Ma u ovaj sastav malo ko je verovao, jednostavno ovaj tim je individualno slabiji od onog iz 2009,10 itd, koliko tu igraca fali i kakav ovaj tim tek moze da bude, ali kako ih je Sale uklopio, to je zaista nestvarno, veliki sam bio skeptik kada je on seo na kormilo, ali sada vidim kakav je posao uradio. I kako je samo Teo odigrao ovaj turnir je nesto sto se treba pamtiti, i na sta je opet Sale uticao, kao i na sve igrace.
Sjajni procenti u ovom mecu i opet egal zavrsnica, neverovatni Batum, kakvo sutersko vece za njega, ali ume on to itekako da radi u Blazerima. Njegov napad i pre svega strasna odbrana koju su Francuzi poceli igrati u 3. cetvrtini, je dovela do ovakve zavrsnice, Collet je znao koga da zatvori, strasan presing i konstantni double timovi na Milosu, cak i Bogdana u jednom momentu, ali na kraju smo ipak izdrzali i ostali prisebni do samog kraja.
Medalja u dzepu, napravljen je uspeh po meni vec u 1/2 finalu, ali ovo je zaista sjajno. Sada idu Ameri, ne znam kako ce se tu Sale postaviti, kako ce ih motivisati, jednostavno moraju da odigraju najbolje u zivotu, i da se opet pitaju hoce li to biti dovoljno za pobedu. Za mene su oni veliki junaci, sta god da urade u finalu.