Moj Safete, da li znaš za ovo ???Semir Štilić najbolji igrač poljske T-mobile Ekstraklasa lige u avgustu
Semir Štilić proglašen je za najboljeg igrača mjeseca avgusta poljske T-mobile Ekstraklasa lige.
Glasanju su pristupili kapiteni svih klubova lige, a od šesnaest glasova za Štilića je glasalo dvanaest kapitena s tim da kapiten Wisle nije mogao glasati za svog kolegu. I kao trinaesti glas, mozda onaj najvažniji bio je od strane navijača.
Nekadašnji veznjak Željezničara je još jednom potvrdio sjajnu formu novim golom u večerašnjem duelu protiv Zawisza.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Jedino tu nije pogriješio Pape tog smrdljivcai mućkaroša davno je trebalo otjerati pa bi vjerojatno bili sudionici bar još jednog velikog takmičenjaromeo je napisao/la:Emira Spahica su otjerali novinari koji sada sute kao najvece pickice !
*ebo vas Pape !

Ako ovo nema dostupno na VHS, pisi pripalo.Ibizevic je napisao/la:Moj Safete, da li znaš za ovo ???Semir Štilić najbolji igrač poljske T-mobile Ekstraklasa lige u avgustu
Semir Štilić proglašen je za najboljeg igrača mjeseca avgusta poljske T-mobile Ekstraklasa lige.
Glasanju su pristupili kapiteni svih klubova lige, a od šesnaest glasova za Štilića je glasalo dvanaest kapitena s tim da kapiten Wisle nije mogao glasati za svog kolegu. I kao trinaesti glas, mozda onaj najvažniji bio je od strane navijača.
Nekadašnji veznjak Željezničara je još jednom potvrdio sjajnu formu novim golom u večerašnjem duelu protiv Zawisza.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jesi snimio ovo na kasetuIbizevic je napisao/la:Moj Safete, da li znaš za ovo ???Semir Štilić najbolji igrač poljske T-mobile Ekstraklasa lige u avgustu

Ma ne ide Bičo nigdje, ovo isječak obični, opet trik da privuku narod da ih gledaju, glupost obična...Da se oprašta sigurno se ne bi opraštao u emisiji zvanoj "Glam Blam", opušteno.. 
I opet neće Štilića zvat, ne znam šta čovjek treba uradit da dobije poziv..

I opet neće Štilića zvat, ne znam šta čovjek treba uradit da dobije poziv..
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- sanlituncay
- Kontakt:
Gledam sad ovu utakmicu Srbija - Francuska,i čovjek prosto ne može da se otme dojmu kako civilizovani,kulturni,čaršijski ljudi,pa tek onda sportisti,vode razgovor na svakom time out-u,Đorđević je selektor a cijelo prvenstvo Tedosić zajedno s njim radi na taktici,objašnjava suigračima,dere se na njih pokušavajući izvući ono najbolje iz njih,upada u riječ selektoru i nikakvih problema nema,sve perfektno funkcioniše! A funkcioniše jer imaju isti cilj!
A ovaj naš k'o kakva ženturača po Avazu,ne smije igrač reći ni šta misli o igri,taktici,a kamoli da mu predloži riješenje problema!
Ne možeš ti imati uspjeha sa seljoberskom politikom!
A ovaj naš k'o kakva ženturača po Avazu,ne smije igrač reći ni šta misli o igri,taktici,a kamoli da mu predloži riješenje problema!
Ne možeš ti imati uspjeha sa seljoberskom politikom!

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
@sanlituncay
Isti taj Teodosić bi sigurno bolje postavio taktiku protiv Nigerije i Kipra nego Safet.
Isti taj Teodosić bi sigurno bolje postavio taktiku protiv Nigerije i Kipra nego Safet.

- NoName
- Kontakt:
Sušićev mozak je veličine božje čestice, nema tog akceleratora koji bi ga pronašao
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Consigliere
- Kontakt:
Daj Milosa za selektoraJanez je napisao/la:@sanlituncay

Ma, ovo za Bicakcica je klasicna izbljuvotina jadnog zutila zvanog Hayat TV... Isjeklu 2-3 odgovora da izgleda kao da nesto govori u tom fazonu, a ovamo nigdje veze

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
Barcelona pazljivo prati desavanja oko Susica, ukoliko napusti repku, vec stoje u redu da ga dovedu. 

Zna ****.Ibizevic je napisao/la:Moj Safete, da li znaš za ovo ???Semir Štilić najbolji igrač poljske T-mobile Ekstraklasa lige u avgustu
- DonCorleone
- Kontakt:
Nista, ako Bico ode, mozemo napraviti kakav konkurs ovde na forumu, jer profesionalnog stopera vise nemamo
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
UEFA-ina odluka da čak tri prvoplasirane ekipe idu dalje, direktno ili kroz baraž, dala je BiH mogućnost da se i sa vjerovatno najgorim scenarijem koji zamišljaju navijači plasira u Francusku.

šta ba svaka mu čast ako je se spustio tako nisku da takvu informaciju daje prvo u glam blam onda bolje nek ideGreivis je napisao/la:Ima li gdje ta vijest? Ako je istina svaka mu cast. Neka se ugledaju neki od glavnih igraca i neznalica ce otici.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Djaba tupite tastaturu..pomirimo se da je Pape selektor..jbg jak je ko Rusija
Kuku nama sa njim 

Igraci su se trebali buniti protiv njega odmah poslije Irana. Hadzic, Susic i Vrsajevic dobijaju priliku prije Hajrovica, Vranjesa, Visce itd.. Ako se sad pobune, ovaj ce ostati igrati sa slabijim kadrom, izgubiti od Walesa, Belgije. Onda ce on dobiti otkaz krajem godine kad bude kasno za EP.
- sanlituncay
- Kontakt:
Ljudi moji,mene ne bi čudilo sutra da se Džeko oprosti
Pokušajte shvatit te momke,pa taj Pape izvadi živac forumašima koji pročitaju neki članak u novinama,ili vide neki njegov intervju na YT ili bilo gdje drugo...A to je par minuta!
Zamislite kako je njima provodit 7 dana s njim,i slušat raznorazne glupost!
Dobro su naši igrači ikako normalni kraj njega,on njih psihički ubija,zato i izgledaju onako kako izgledaju na terenu!

Pokušajte shvatit te momke,pa taj Pape izvadi živac forumašima koji pročitaju neki članak u novinama,ili vide neki njegov intervju na YT ili bilo gdje drugo...A to je par minuta!
Zamislite kako je njima provodit 7 dana s njim,i slušat raznorazne glupost!
Dobro su naši igrači ikako normalni kraj njega,on njih psihički ubija,zato i izgledaju onako kako izgledaju na terenu!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- anonymousHD
- Kontakt:
Kenan Horić.DonCorleone je napisao/la:Nista, ako Bico ode, mozemo napraviti kakav konkurs ovde na forumu, jer profesionalnog stopera vise nemamo.

Bolji je od Bičakčića.
- Goalgetter
- Kontakt:
Torlak i Kerla neka budu stoperski par. 

Taj Glam Blam je najgora emisija u regionu... To je već nešto... To u vezi Bice je bezze.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.