bitno je navijacima fiorentine ili bayernarob do bagro je napisao/la:Slazem se sa tobom, malo mi je na zivce islo ono sa imenima, ovom se mater zove ovako, ovom sestra ovako. Necu da mu se mijesam u posao, volim ga i postujem al ono sinoc je bilo pretjerano,neka komentarise tekmu da nama bude uzitak, a ko se kome mater zove nije nikom bitno.lejla je napisao/la:Sinoc sam shvatila da Marjan zna dosta daleko otici u tim svojim informacijama.. Kakve veze ima to sto je nekome dedo bio vodoinstalater sa situacijom na terenu?? Ne poricem da se lik pripremi za utakmice, ali jednostavno nekad zna skrenuti sa onog sto je bitno, a to je fudbal.C.Ronaldo_9 je napisao/la:Samo uzivenje je gledati tekme koje komentarisi Marjan zaista se vidi pripremljenost, obrazovanost, pacovjek sve zna imena djece,sta ima sestre,djedovi tetke rade ma covjek sve zna........
Bravo Marjane
Bogami , ako si "nakastio" prikupljati Sašine bisere, bolje ti na vrijeme nabavi kakav bolji HDD.Mirza_Hordas je napisao/la:sinoc sam padao od smijeha, sta je sve onaj marjan ispricaokaze: ovo je robben, otac mu je agent
ulazi miroslav klose, otac mu je jozef a majka barbara
ima dva gola na strani i jedan u gostima
![]()
![]()
![]()
emir987: hvala ti za te bisere komentatora, skupljam ih![]()
![]()
Brate ni Blue-Ray mu ne bi mogao pomoci.Genghis je napisao/la:Bogami , ako si "nakastio" prikupljati Sašine bisere, bolje ti na vrijeme nabavi kakav bolji HDD.Mirza_Hordas je napisao/la:sinoc sam padao od smijeha, sta je sve onaj marjan ispricaokaze: ovo je robben, otac mu je agent
![]()
![]()
![]()
![]()
Genghis je napisao/la:Bogami , ako si "nakastio" prikupljati Sašine bisere, bolje ti na vrijeme nabavi kakav bolji HDD.Mirza_Hordas je napisao/la:sinoc sam padao od smijeha, sta je sve onaj marjan ispricaokaze: ovo je robben, otac mu je agent
![]()
![]()
![]()
![]()
PIRKE33 je napisao/la:jos malo pa Vugdalic.........![]()
C.Ronaldo_9 je napisao/la:PIRKE33 je napisao/la:jos malo pa Vugdalic.........![]()
e kakav je debil ovaj Vugdalic, zabi Miske golcinu a on govori bilo je ovo leti leti leti ali ne doleti......
Kakav kreten majko moja
MaliMemo je napisao/la:C.Ronaldo_9 je napisao/la:PIRKE33 je napisao/la:jos malo pa Vugdalic.........![]()
e kakav je debil ovaj Vugdalic, zabi Miske golcinu a on govori bilo je ovo leti leti leti ali ne doleti......
Kakav kreten majko moja
Greda ili ti ga drvo
Haha, jos se sjecam utakmice protiv Belgije kad je citavu tekmu spominjao kako je otac Fellainia bio tramvajdzija.Mirza_Hordas je napisao/la:sinoc sam padao od smijeha, sta je sve onaj marjan ispricaokaze: ovo je robben, otac mu je agent
![]()
![]()
![]()
![]()
Da, da, citiram 'ispriječio se Juande Ramos'.emir987 je napisao/la:jel ovaj lud pa govori da je desni bek reala juande ramos???
Gdje se nećeš sjećati. U tom momentu Ibričić je vodio loptu a u toj akciji Džekson je zabio onaj svoj majstorski gol. Obzirom da smo svi, ja mislim, jedno 500 puta pregledali taj snimak, svi smo morali upamtiti da mu je otac bio tramvajdžija.Cartman je napisao/la:Haha, jos se sjecam utakmice protiv Belgije kad je citavu tekmu spominjao kako je otac Fellainia bio tramvajdzija.Mirza_Hordas je napisao/la:sinoc sam padao od smijeha, sta je sve onaj marjan ispricaokaze: ovo je robben, otac mu je agent
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.