Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Hvala vam momci, a moram prebacit evo ova fifa trazi 64-bitni OS pa necu moci ocito otvorit. Imam 4 gb rama. Negdje sam cuo odnosno procitao da kao 64 bitni koristi vise memorije (sto rama sto svega) od 32-bitnog.Dal je to istina il ne veze nemam.

koristi malo vise resursa, ali ako vec imas 4 GB to uopste ne treba da te brineA_d_0 je napisao/la:Hvala vam momci, a moram prebacit evo ova fifa trazi 64-bitni OS pa necu moci ocito otvorit. Imam 4 gb rama. Negdje sam cuo odnosno procitao da kao 64 bitni koristi vise memorije (sto rama sto svega) od 32-bitnog.Dal je to istina il ne veze nemam.
ti svakako moras instalirati 64 bitni OS da bi iskoristio ta 4 GB u potpunosti

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne znam gdje bi upitao, a google mi nije bas saveznik. Jel moguce whatsapp instalirati na komp? Ako jest, molio bi za link  

- schweinsteiger
- Kontakt:
whatsappremote ukucaj ili na storeu ili na googleuSignore je napisao/la:Ne znam gdje bi upitao, a google mi nije bas saveznik. Jel moguce whatsapp instalirati na komp? Ako jest, molio bi za link

#miasanmia
Nadjem samo WhatsRemote, skinem ga na storeu, ali mi pise da to moze samo na 'root' mobitelschweinsteiger je napisao/la:whatsappremote ukucaj ili na storeu ili na googleuSignore je napisao/la:Ne znam gdje bi upitao, a google mi nije bas saveznik. Jel moguce whatsapp instalirati na komp? Ako jest, molio bi za link

Zna li neko kako se ovo zove, msm sta da pitam kad trazim. http://www.clickykeyboard.com/_ebay/mod ... sb-001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.twistedcables.net/images/connectors/C922.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukucao na google-u usb to keyboard i ovo mi izbacilo, sto sam i trazio. Eh sad me naziva naziv ovog?
PS. nasao, al se ne isplati uzimati, jeftinija tastatura sa usb-om

http://www.twistedcables.net/images/connectors/C922.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukucao na google-u usb to keyboard i ovo mi izbacilo, sto sam i trazio. Eh sad me naziva naziv ovog?

Mia San Mia
						- GazijaKalesija
- Kontakt:
4KM na piku i ne isplati se?R32 je napisao/la:Zna li neko kako se ovo zove, msm sta da pitam kad trazim. http://www.clickykeyboard.com/_ebay/mod ... sb-001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Ma ja gledao po 6 i 10GazijaKalesija je napisao/la:4KM na piku i ne isplati se?R32 je napisao/la:Zna li neko kako se ovo zove, msm sta da pitam kad trazim. http://www.clickykeyboard.com/_ebay/mod ... sb-001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
A tastatura citava 5-10

A nije mi ni potrebno tako.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mia San Mia

Uzeo wifi karticu za racunara. I instalirao drajver, pronađe moju mrezu kad idem da se konektujem ovo mi pokaze.
Prije toga normalno povezivanje i "detecting network type" i onda ovo izbaci.
Nisam vadio svoje mrezne kartice, a na njoj na kablu se poveze.
Mia San Mia
						- IlProfessore
- Kontakt:
Iskaču mi reklame na mozilli prije nikada nisu, zna li neko u čemu je stvar?

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
						- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kada zavrsim sa instalacijom jave, izbaci mi neki error i uglavnom pise na kraju is corrupt..
Sta li je u pitanju ?

Sta li je u pitanju ?

ZZ
Moze li neko pomoci ?
Znaci u zadnje vrijeme mi se laptop iz cista mira ugasi,sumnjam da nije zbog pregrijavanja ili mozda zbog napajanja.Ako je do ovoga moze li mi neko reci sta da uradim.

Znaci u zadnje vrijeme mi se laptop iz cista mira ugasi,sumnjam da nije zbog pregrijavanja ili mozda zbog napajanja.Ako je do ovoga moze li mi neko reci sta da uradim.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon 
Este sentimiento nadie lo comprende
						Este sentimiento nadie lo comprende
Moze li ko odgovoriti na pretohodno sto sam postavio, pokusao sam dosta toga, i dosta guglao i jel moguce da se ovo pojavljuje jer mi nije apdejtovan, tj trazi wpa2 a kod mene wpa?

Mia San Mia
Ljudi trenutno koristim 32-bitni sistem, ali procesor , maticna sta li vec (ne razumijem se u to dobro) mi podrzava 64-bitni. Sad da li se isplati prelaziti na 64-bitni jer imam samo 4 gb rama, iance sam citao da se 64-bitni koristi za ove jace igrice i za racunala sa puno rama .. Pozz 

Ma ja imam 2gb rama na laptopu i piči 7, 64-bitna ko luda, nikakvih problema nemaKenchi je napisao/la:Ljudi trenutno koristim 32-bitni sistem, ali procesor , maticna sta li vec (ne razumijem se u to dobro) mi podrzava 64-bitni. Sad da li se isplati prelaziti na 64-bitni jer imam samo 4 gb rama, iance sam citao da se 64-bitni koristi za ove jace igrice i za racunala sa puno rama .. Pozz

Za Čelik i Zenicu, 
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
						za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ekstenzije, tu nađi ime reklame, piše ime programa na tim reklamama i tu izbriši ali i u CP.IlProfessore je napisao/la:Iskaču mi reklame na mozilli prije nikada nisu, zna li neko u čemu je stvar?

Imam i ja isti problem ali ja ovo ne mogu izbrisat, svaki put kad otvorim ovo se vrati. U c/p ovog nema, izbrisano ali uvijek se pojavljuje kad otvaram chrome.
http://prntscr.com/4moco2" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
						Damir Dzumhur!!!!
Daj ljudi imao je bar neko slican problem. Kako god uradim izgleda da je problem u tom wpa2, kod mene je wpa i nema sanse postaviti, naci, skinuti wpa2 da bude kao na modemo identicno. Sto kombinacija probao i ne moze. Kada pokusam da skinem patch s oficijelne strane za to namijenjen pise da vec postoji. sp3 mi je kopija neka. 
Na kabal radi net. Racunar je slab stavio mu 1gb rama i njegov procesor je 1.6. A potreban je iskljucivo radi neta.
Da se drugi sistem instalira ako moze 7 dali bi vise bilo ovih problema sa wpa2? I ako ima gdje skinuti da ok verzija.

Na kabal radi net. Racunar je slab stavio mu 1gb rama i njegov procesor je 1.6. A potreban je iskljucivo radi neta.
Da se drugi sistem instalira ako moze 7 dali bi vise bilo ovih problema sa wpa2? I ako ima gdje skinuti da ok verzija.
Mia San Mia
Belaj sa mailom -.-. Ne mogu ući jer traže kod koji su poslali na alternativnu adresu, od koje sam zaboravio šifru. Postoji li neko rješenje?? Hitnooo

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta mislite pošto bi mogao prodatgi svoju grafičku Nvidia gt force 240 1GB? I da mi preporučite neku dobru grafičku ali da može biti barem 2 godine.  Znam da je teško to prognozirat (to je k'o da prognoziraš sad kakvo će ljeto biti 21015 godine
 Znam da je teško to prognozirat (to je k'o da prognoziraš sad kakvo će ljeto biti 21015 godine  ) hvala
 ) hvala  

Znam da je teško to prognozirat (to je k'o da prognoziraš sad kakvo će ljeto biti 21015 godine
 Znam da je teško to prognozirat (to je k'o da prognoziraš sad kakvo će ljeto biti 21015 godine  ) hvala
 ) hvala  
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
						Damir Dzumhur!!!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Imam istu, za nekih 40-ak KM.. Sto se preporuke tice, tu je RADEON HD 5400 2 GIGE (64 bitna) itd...

- Ed Woodward for Prime Minister !