Safet Sušić - Pape

Consigliere
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Consigliere » 13 sep 2014, 02:00

Kako sam se samo radovao golovima protiv Irana ne znajuci koliko ce nas kostati u blizoj buducnosti :roll: :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 sep 2014, 03:19

Safete Susicu,

Sve ti u kuci gorilo osim sijalice.
Apoteka ti menza bila.
Sve ti se u kuci osusilo osim vesa.
Umiro od zedji a imo vodu u koljenu.
Nogu ti u Sipadu pravili.
Rukav u djepu noso.
Majki brata pravio!
Sin ti kuci zeta doveo.
Umro majki za bajram!
Tino Susic ti ocuh postao!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 sep 2014, 07:29

Puno sam postova potrosio i puno negativnih komentara potrosio na racun Emira Spahica. Iza svega toga stojim jos uvijek. Aaliii ...

Sve sam njegove hirove kao patriota i navijac spreman da trpim kada sada vidim koliko je vakum nastao tim odlaskom. Ne samo na terenu jer bi se to nekom pametnom taktikom dalo i nadoknaditi donekle koliko u svlaconici.

Ostao je seinilni neznalica i seoski prevarant da vlade repkom kao daje njegov granap ..

A ovo samo mogu promijeniti navijaci i igraci ..nitko drugi ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 sep 2014, 07:55

Ne volim telecu glavu ali mislim da samo igraci mogu promjeniti trenutnu situaciju normalno ako im je lose,ako nije onda ce teleci da ostane.....Mi se nista ne pitamo tako je uvijek bilo,a od onih od kojih ocekujem teske kritike i skakljiva pitanja upucena telecem,ni to se na nasu zalost nece dogoditi,niti ce sta konkretno promjeniti pa tako ostaje samo nada da ce igraci uzeti stvar u svoje ruke i sutnuti ga iz Reprezentacije i tako se stvoriti uslove za zdrav rad i stvaranje idealnih 11 koji ce nas nositi kroz kvalifikacije i osigurati EP....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 sep 2014, 08:48

MostaracVelezovac je napisao/la:Safete Susicu,

Sve ti u kuci gorilo osim sijalice.
Apoteka ti menza bila.
Sve ti se u kuci osusilo osim vesa.
Umiro od zedji a imo vodu u koljenu.
Nogu ti u Sipadu pravili.
Rukav u djepu noso.
Majki brata pravio!
Sin ti kuci zeta doveo.
Umro majki za bajram!
Tino Susic ti ocuh postao!
Ubij se. :shock:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 sep 2014, 08:52

Ljudi vrjeme brzo leti parmak ne pomislja napustit sta da radimo.Mora se neka akcija preduzet inace ce bit kasno ako vec nije.Pa mnogi nismo mogli u Brazil zna se zasto a evo sad Francuska bilo bi nas svaku tekmu 20.000 milja i sad to treba parmak da unisti.Sta se ceka vise.hajmo pred savez sve grupe navijaca nece oni nista vjerujte mi sami uradit.

Iago
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Iago » 13 sep 2014, 09:18

sloboda72 je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
Nije on premazan, on samo misli da su ovdje svi imbecili, a to je i potvrdila tuzlanska publika skandirajuci mu..dok novinari ne smiju postaviti konkretno pitanje.

On je svoj cilj ispunio, kriminalci su mu produzili ugovor, i ako ga otjeraju moraju mu svaku marku isplatiti..a, znalo se da ce takav scenarij biti..mozda je to i bolje nego da sje.be kvalifikacije.

Tuga je sta se sve u ovoj zemlji tolerise.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moram te ispraviti u vezi ovog "tuzlanska publika".
Za utakmicu BiH protiv Liht. se nije mogla nabaviti karta. SDP je svojim članovima iz okoline Tuzle i šire podijelio besplatne karte i to su ti klepetatori koji su kako ti kažeš skandirali Sušiću. Na toj utakmici bilo je max. 10 % Tuzlaka. Još nešto, isto je bilo i sa utakmicom u Zenici. Hvali mi se jedan seljak kako mu je sin besplatno autobusom preko SDA išao u Zenicu na BiH-Cipar i to na zapadnu tribinu sa besplatnom kartom. Otud se može razumiti i onakva disharmonija na stadionu Bilino polje. Da su tu bili pravi navijači, oni bi na vrijeme digli hampu. Nažalost, ovo su bili i u Tuzli i u Zenici stranački odani ljudi koji plješću na blesimetar odnosno kad vođa kaže aplauz kao na predratnim kongresima savezima sindikata.
Ser.eš... Karta se uredno mogla kupiti par dana prije u SD Sloboda (uplatiš, pa kasnije pokupiš). Na stranu to ko je sve došao na utakmicu (šminkeri ignoranti, curice u xxs dresovima i sl.). Takvi su sa sjeverne tribine frenetično aplaudirali golmanima Lihtenštajna kad su izašli na teren jer su mislili da su naši (jbg, imaju Adidas k'o i mi). Sušiću se skandiralo samo jednom tokom utakmice i to jedna grupa ljudi sa sjevera. Međutim, tu je bilo i tuzlanskih fukara i ja ne čuh da je iko od njih povikao "Sušiću, odlazi". Važnije im je bilo skandirati nekom Sulji koji je bio na drvenoj VIP tribini.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 13 sep 2014, 10:45

Dobro jutro, jedi GOV.NA safete
Rođeni brato

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 13 sep 2014, 10:50

Prije svega da pozdravim sviju, Safete telko napusti reprezentaciju.
DD

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 sep 2014, 10:57

Safete proljev dobio a nemo cime guzicu obrisat.

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 13 sep 2014, 11:15

''Ima igrača koji su nezadovoljni, ali neki možda trebaju biti sretni što uopće dobijaju poziv u reprezentaciju. Pojedincima je sretna okolnost što mi objektivno imamo vrlo slabu konkurenciju, jer da nije tako, još nakon utakmice s Nigerijom na SP-u bar pola naše ekipe trebalo se oprostiti. Da mogu, da imam alternativu, i sada bih se oprostio sa barem pet-šest fudbalera. Spreman sam i prihvaćam kritiku, ali u nekim stvarima treba biti malo više realan.
Stvarno moras biti lik i ovako nesto izjaviti, pa jbte to su ti igraci s kojima raspolazes, kakvi su takvi su nasi su trebas od njih nesto napraviti a ne ko cigo "da imamo brasna kao sto nemamo kajmaka dobar bi smo kacamak napravili" .
I onda ti isti igraci danas-sutra trebaju njemu da se odazovu na poziv i igraju da spase obraz sebi, na neki nacin nama i njemu njegovu guzicu?? Pazi da hoce .
Muku mucimo kad treba jednu poziciju u ekipi pokriti, tj. izroviti nekog igraca a on veli pet-sest igraca bi otpisao, k`o da smo Njemacka jbte, pa ni oni se nemogu toliko igraca odreci .
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 sep 2014, 11:48

Da ga je kako Tanu uvaliti da nas spasi muke. Ako govedo ostane rasturit ce i repku i buducnost iste. Mozda bi mu u Sarajevu ljudi lakse oprastali. Iako sumnjam onu glavusu ni njegovi najrodjeniji ne smiju pogledati dok ne popiju kakav lijek za smirenje. Jesi li nasao kasetu sa Velsom govedo ili ni njih ne trebas gledat jer kad ti poslozis tim i Andora je prejaka. Kako samo otkri Avdiju blento imas li jos koje otkrice prezentirati. Da nas drzis sokirane i dalje. Ni poplave nas ne sokiraju vise nego ovaj Pariski izumitelj novih nogometnih taktika.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 13 sep 2014, 11:55

IGRACI , NAVIJACI- BOJKOT SUSICA I KRIMINALACA !!!
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 13 sep 2014, 12:13

hogarstrasni je napisao/la:IGRACI , NAVIJACI- BOJKOT SUSICA I KRIMINALACA !!!
A bojkota sam vala sit, to mi nikako ne pase, mozel sta bezbolnije u vidu transparenta ili slicno .
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 13 sep 2014, 12:19

Najvise mi je krivo sto ublehas nije znao Brazil iskoristiti da reprezentaciju digne na jos veci nivo, da dovede momke iz dr. zemalja, da privolimo tu raju da igra za nas, da se obezbijedimo za buducnost i td td. Svjetsko prvenstvo se bolan trebalo max. iskoristiti. Kod nas, osim nekih para i premija za gospodu, slabo Bgmi da je ista vise donijelo.
Ovako, izgubili smo Spahu i Misketa, a dobili Tinceka i Anela. Hljeb te nejebo, kakav je to srucnjak :mrgreen:
Izgubili smo atmosferu, kako na stadionu tako i medju igracima.
Ma sve negativnosti se vezu za Susica, kako god okrenes.

I sto je najgore, on ce i otici, ali kada sve dotuce i sjebe, kada otjera jos dvojicu, zijani Francusku...i onda odleprsa za Pariz, a mi se opet **** kako smo i navikli.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 13 sep 2014, 12:34

Fozgen je napisao/la:
A bojkota sam vala sit, to mi nikako ne pase, mozel sta bezbolnije u vidu transparenta ili slicno .
Ne moze, ne jebu oni to !
Igraci , bojkot pod hitno, naravno, bojkot i opstrukcija igre, na terenu...ne oprastanje od reprezentacije, jer oni to jedva cekaju !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 13 sep 2014, 12:42

Ovo da je normalan savez lijepo bi mu rekli , sljedece dvije tekme 6 bodova ili letis.
Oni moraju biti svi svijesni da sa odlaskom na svijetsko prvenstvo su ocekivanja porasla a rejting repke se je pofigao. Prema tome i Susic i strucni stab moraju debelo odgovarati za lose rezultate.
Ono sto mene najvise brine je raspianje igraca. Covijek je sve otijerao i mislim da tu nije kraj.
Samo cekam ko ce biti sljedeci koga ce prekriziti .
A tek se sada vidi koliko nam Zukanovic fali i neka ga bude sramota sta mu je uradio i na kakav nacin ga je odstranio iz repke. Pomalo ali sigurno pocelo je sve ovo da mi se gadi.
Svaka ti cast gospodine strucnjak.
Mozemo mi ovde kuditi igrace jer odigrali su lose medjutim sastav koji je izveo nije normalan.
Niti jedan igrac se nije snasao na svoim pozicijama e zato treba da se trener malo zapita.
Bas me zanima samo sta ce biti izgovor nedaj boze ako se jos koja izgubi utakmica. A svi znamo da nas cekaju jaci protivnici od Kipra. Mene je bar ovaj poraz osamario dodro i veliki je upitnik da li cemo mi vidjeti evropskog prvenstva.

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 13 sep 2014, 13:10

hogarstrasni je napisao/la:
Fozgen je napisao/la:
Ne moze, ne jebu oni to !
Igraci , bojkot pod hitno, naravno, bojkot i opstrukcija igre, na terenu...ne oprastanje od reprezentacije, jer oni to jedva cekaju !
NEma mi logike da jedva cekaju da neko ode iz reprezentacije .
Bolje da se skupe navijaci i simpatizeri reprezentacije, mislim na neke predstavnike, i zatraze sastanak pred sljedecu utakmicu sa selektorom, kapitenom i glavnim bajama u NSBiH . Pa da se vidi gdje je i sta zapelo ako je nesto u tom dijelu a i da se izrazi nezadovoljstvo ucinjenim od strane Susica .
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 sep 2014, 13:15

Koji normalan selektor bi izjavio da bi se pola svoje ekipe rijesio samo da moze? Ove izjave su katastrofalne sto on daje za medije, kakav bezobrazluk samo. Odlazi iz reprezentacije papak jedan.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 13 sep 2014, 13:27

Goalgetter je napisao/la:Koji normalan selektor bi izjavio da bi se pola svoje ekipe rijesio samo da moze? Ove izjave su katastrofalne sto on daje za medije, kakav bezobrazluk samo. Odlazi iz reprezentacije papak jedan.
A koji normalan igrač komentariše postavu javno pred kamerama? Šta misliš šta bi se desilo Luliću, da nakon utakmice Lazija kaže kako to nije najbolja postava i da su zbog toga izgubili? Kako bi reagovao klub, trener pa i saigrači? Naravno da mu ne pada na pamet to reći u klubu, jer znaš da ćeš ostati bez desetak hiljada eura i na klupi. Zaboravio je Lulić kad su njega saigrači direktno prozivali nakon Portugala. A to opet pokazuje da nam je repka puna šup.aka čije pravo lice vidimo nakon poraza. Što ne krenu svi prvo od sebe kao Begović i Pjanić, pa priznaju svoju lošu igru i preuzmu odgovornost. Kad Begović, Pjanić, Ibišević, Salihović, Mujdža kažu nešto protiv selektora onda se treba zabrinuti. To su karakterni momci, ozbiljni profesionalci a ne mahalaši.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.