treba mu dodjelit' orden za glupost
Kada se vidim sa Lulićem, dat ću mu do znanja da nema pravo da govori o sastavu, pogotovo jer sam imao dilemu da li da dam priliku njemu ili Sejadu Salihoviću. Možda sam baš tu pogriješio' - kazao je Sušić.
'Ima igrača koji su nezadovoljni, ali neki bi možda trebali biti sretni zbog poziva u reprezentaciju. Pojedincima je sretna okolnost što mi objektivno imamo vrlo slabu konkurenciju, jer da nije tako, još nakon utakmice s Nigerijom na Mundijalu bar pola naše ekipe trebalo se oprostiti. Da mogu, da imam alternativu, i sada bih se oprostio s barem pet-šest igrača'.
Priča se i da je stavljanje u prvi plan nekih novajlija narušilo atmosferu. On se osvrnuo zašto je u igru postavio između ostalog i Hajdukov dvojac, Avdiju Vršajevića i Tina-Svena Sušića: 'Spreman sam i prihvaćam kritiku, ali u nekim stvarima treba biti malo više realan. Ovoga puta imali smo tri igrača iz naše lige. Na Mensura Mujdžu njegov trener u Freiburgu ne računa, Sejad Salihović vrlo malo igra u Hoffenheimu, a događaa se, očito, da su pojedinci shvatili da im je mjesto zagarantirano pa ne pružaju sve od sebe i to se onda odrazi i na rezultat. Svi se trebaju zapitati' - upozorio je selektor BiH.