zato ako prospes kafu jadna ti stolicaAhmetNY je napisao/la:Samo vi na tvrdo![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma ne, eno ga u Starbucksu pije Pumpin Spice Late kao pravi New Yorkerski hipster.Sheyi je napisao/la:Ahmo
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Ma kakav nema šanse da kod Papeta neko izbaci Svrsajevica. Pa mi imamo na desnom beku npr. tog Martica (Verona), Matea Sušića (Cluj). Obojica mladi i igracine za Svrska. Na ljevom beku imamo Letica (Žilina) i Husica (DVTK-Mađarska) obojica su igrali za našu mladu repku, ali teleći pogled za njih ne zna!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pirke je napisao/la:Ma ne, eno ga u Starbucksu pije Pumpin Spice Late kao pravi New Yorkerski hipster.Sheyi je napisao/la:Ahmo
![]()

Ma imamo mi finih potencijalnih asova, samo sto, NSBIH i Susic ne obavljaju svoj posao bas najbolje, iako smo, ruku na srce, dosta napredovali po tom pitanju (Begovic,Pjanic,Kolasinac). Ovi momci koje si naveo mogu dobiti pozive za prijateljske, pa nek se probaju raznorazne varijante. Ako vec Pape zeli igrati 2-6-2 formaciju neka je igra u prijateljskoj protiv ok protivnika poput Slovenije, Norveske ili sl. BiH uopste ne treba igrati prijateljske protiv Omana, Lihten i sl.povratakotpisanih je napisao/la:Ma kakav nema šanse da kod Papeta neko izbaci Svrsajevica. Pa mi imamo na desnom beku npr. tog Martica (Verona), Matea Sušića (Cluj). Obojica mladi i igracine za Svrska. Na ljevom beku imamo Letica (Žilina) i Husica (DVTK-Mađarska) obojica su igrali za našu mladu repku, ali teleći pogled za njih ne zna!
Moglo je se jos uzeti par igraca koje smo olahko da kazem ispustili ,a onda govoi eto ja nemam kvalitetnih igraca neka kaze sta je ucinio za nekog potencijalnog igraca ,nije mako iz Pariza,znam njemu to odgovara..
Hari Coric na sirem spisku za Uefa Youth League za ekipu Schalke a Dzenis Burnic za Dortmund.
Isto tako i Benjamin Kuscevic za mladi tim Real Madrida, da ga je nekako povezat sa nama.
Isto tako i Benjamin Kuscevic za mladi tim Real Madrida, da ga je nekako povezat sa nama.
Štilić igrač mjeseca u Poljskoj

Coricu ce vaspitnu dati Seo ako i pomisli da iga za nekog drugog osim nasL_blancos je napisao/la:Hari Coric na sirem spisku za Uefa Youth League za ekipu Schalke a Dzenis Burnic za Dortmund.
Dženis je dobar igrač i veliki potencijal..
Benjamin je Čileanac
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
Imperator98
- Kontakt:
Je li Hari Čorić Sandžaklija,pošto mu na transfermarktu kao druga državljanstvo piše Srbija,i ovaj Kuščević jel on Bosančeros....Željooooo je napisao/la:Coricu ce vaspitnu dati Seo ako i pomisli da iga za nekog drugog osim nasL_blancos je napisao/la:Hari Coric na sirem spisku za Uefa Youth League za ekipu Schalke a Dzenis Burnic za Dortmund.
Isto tako i Benjamin Kuscevic za mladi tim Real Madrida, da ga je nekako povezat sa nama.![]()
Benjamin je Čileanac
koliko ja znam ima poseban zakon za ex Yu,tako da ako si rođen u Njemačkoj ili bilo kojoj stranoj zemlji a roditelji su ti sa Balkana možeš igrati za bilo koju zemlju sa balkana, možda sam i pogrešno informisan..Imperator98 je napisao/la:Je li Hari Čorić Sandžaklija,pošto mu na transfermarktu kao druga državljanstvo piše Srbija,i ovaj Kuščević jel on Bosančeros....Željooooo je napisao/la:Coricu ce vaspitnu dati Seo ako i pomisli da iga za nekog drugog osim nasL_blancos je napisao/la:Hari Coric na sirem spisku za Uefa Youth League za ekipu Schalke a Dzenis Burnic za Dortmund.
Isto tako i Benjamin Kuscevic za mladi tim Real Madrida, da ga je nekako povezat sa nama.![]()
Benjamin je Čileanac
Kuscevic je rođen u Čileu, ne znam ima li kakve veze sa nama..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- master1015
- Kontakt:
coric je sandzo druzi se sa seom kad je rusilac na raspolaganje igro bi za bosnu ako postane nesto od njega
-
Imperator98
- Kontakt:
Samo da ga komšije ne uzmu,grabeži su ko Hrvati...master1015 je napisao/la:coric je sandzo druzi se sa seom kad je rusilac na raspolaganje igro bi za bosnu ako postane nesto od njega
Sta cemo za Eldina Hadzica iz Zaragoze
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nista.zgembo89 je napisao/la:Sta cemo za Eldina Hadzica iz Zaragoze
Tele niti zna da ovaj igrac postoji.
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Imal' ko sto prati Vrancica?
BackSpace United
BackSpace United
Zar nas ima i u Cileu? Jesul roditelji ovog Benjamina otisli zbog rata ili prije?
Nema, ali Hrvati imaju brojnu dijasporu tamo, a pošto mu je i prezime hrvatsko, 99,99% je da je mali njihov (barem s očeve strane).PapeSusic je napisao/la:Zar nas ima i u Cileu? Jesul roditelji ovog Benjamina otisli zbog rata ili prije?
Zato je kod nas sve domaći proizvod...Imperator98 je napisao/la:grabeži su ko Hrvati...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 30 gostiju.