FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne možeš ti ništa napravit kad imaš kloca na klupi. Radi njega mi se smučio fudbal.
Mujić trpi igrajući kao krilni napadač, daj da igra kao centralni napadač i momak će zabijat'
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma losi su svi redom.. Dobijes utisak da su onako dosli samo da sto prije prodje. Bar da imamo onog Hadzica da brani, bar njega da nas vadi
Safet je priča za sebe, tog neznalicu i bezobraznika i ne spominji ovde. U reprezentaciji je situacija da igrači znaju trener ne zna a ovde igrači ne znaju i trener ne znaTuzlak04 je napisao/la:
Čuj.Kad ne znaš izvući od igrača kako treba, onda si ograničen .Safet Sušić ima reprezentaciju vrijednu milione i ne zna postaviti ekipu kako treba da pobijedi one amatere.Tako isto ni Sadiković ne bi znao ni sa Realom pobijediti, a kamo li sa Slobodom . Čovjek jednostavno ne zna i on je glavni krivac. Pusti to sa igračima, budžetima . J e b e š takvo vađenje ...
Sve ti je to isto . . .

Treba mjenjati trenera definitivno ali isto tako dovesti barem tri igrača da ne strepimo za opstanak baš do zadnjeg kola
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zeljo ce nas napunit do vrha, zapamtite 

NYKnicks Fan je napisao/la:Zeljo ce nas napunit do vrha, zapamtite

I za Zrinjski se tako govorilo, pa eto...Nemamo igre nikakve al opet se izvuče pokoji bod..Željo jest favorit ovdje al neće tako lako doć do pobjede...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A vala ako budemo kao protiv Zrinjskog gubimo. Ne moze se dva puta imati onako srece..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dva puta sigurno necemo imati srece. Ako budemo igrali kao tada, i kao danas, nemamo nikakve sanse, realno jbg. Talašika smo...wobly92 je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Zeljo ce nas napunit do vrha, zapamtite![]()
I za Zrinjski se tako govorilo, pa eto...Nemamo igre nikakve al opet se izvuče pokoji bod..Željo jest favorit ovdje al neće tako lako doć do pobjede...

ako mislis da bi to to bolje odradio, izvoli treniraj ne pametuj ovdje.. ako ces prozivat prozivaj sve, jer nijedan danas nije odigrao na nivoutuzlak1987 je napisao/la:Kakva ba nasa djeca, salihovic trom ko djed neki, mico ko slina.. Daj nek dovode iskusne igrace, nema od djece nista. Otresaju ih ovi po terenu ko sline..

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Meni samo nije jasno, imali pripreme u Sloveniji, imaju karantin, idu dan prije utakmice na gostovanja, plate... sve imaju, i opet izgube od Radnika, koji je zadnji na tabeli i nisu nikoga dobili 6 kola. KAKO?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zato ja gagi i ne igram fudbala jer ne znam, a oni igraju, a isto ne znaju.. Nikad od njih igraca, nista djeca. Kakva djeca.. Dovodit iskusne ljude koji mogu odigrati devedeset minuta i dobijat duele jer nasa djeca sa dvadesetak godina to ne mogu..
- nesvrstani
- Kontakt:
lose, prelose, nije meni zao ni poraza kad ti igras napadas trudis se, al sta je ono? ono se opisati ne moze... i gledam ovog celika i stvarno mi jasno sto to nama osmanagic nije valjao, kao da celik mu moze dati para vise od slobode 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sad iz bijeljine....malo opsirnije cu kasnije kad se dozovem od one antipropagande fudbala....sve moze stat u 3 rijeci..TUGA,JAD I CEMER...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
nisam htio pisati nista dok me huja ne prodje..pa eto da ostavim komentar...
denise **** ti matar u picku,**** ti pleme,klicu,prkno materino u zjenicu...
**** mater i igracima u usta,to potrcati nece e moj azmire kome ti dajes platu,i premije...ako izgube od selje poderi to po djepu oduzmi pola plate pa ces viditi protiv viteza trke i borbe..
picka li vam materina pa mrtvi radnik vam iz dvije sanse da dva gola,opucali na gol nismo ozbiljnije..bice cistke na zimu mamicu vam **** necete u slobodi dzaba hljeba jest,
denise **** ti matar u picku,**** ti pleme,klicu,prkno materino u zjenicu...

**** mater i igracima u usta,to potrcati nece e moj azmire kome ti dajes platu,i premije...ako izgube od selje poderi to po djepu oduzmi pola plate pa ces viditi protiv viteza trke i borbe..
picka li vam materina pa mrtvi radnik vam iz dvije sanse da dva gola,opucali na gol nismo ozbiljnije..bice cistke na zimu mamicu vam **** necete u slobodi dzaba hljeba jest,

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ekipa je sto bi se reklo bez glave i repa, nema vodje, nema sistema nekog, nema uigranih akcija, bar da prekidi funkcionisu ali i tu smo los i stalno primamo iz prekida.. Sve je do selekcije igraca, eto danas u Radniku dva igraca koja su bila kod nas bolje odigrase od svih nasih. Uz to smo odbacili najbolje igrace iz prosle sezone. I u odbrani i u vezi, a i Krpica
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ljudi ba, nama je cilj samo da izguramo sezonu ali pod uslovom da ostanemo u drustvu najboljih a sigurno da cemo ostati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
dajte ba ljudi,ja sam bas pozitivan,ali nas **** mrtvi radnik,ubit ce nas zeljo ako ovako budemo igrali,ides bolan vitezu i drini,daj boze u sledece tri bod iscupat..i eto te u goloj borbi za opstanak...Omerbavarac je napisao/la:Ljudi ba, nama je cilj samo da izguramo sezonu ali pod uslovom da ostanemo u drustvu najboljih a sigurno da cemo ostati.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- nesvrstani
- Kontakt:
galaktikosi jestel spasili bod?HzCZ je napisao/la:Dobar ste otpor pružili jakom Radniku.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.