Lulic je rekao samo ono sto vecina misli a ne moze da kaze. Hvala mu za to .obagol je napisao/la:
A koji normalan igrač komentariše postavu javno pred kamerama? Šta misliš šta bi se desilo Luliću, da nakon utakmice Lazija kaže kako to nije najbolja postava i da su zbog toga izgubili? Kako bi reagovao klub, trener pa i saigrači? Naravno da mu ne pada na pamet to reći u klubu, jer znaš da ćeš ostati bez desetak hiljada eura i na klupi. Zaboravio je Lulić kad su njega saigrači direktno prozivali nakon Portugala. A to opet pokazuje da nam je repka puna šup.aka čije pravo lice vidimo nakon poraza. Što ne krenu svi prvo od sebe kao Begović i Pjanić, pa priznaju svoju lošu igru i preuzmu odgovornost. Kad Begović, Pjanić, Ibišević, Salihović, Mujdža kažu nešto protiv selektora onda se treba zabrinuti. To su karakterni momci, ozbiljni profesionalci a ne mahalaši.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Lulić bi se trebao zapitati što još od Rumunije nije odigrao poštenu utakmice za repku. Odigraj strašnu utakmicu, razbij Kipar i onda kad svi slave reci to što misliš. A ovako kad si jedan od najslabijih već nekoliko utakmica, prozivaš selektora i saigrače. Mangupski, nema šta.Fozgen je napisao/la:Lulic je rekao samo ono sto vecina misli a ne moze da kaze. Hvala mu za to .obagol je napisao/la:
A koji normalan igrač komentariše postavu javno pred kamerama? Šta misliš šta bi se desilo Luliću, da nakon utakmice Lazija kaže kako to nije najbolja postava i da su zbog toga izgubili? Kako bi reagovao klub, trener pa i saigrači? Naravno da mu ne pada na pamet to reći u klubu, jer znaš da ćeš ostati bez desetak hiljada eura i na klupi. Zaboravio je Lulić kad su njega saigrači direktno prozivali nakon Portugala. A to opet pokazuje da nam je repka puna šup.aka čije pravo lice vidimo nakon poraza. Što ne krenu svi prvo od sebe kao Begović i Pjanić, pa priznaju svoju lošu igru i preuzmu odgovornost. Kad Begović, Pjanić, Ibišević, Salihović, Mujdža kažu nešto protiv selektora onda se treba zabrinuti. To su karakterni momci, ozbiljni profesionalci a ne mahalaši.
Pa sasvim ocigledno da mu je dokundisalo to , vec nekoliko utakmica mu Susic dodjeli samom kompletnu jednu stranu i za ofanzivu i defanzivu i svi to vide osim Susica i na kraju kriv igrac koji skoro pa da nema pojma sta treba da igra .obagol je napisao/la: Lulić bi se trebao zapitati što još od Rumunije nije odigrao poštenu utakmice za repku. Odigraj strašnu utakmicu, razbij Kipar i onda kad svi slave reci to što misliš. A ovako kad si jedan od najslabijih već nekoliko utakmica, prozivaš selektora i saigrače. Mangupski, nema šta.
I da saigrace, nekoliko puta je Lulic sirio ruke i trazio loptu, toliko puta da u jednom momentu vise nije ni zelio da ide naprijed jer je samo bezveze trosio snagu . Pa Susic je uspio od jednog Pjanica da napravi igraca uzasnog za gledati da ne pricamo dalje .
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Lulić od svih igrača ubjedljivo najviše ispašta zbog taktičkih zamisli bosanskog Guardiole od SP pa na ovamo. I prije je bio klimav, ali ovo što mu Safet radi protiv Nigerije i sada Kipra je za zatvora.
Pogotovo sad protiv Kipra. Stavlja Lulića na "beka", na silu, samo da bi Tinček mogao igrati od prve minute.
Tako da me ne čude ove izjave od njega.
Pogotovo sad protiv Kipra. Stavlja Lulića na "beka", na silu, samo da bi Tinček mogao igrati od prve minute.
Tako da me ne čude ove izjave od njega.
Lulić i kad je išao naprijed, nije NIŠTA uradio osim jednog driblinga kad je probio po strani, Nijedan upotrebljiv centaršut. Naravno to je do formacije i postave, kad ne možeš 1 na 1 predriblat kiparskog igrača cijelu utakmicu.
Ma haj nema veze. Ocigledno je Lulic kriv sto nije zamjenjen ako je lose odigrao, sto igra, sto trece izmjene nije bio jer mos mislit nema koga da uvede i sto neki sude eto po jednom proboju . Svi znamo kakav je Lulic igrac osim haman tebe i Susica .obagol je napisao/la:Lulić i kad je išao naprijed, nije NIŠTA uradio osim jednog driblinga kad je probio po strani, Nijedan upotrebljiv centaršut. Naravno to je do formacije i postave, kad ne možeš 1 na 1 predriblat kiparskog igrača cijelu utakmicu.
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Stani, ti se sjećaš Lulićevih 'proboja'? Ne samo protiv Kipra, nego inače.Fozgen je napisao/la:sto neki sude eto po jednom proboju .
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Lulic nema pravo da kritikuje javno selektora, kao sto nema nikakvog opravdanja za njegove lose partije u reprezentaciji, iako je par puta bio i zrtva Safetove taktike, i ostavljen sam na lijevoj strani. Ali to je za mene sitnica u odnosu sta nas selektor radi sa ovom reprezentacijom u zadnjih par mjeseci.
Dzeko i Pjanic su takodjer kritikovali, ne samo Lulic.
Dzeko i Pjanic su takodjer kritikovali, ne samo Lulic.
A ti si inace gledao Lulica u Laciju?Virtu4l je napisao/la:Stani, ti se sjećaš Lulićevih 'proboja'? Ne samo protiv Kipra, nego inače.Fozgen je napisao/la:sto neki sude eto po jednom proboju .
I ne zelim nikakvu raspravu. Neg ga kritikuje ko god moze, ko god da ga kritikuje stat cu iza njeg, taman i da je Munja u pitanju.
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Lacio me ne zanima, zanima me samo reprezentacija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
stvarno Susic je izgubio kompas, kriterij prema igracima je potpuni razlicit, a mogao je otici kao heroj a ovako ce ga ljudi pljuvati i upropastit ce sve sto je dobro napravio i u igackoj i trenerskoj karijeri. da sam naovinar ja bih ga pitai da li ce primiti platu za zadnji mjesec ili ce je se odrec, ako vec nema m*da i dostojanstva da ode poslije najtezeg poraza naseg tima.
Virtu4l je napisao/la:Lacio me ne zanima, zanima me samo reprezentacija.

A da zaboravio sam ne snimaju vise na kasete pa Susic ne moze da pregleda .
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
- sanlituncay
- Kontakt:
Čuj Virte ne zanima ga Lazio,zanima ga samo reprezetnacija
A SVRŠAVA PO FORUMU kad Tino zabije za Hajduk tamo nekoj Istri
I onda na osnovu toga napiše,Tino zabetonirao mjesto U REPKI
A to što Lulić preodobro igra u klubu,jer ima trenera za razliku od repke,to ga ne zanima,samo ga zanima repka
VIRTUAL TI OBMANJUJEŠ JAVNOST,MILI MOJ...

VIRTUAL TI OBMANJUJEŠ JAVNOST,MILI MOJ...

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Pa Lulić je mnogo puta igrao na poziciji na kojoj se najbolje snalazi, je li tako?Fozgen je napisao/la:ali zar to nije tako jednostavno, pratis igrace, vidis kako se ponasaju u svojim timovima i na osnovu toga vidis i formu i kako se gdje snalaze,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova izjava je jos jedan dokaz da se jedino on trebao oprostiti od ovog tima, koji je vec duze vrijeme najslabija tacka ove generacije. Ni sami igraci vise ne vjeruju u njegove takticke vjestine i zaista oni bi svi trebali udruziti i dati do znaanja da ovako dalje ne moze.Goalgetter je napisao/la:Koji normalan selektor bi izjavio da bi se pola svoje ekipe rijesio samo da moze? Ove izjave su katastrofalne sto on daje za medije, kakav bezobrazluk samo. Odlazi iz reprezentacije papak jedan.
Dugo godina lijeva strana je bila jaci dio tima (Salihovic/Papc/Kolasinac-Lulic) i umjesto da ojaca desnu stranu jer smo dobili Hajrovica , nas strateg je uspio da razj.be obje strane, pa smo ovisli o vrhunskom desnom beku vrsajevicu.Virtu4l je napisao/la:Pa Lulić je mnogo puta igrao na poziciji na kojoj se najbolje snalazi, je li tako?Fozgen je napisao/la:ali zar to nije tako jednostavno, pratis igrace, vidis kako se ponasaju u svojim timovima i na osnovu toga vidis i formu i kako se gdje snalaze,
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nama niko nevalja,poslije svijetskog smo stali na stranu telece glave a otjerali Spahu,Misketa i Ibru i sta smo dobili da nas pobijedi 140 reprezentacija.Ali mislim da teleča glava može jos bolje.Sad u utakmici sa Andorm nismo apsolutni favoriti.slana_krv je napisao/la:Ova izjava je jos jedan dokaz da se jedino on trebao oprostiti od ovog tima, koji je vec duze vrijeme najslabija tacka ove generacije. Ni sami igraci vise ne vjeruju u njegove takticke vjestine i zaista oni bi svi trebali udruziti i dati do znaanja da ovako dalje ne moze.Goalgetter je napisao/la:Koji normalan selektor bi izjavio da bi se pola svoje ekipe rijesio samo da moze? Ove izjave su katastrofalne sto on daje za medije, kakav bezobrazluk samo. Odlazi iz reprezentacije papak jedan.
Nigeriju i sto je on dozvolio da se oni oproste(Miske i Spaha) ja mu ne mogu oprostiti, slazem se da se treba podmladiti ekipa, ali valjda da se to radi igrac po igrac, a ne ko sad jaro promjenio pola tima sa prosjecnim igracima i nije ni cudo sto smo izgubili od 140 reprezentacije. Mogao se dogovoriti sa njima da ulaze sa klupe, a Miske sa svoje 32 godine za ove male reprezentacije je jos tito.ibrakadabra je napisao/la:Nama niko nevalja,poslije svijetskog smo stali na stranu telece glave a otjerali Spahu,Misketa i Ibru i sta smo dobili da nas pobijedi 140 reprezentacija.Ali mislim da teleča glava može jos bolje.Sad u utakmici sa Andorm nismo apsolutni favoriti.slana_krv je napisao/la:Ova izjava je jos jedan dokaz da se jedino on trebao oprostiti od ovog tima, koji je vec duze vrijeme najslabija tacka ove generacije. Ni sami igraci vise ne vjeruju u njegove takticke vjestine i zaista oni bi svi trebali udruziti i dati do znaanja da ovako dalje ne moze.Goalgetter je napisao/la:Koji normalan selektor bi izjavio da bi se pola svoje ekipe rijesio samo da moze? Ove izjave su katastrofalne sto on daje za medije, kakav bezobrazluk samo. Odlazi iz reprezentacije papak jedan.
treba se pocet skandirat za safetov odlazak i sve ce da bude ok , ovako pisanjem nemamo nista ..
ispalo je da smo stvarno svi trebali navijati za iran u onoj utakmici jer lakse ce biti vlagu istjerati nego ovog krpelja...a ko da gledam dobicemo onaj vels i tragikomedija se nastavlja....mozda bod uzeti ili 2 iz te dvije tekme pa onda se nadati da najbolji djak iz specijalne skole u zavidovicima konacno ode kuci u francusku a da pritom ne izgubimo sve sanse za plasman
ovaj, dok ga ne pogodi nesto medju telece oci, nece ni shvatiti da je nepozeljan...sto je najsmjesnije, mislim da i sad ima , mozda ne vecinsku , ali veliku podrsku javnosti ...i ta javnost , na kraju krajeva, dok je ne pogodi medju iste telece oci, nikad nista ne skonta . ipak smo mi zemlja u kojoj 12 % stanovnistva nema zavrsenu osnovnu skolu
uglavnom tesko ce to biti gledati kako god okrenes

ovaj, dok ga ne pogodi nesto medju telece oci, nece ni shvatiti da je nepozeljan...sto je najsmjesnije, mislim da i sad ima , mozda ne vecinsku , ali veliku podrsku javnosti ...i ta javnost , na kraju krajeva, dok je ne pogodi medju iste telece oci, nikad nista ne skonta . ipak smo mi zemlja u kojoj 12 % stanovnistva nema zavrsenu osnovnu skolu

uglavnom tesko ce to biti gledati kako god okrenes

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.