Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Samo da cestitam Srbima ..svaka cast za finale..ja licno nisam ocekivao da ce proci dalje od 1/4.Respekt za ove momke i za Saleta.
Ferid MVPPuma je napisao/la:Ne znam ko bi mogao biti MVP prvenstva ? Kod amera se niko posebno ne istice, mozda Davis najrealnije. Ako kojim cudom Srbija dobije ne sumnjam da ce to biti Teodosic.

FORZA MARŠAL !!!
Shta vam je ljudi - nije ovo nikakav rezultat. Dok to @skyisthelimit i ekipa sa ss.ba ne odobre, nekakav tamo FIBA World Cup/Championship je zapravo nebitno takmichenje. 

u finalu ce Simonovic da ukrade pehar. Zato su ga i poveli.
Ne bi me iznenadilo da bude, sjajno prvenstvo igra. A nije trebao ni ići na prvenstvohodža je napisao/la:Ferid MVPPuma je napisao/la:Ne znam ko bi mogao biti MVP prvenstva ? Kod amera se niko posebno ne istice, mozda Davis najrealnije. Ako kojim cudom Srbija dobije ne sumnjam da ce to biti Teodosic.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- skyisthelimit
MaGiCa je napisao/la:Shta vam je ljudi - nije ovo nikakav rezultat. Dok to @skyisthelimit i ekipa sa ss.ba ne odobre, nekakav tamo FIBA World Cup/Championship je zapravo nebitno takmichenje.
Umijes citati, ali ne sa razumijevanjem. Mozda razumijevas, ali provociras.
15.10 - 15.06 ...
Magicni zvani vatra, šta se ložiš odmahMaGiCa je napisao/la:Shta vam je ljudi - nije ovo nikakav rezultat. Dok to @skyisthelimit i ekipa sa ss.ba ne odobre, nekakav tamo FIBA World Cup/Championship je zapravo nebitno takmichenje.

Ovo je vrhunski rezultat za ekipu Srbije, trebate biti ponosni na ove momke.
Ali je momak u pravu kada kaže da je ovo Amerkinacima B/C ekipa i da im je olimpijada iznad SP.
Ili

- samo_lijevo
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:Raško Katić je vođa navijača..Gunner4 je napisao/la:Stimara srpski HODOR! Najjaci navijac cijelo prvenstvo! Kad' porastem bicu Stimara!![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
MaGiCa je napisao/la:Shta vam je ljudi - nije ovo nikakav rezultat. Dok to @skyisthelimit i ekipa sa ss.ba ne odobre, nekakav tamo FIBA World Cup/Championship je zapravo nebitno takmichenje.

@samo_lijevo
Znaš i ti sam da je tako

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Daj ljudi vise i ti Amerikanci ko ih sisa. Oni su liga za sebe i zna se da osvajaju bilo ko da udje. Ali biti ta druga ekipa do njih izbaciti najbolju evropsku rep. e to je uspjeh i to veliki ako se uzme da ljudi ih dalje Grcke vidjeli nisu. Kosarka se vraca i to ne samo u Srbiju nego cijeli Balkan. Sada ce klinci dobiti dodatan motiv da se okusaju.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Clutch je napisao/la:Ne bi me iznenadilo da bude, sjajno prvenstvo igra. A nije trebao ni ići na prvenstvohodža je napisao/la:
Ferid MVP.
Realno, jedini Amer koji ima konstantu od prve tekme. Al opet vidjet ćemo šta će vrli stručnjaci iz FIBE odlučiti

Oko Štimare se već stvorio kult

FORZA MARŠAL !!!
@samo_lijevo
Faried bi bio nekako najrealniji izbor ako se uzme u obzir valorizacija igre pogotov na minutazu (mada ju je i on nabr'o). Medjutim on nije dovoljno 'atraktivan' da bi bio MVP (nesto tipa zasto Muller 90% nece pokupit ni jednu individualnu nagradu) tako da ostaje Harden kao najvjerovatniji izbor. Rose i da podivlja u finalu nije u opticaju.

Faried bi bio nekako najrealniji izbor ako se uzme u obzir valorizacija igre pogotov na minutazu (mada ju je i on nabr'o). Medjutim on nije dovoljno 'atraktivan' da bi bio MVP (nesto tipa zasto Muller 90% nece pokupit ni jednu individualnu nagradu) tako da ostaje Harden kao najvjerovatniji izbor. Rose i da podivlja u finalu nije u opticaju.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Respekt Srbiji, velesila u košarci i pored povreda.
Je li mene neko opucao kamenom u glavu pa haluciniram? ovo je kao yebena holivudska priča, nešto spilbergovski.
plan za finale uvesti raška da se potuce za kazinsom, dok bude frka nek simonovic pehar odnese u svlačionicu, ali neka požuri nazad trebaće nam za basket 3na3
plan za finale uvesti raška da se potuce za kazinsom, dok bude frka nek simonovic pehar odnese u svlačionicu, ali neka požuri nazad trebaće nam za basket 3na3
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Fantastična utakmica....Teodosić fantastičan, kada treba prelomit, kada se rezultat lomi on onu fino tricu uvali. Uvijek tu kad treba, uvijek pouzdan. A Batuma je bilo ljepota gledat, svu tu njegovu rafalnu paljbu po košu, samo ni on ne spasi svoju reprezentaciju od poraza.
Srbija zasluženo svakako u finalu...
Srbija zasluženo svakako u finalu...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- AlfredBorden
- Kontakt:
ma sta me briga da li bi se ti slozio, realnost je to sto sam napiso, nije milos manje vrijedan tj njegov doprinos ukupni u utakmici, bas suprotno al ga u zadnjoj nije bilo i tu sva prica stajeNeshaFCB je napisao/la:Ne bih se složioAlfredBorden je napisao/la:treba napisat kako se losmi malo skenjo u zadnjoj i da bi srbi sad lovili broncu da nije bilo bogdana(iako više gotivim Bogdana)
Jednostavno Kole je na Teu igrao konstantan presing, agresivnošću nekada i sa dvojicom na njemu. Razumljivo, Teo nije praktično imao šansu da pogleda koš. Bogdan je dobio više prostora i pogodio kad je trebalo. Budimo realni Batum je odigrao utakmicu života kad je reprezentacija u pitanju i to je vratilo Francuze (doduše on protiv Srbije uvijek igra sjajno). Sve u svemu lijepa utakmica, ne znam čemu ono Pjetrusovo udaranje Simona, al dobro. Potez meča zagrljaj Raduljica - Želabal.
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
srbi rutinski do finala...eliminacionu fazu perfektno odigrali
Pa pogodio je trojku u zadnjoj kad su Francuzi napravili 6-0 seriju čini mi se, tad se lomila utakmica.AlfredBorden je napisao/la:ma sta me briga da li bi se ti slozio, realnost je to sto sam napiso, nije milos manje vrijedan tj njegov doprinos ukupni u utakmici, bas suprotno al ga u zadnjoj nije bilo i tu sva prica stajeNeshaFCB je napisao/la:Ne bih se složioAlfredBorden je napisao/la:treba napisat kako se losmi malo skenjo u zadnjoj i da bi srbi sad lovili broncu da nije bilo bogdana(iako više gotivim Bogdana)
Jednostavno Kole je na Teu igrao konstantan presing, agresivnošću nekada i sa dvojicom na njemu. Razumljivo, Teo nije praktično imao šansu da pogleda koš. Bogdan je dobio više prostora i pogodio kad je trebalo. Budimo realni Batum je odigrao utakmicu života kad je reprezentacija u pitanju i to je vratilo Francuze (doduše on protiv Srbije uvijek igra sjajno). Sve u svemu lijepa utakmica, ne znam čemu ono Pjetrusovo udaranje Simona, al dobro. Potez meča zagrljaj Raduljica - Želabal.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
A pogodi trojku kada je mozda i najvise trebalo ?AlfredBorden je napisao/la:ma sta me briga da li bi se ti slozio, realnost je to sto sam napiso, nije milos manje vrijedan tj njegov doprinos ukupni u utakmici, bas suprotno al ga u zadnjoj nije bilo i tu sva prica stajeNeshaFCB je napisao/la:Ne bih se složioAlfredBorden je napisao/la:treba napisat kako se losmi malo skenjo u zadnjoj i da bi srbi sad lovili broncu da nije bilo bogdana(iako više gotivim Bogdana)

- AlfredBorden
- Kontakt:
u zadnjoj je samo bogdan igro, kratko i jasno, maksum moro bit mudonja i drzat srbe, ne znam sta vam je tu tolko tesko priznat, ne smije se il sta?
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.