Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Ja o kofrčenju, a ovaj o smirivanju lopte
eh taj Bosanski jezik...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Normalno da se ''kofrči'' kada ima dobru zaleđinu. Koliko god da zasere, mjesto u timu ga čeka. Dok Štilić nije nikada dobio pravu priliku, Zukanović izvisi jer je Bože moj plaho uvrijedio teta Šemsu iz administracije u Savezu. Klasičan primjer kupljenog mjesta u reprezentaciji. Da imamo pravnu državu tele bi krivično odgovaralo za korupciju.
Samo Safet vidi nesto u Avdiji 

šta bi na kraju, ide l' Vršo u Boro? brže bi iz Engleske, nego u Englesku 

Sto ga ne slomi

- Nerminovic
- Kontakt:
AhmetNY je napisao/la:
Sto ga ne slomi

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pazi Ibisevica 

Simbol svega losega u nasoj repci i zbog toga mu na profesionalnom nivou zelim prodaju u 3 BIH ligu i da mu sudbina bude na nivou talenta. To je nekakva nizeligaska liga iz regije. Kao covijeku mu ne zelim nista lose ali budalas je
svjestan zasto je tu.
svjestan zasto je tu.
- samoposteno
- Kontakt:
cuj kao covjeku mu ne zelim nista lose a pozelio mu da igra za 3 ligudubrovnik je napisao/la:Simbol svega losega u nasoj repci i zbog toga mu na profesionalnom nivou zelim prodaju u 3 BIH ligu i da mu sudbina bude na nivou talenta. To je nekakva nizeligaska liga iz regije. Kao covijeku mu ne zelim nista lose ali budalas je
svjestan zasto je tu.

Znao je Avdija odigrati dobrih utakmica u karijeri, sjetimo se simultanke protiv Intera na legendarnoj Meazzi 

DD
Lose bi bilo da mu zelim nekakve povrede a treca liga je u skladu sa mogucnostima. Znaci realnost.Moze i mentora povesti sa sobom. I za njega isto vazi, u skladu sa mogicnostima.Samo posteno kako i tvoj nick kaze zar ne.samoposteno je napisao/la:cuj kao covjeku mu ne zelim nista lose a pozelio mu da igra za 3 ligudubrovnik je napisao/la:Simbol svega losega u nasoj repci i zbog toga mu na profesionalnom nivou zelim prodaju u 3 BIH ligu i da mu sudbina bude na nivou talenta. To je nekakva nizeligaska liga iz regije. Kao covijeku mu ne zelim nista lose ali budalas je
svjestan zasto je tu.![]()
![]()
to isto da on tebi zeli sve naj bolje i da ostatka zivota provedes ko prosijak
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kostur nase repke, Tino i Avdija od prve minute danas. Sretno, nadam se da ce Avdija nastavit u top formi nakon asistencije u reprezentaciji. Utakmicu snimam na kasetu da je mogu ponovo sa Susicom gledati!

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Al' fino ovi iz Zagreba prebacise Avdiju za drugi gol. 20 minuta vec 0-2 nedaj se Avdija u repci nema konkurencija. Mujdza neigra u Freiburgu!
- Nerminovic
- Kontakt:
Jos' kad sam vam svima rekao da Mujdza nece igrati ni minutu... a' ja isapo budala, smijesan i lik bez logike. 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Gol Svrško!
-
- Kontakt:
ovaj avdija nije loše prema naprijed cak se sjecam u celiku kad je igrao napadac bio zabio nam 2 gola na bilinom .al bek i defanziva to je
mislim da je vise krilo

- Nerminovic
- Kontakt:
Hahahahhahhahhaha oj moja majko pa ko je nama prvi bek igraci zagreba se zajebaju sa njim pa mrzim sam sebe kad vidim pa avdiju pa i susuica jos sad dade go valja ga trpiti joj boze je cu odustat pratit repku susic ce nam unistiti najbolju generaciju
Samo Sarajevo
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Dobar je ovaj komentator, nakon Avdijinog gola veli, nakon katastrofalnih prvih 30 minuta gdje ga je sve prolazilo i igraci i lopte bez ptoblema Vršahevuc zsbija.
Protiv Irana 70DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Dobar je ovaj komentator, nakon Avdijinog gola veli, nakon katastrofalnih prvih 30 minuta gdje ga je sve prolazilo i igraci i lopte bez ptoblema Vršahevuc zsbija.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Anoniman, Balorda, bhfanatic14, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, Drum, Edincapitano, emir79, galia95, General505, Google Adsense [Bot], Hansestadt, hurem, invincible1921, JackW, JayCatwright, Kaunas, mexy_whites, miguelramos, napapijri1987, NerminFatic, Proximic, RaZuti, rishovski, signalidunapark, Suki46, tale07, VensanKasel, voltron30 i 157 gostiju.