode,sto se smirivalo smirivalo.

ODLAZI PREVARO!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 sep 2014, 20:40

MostaracVelezovac je napisao/la:Safete Susicu,

Sve ti u kuci gorilo osim sijalice.
Apoteka ti menza bila.
Sve ti se u kuci osusilo osim vesa.
Umiro od zedji a imo vodu u koljenu.
Nogu ti u Sipadu pravili.
Rukav u djepu noso.
Majki brata pravio!
Sin ti kuci zeta doveo.
Umro majki za bajram!
Tino Susic ti ocuh postao!
Odavno dokazano, da bolest nije sve sto boli. Bitno je, da si ti majci pismen. :crazy:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 13 sep 2014, 20:49

My sister :bih: :bih: :bih:
slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 sep 2014, 20:54

sanlituncay je napisao/la:My sister :bih: :bih: :bih:
slika
Masala! :bih:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 sep 2014, 20:54

sanlituncay je napisao/la:My sister :bih: :bih: :bih:
slika
:bih: :bih: :bih:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 13 sep 2014, 20:55

Dobra sestra igra napadaca :kafa:

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 13 sep 2014, 21:00

Uz sve to internacionalac :bih:

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 13 sep 2014, 23:04

Previse je baleta vidjeno zadnjih mjeseci na fudbalskom igralistu, previse je leksaurina popiveno zbog njihovih mizernih partija, previse slomljenih srca kod ljudi kojima ova reprezentacija predstavlja ono malo razonode i ponosa u sveopstem haosu i sivilu bosanske svakodnevnice!

Otjerajte Vola Koji Sjedi, tog bezobraznog i nafuranog Krejzi Horsa koji dvije smislene recenice ne zna sastavit, strucnjaka koji na pitanje zasto je sa 17-tom reprezentacijom svijeta koja vrijedi 140 miliona eura izgubio najvazniju utakmicu u istoriji jednog naroda od 50-te reprezentacije upola manje vrijednosti odgovara spustanjem slusalice uzivo na drzavnoj te-ve!!!

Otjerajte Kriminalca (i ostale kriminalce) koji drustvenu svojinu koristi Za Vlastite Potrebe ( a Boga mi i burazove) time sto daje prednost Tinki-Winkijima, poluamaterima sa balkanskih livada ispred momaka koji su na svojim ledjima iznijeli prosle kvalifikacije i odveli nas u raj, a usput vrijede deset puta vise, i igraju u najjacim svjetskim ligama!

Otjerajte covjeka koji nikada ne prihvaca odgovornost, covjeka kojemu je uvijek drugi kriv za njegov neuspjeh...

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 13 sep 2014, 23:10

Teska srca ali svim srcem uz Wels i Belgiju i da primimo 5 komada od belgijanaca, i valjda bi to bila garancija da onog covjeka vise ne gledam :wave:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 sep 2014, 00:00

UnSub je napisao/la:Teska srca ali svim srcem uz Wels i Belgiju i da primimo 5 komada od belgijanaca, i valjda bi to bila garancija da onog covjeka vise ne gledam :wave:
Ja ne mogu navijat protiv nasih ma kako mi tesko bilo gledati ove njegove kamikaza formacije kad dva stopera ostaju sami protiv 5-6 igraca protivnickog tima. Tesko mi je gledati onog antitalenta Avdiju i ostale Germane. Tesko mi je bilo
gledati i Kolasinca prije a Mujdzu,Salihovica i Hajrovica zadnju tekmu na klupi. Sramota me citati izjave onog brava i pripadnosti istom narodu kao i on. Sramota me je i da momak kao Spahic bude protjeran radi ovakvog lika. Ali ne mogu ipak navijat protiv nasih. Ovom pak bravu zelim sve najgore i izgubio sam sve ljudske osjecaje prema njemu. Ne mogu ga ocima vidjet.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.