FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovu tekmu smo trebali već riješiti... IGRAJ BORDO-BIJELI!!!
Jel ima neko taj posrani link, ne kontam što ovdje niko ne objavi nego na PP šaljete?

Objavili su brat bratu 5 puta.orbit je napisao/la:Jel ima neko taj posrani link, ne kontam što ovdje niko ne objavi nego na PP šaljete?![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
ajd vadi ga na poluvremenu i nek odma ide po papire,pa ovo je sramota jbt
Hajd ti objavi i šesti put, nabij još jedan post.r3m1 je napisao/la:Objavili su brat bratu 5 puta.orbit je napisao/la:Jel ima neko taj posrani link, ne kontam što ovdje niko ne objavi nego na PP šaljete?![]()
zreli su bili za 5 komada i to u prvom poluvremennu 
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Realno je trebalo biti 0:5, ali ako ovako nastavi Sarajevo kiksat će bodove u Zenici. Bolji ste kilometrima.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Todorović je fulio sve što se može fuliti, ne kontam, pet 100% prilika frajer propustio !<3 LiMes <3 je napisao/la:Realno je trebalo biti 0:5, ali ako ovako nastavi Sarajevo kiksat će bodove u Zenici. Bolji ste kilometrima.
U novi boj ...
-
TheSpecialOne
- Kontakt:
U nastavku moramo maksimalno iskoristiti nase prilike!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Momak je strašno loš i sebičan, srećom po nashz033 je napisao/la:Todorović je fulio sve što se može fuliti, ne kontam, pet 100% prilika frajer propustio !<3 LiMes <3 je napisao/la:Realno je trebalo biti 0:5, ali ako ovako nastavi Sarajevo kiksat će bodove u Zenici. Bolji ste kilometrima.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Aragon je napisao/la:
ja bih se samobanovaoSarajlijaTM je napisao/la:
ja invazije i belaja![]()
![]()
Todorovic u stilu Bilbije,100 sansi nigdje gola.Ako bude penal za Sarajevo sta mislite da ga Todorovic puca 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- PeppermintSA
- Kontakt:
kako me strah kažnjavanja naših zicera

Ovom Dženi treba otkaz fakat dati, smiješno, iole jača ekipa ovu nonšalanciju pojedinaca koristi svaki put. Džemale potrči nije minirano, ne bih ti dao teglu krastavaca da čuvaš. Odbrana nam je KRIMINALNA, izuzev Tatomirovića. Treba nam trener, to je već jasno, bar meni.
FKS 1946 !
Ajd molim vas nemojte ovo ispustiti 
X X XHzCZ je napisao/la:Ovom Dženi treba otkaz fakat dati, smiješno, iole jača ekipa ovu nonšalanciju pojedinaca koristi svaki put. Džemale potrči nije minirano, ne bih ti dao teglu krastavaca da čuvaš. Odbrana nam je KRIMINALNA, izuzev Tatomirovića. Treba nam trener, to je već jasno, bar meni.
Pojedini se zadovolje tim sto vodimo i sto smo kao napravili par sansi.
A ne vidi da ovakav raspadnuti Celik nije nikakvo mijerilo, a i takvi su nam stvarali probleme u odbrani i jos su i dalje u utakmici.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
http://prntscr.com/4mh87w" onclick="window.open(this.href);return false;
kad ste doveli ovog Berbegovića ?
http://prntscr.com/4mgyfa" onclick="window.open(this.href);return false;
Zar je moguće da je Puzigaća dao do sad po ovom portaku 30 golova. e naše novinarstvo i pojedini portali jadna majko.

kad ste doveli ovog Berbegovića ?
http://prntscr.com/4mgyfa" onclick="window.open(this.href);return false;
Zar je moguće da je Puzigaća dao do sad po ovom portaku 30 golova. e naše novinarstvo i pojedini portali jadna majko.
Samo da ne kazne naše promašaje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1334467-a prilika