FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Neymarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kakav prodor Messija, a prije tog kakvo ostavljanje lopte od Sandra, ajmo puniiiiiii nafakaše.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Kakav tandem u pm. Ne smijem ni zamisliti sta ce biti kad Suarezu istekne suspenzija. 
Nevjerovatno da ovakva igracina sjedi, a klocina Pedro igra.

Nevjerovatno da ovakva igracina sjedi, a klocina Pedro igra.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
bez Messija nema ništa
Suarez, Messi, Neymar, Sandro, Munir slatke muke koga staviti u napad 

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Hvala Bogu, zato i jest' najbolji na svijetu.let3 je napisao/la:bez Messija nema ništa

-
- Kontakt:
Ovaj Sandro je trenutno bolji igrač od Haddadija da mu je Messi dao onu loptu lagano bi 3:0 bilo.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- PatrickBateman
- Kontakt:
Najvise me raduje ponovni clean sheet
-
- Kontakt:
Lagano još večeras kiks Reala.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
3-0-0; 6-0; 9b.PatrickBateman je napisao/la:Najvise me raduje ponovni clean sheet

Ja prezadovoljan igrom.
Lopta ide jako jako brzo,nema vise puno zadrzavanja lopte u nogama.Presing fantastican jos kada vidim Enrique tjera igrace da sto vise izadju naprijed kod 2:0 kako bi se presing napravio.
Inace Mathieu i Rakitic
Messi,Alba i Busquets
Lopta ide jako jako brzo,nema vise puno zadrzavanja lopte u nogama.Presing fantastican jos kada vidim Enrique tjera igrace da sto vise izadju naprijed kod 2:0 kako bi se presing napravio.
Inace Mathieu i Rakitic

Messi,Alba i Busquets

Visca el Barça ! Mes que un club !
Mislis Atletica? Nas najveci rival ove sezone je AtleticoVandelanoite je napisao/la:Lagano još večeras kiks Reala.

JORDI ALBA!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 13 sep 2014, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
samo taj ludak je stanju navuci na sebe komplet odbranu, odvuci je na jednu stranu, isprazniti prostor u sredini i onda poslati pas za Neymara kojem i nije bilo teško zabiti zicer.mandraX je napisao/la:Hvala Bogu, zato i jest' najbolji na svijetu.let3 je napisao/la:bez Messija nema ništa
jbt kralj, valja to sve smisliti u sekundi

Ponovo bez primljenog gola
. Odbrana mnogo bolje djeluje nego prosle sezone, vidjet cemo kako ce to izgledati u jos tezim utakmicama.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
bez obzira sto nismo gol dali do 80. minute opet , igra je odlicna , realizacija se popravila cim su pedro i munir izasli , ne znam da smo ikad ovako dinamicno igrali , lopta super brzo i direktno ide , nema nekih petljanja velikih , prilike se s lakocom stvaraju , svi su pruzili odlicnu partiju , Alba jos jednom pokazao da kad je zdrav 100% da je top 3 lijevi bocni na svijetu ako ne i najbolji . Nemam sta previse pisati osim da sam super zadovoljan igrom i drago mi je da je Neymar zabiberio 2 komada .
Mathieu solidan , Rakitic odlican , Munir dobar samo ce trebati malo ojacati i nauciti koristiti svaku priliku i et , ja happy
Sad navijati za X ili Atletico cisto reda radi a za Real sto se tice kladare
Mathieu solidan , Rakitic odlican , Munir dobar samo ce trebati malo ojacati i nauciti koristiti svaku priliku i et , ja happy

Sad navijati za X ili Atletico cisto reda radi a za Real sto se tice kladare

Messi, valja ih il valja 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Tri utakmice bez primljenog gola, to ne pamtim. Mathieu sila opet, nevjerovatno koliko su on i Masche sigurno izgledali u prvom poluvremenu.
Munir je mogao zabiti dva najmanje al eto, zapravo onaj poništeni gol je regularan fino ze vidi da je igrač Athletica nagazio liniju šesnaesterca dok je Munir iza nje. Nebitno dobro se kreče, dobar je sa loptom popravit će se realizacija nadam se.
Athletic je poslije ove trojke na vrhu najbolja ekipa primere, tako da dodatno raduje današnja igra.
Munir je mogao zabiti dva najmanje al eto, zapravo onaj poništeni gol je regularan fino ze vidi da je igrač Athletica nagazio liniju šesnaesterca dok je Munir iza nje. Nebitno dobro se kreče, dobar je sa loptom popravit će se realizacija nadam se.
Athletic je poslije ove trojke na vrhu najbolja ekipa primere, tako da dodatno raduje današnja igra.
Don't hate what you don't understand.
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Sta ce se golova natrpati Suarez i Neymar na ove Messijeve lopte 

onaj Munirov gol je bila linija, a linija nije ofsajd da ga yebeš
ne do Bog da su Athleticu tako poništili gol, bilo bi kukanja ovdje dva dana
ne do Bog da su Athleticu tako poništili gol, bilo bi kukanja ovdje dva dana

Noga u visini glave ?mandraX je napisao/la:De majke ti ne seri, molim te.Rajaz je napisao/la: Ovo je bio cist penal za Bilbao.
Čuj penal.
A mozda ni ja nisam dobro vidio opet ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.