Kapiten kad je prije nekoliko bio u Kopenhagenu navijaci Leverkusena non stop galame ''Emir Spahic''.Cartman je napisao/la:Kapiten je vitalna karika Leverkusena.
Meanwhile Virtu4l na ss.ba galami... kabadahija, kikser....

Smijesno.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kapiten kad je prije nekoliko bio u Kopenhagenu navijaci Leverkusena non stop galame ''Emir Spahic''.Cartman je napisao/la:Kapiten je vitalna karika Leverkusena.
Ne znam zasto je onda u oprostajnom intervjuu branio Susica? Ne vjerujem da je istina da je otisao zbog Susica, covjek ne moze vise, ne znam... Ispunio je san da zaigra na SP. Ali je rekao da je uvijek spreman pomoci tako da se mozda i vrati.DonCorleone je napisao/la:Ipak mislim da je otisao radi Safeta, nije mogao durati iz blizine sve one Safetove mudrosti. Moguce je da ce se vratiti nakon odlaska Safeta.
Hvala mu na svemu, ali neka nam više ne pomaže. Francuska i Nigerija su dovoljne.calcio je napisao/la: Ali je rekao da je uvijek spreman pomoci tako da se mozda i vrati.
Stativu*.Head je napisao/la:Evo pogodi precku.
I Kipar je dovoljan da znamo da bez njega ne mozemo. Zato cu te zamolit da kleknes.Virtu4l je napisao/la:Hvala mu na svemu, ali neka nam više ne pomaže. Francuska i Nigerija su dovoljne.calcio je napisao/la: Ali je rekao da je uvijek spreman pomoci tako da se mozda i vrati.
Bico i Sunja, aka Beavis & Butthead, mi ne ulijevaju bas neko veliko povjerenje. I ako je kiksao ponekad, Spaha je ako nista dominirao protiv ovih manjih ekipaVirtu4l je napisao/la:Hvala mu na svemu, ali neka nam više ne pomaže. Francuska i Nigerija su dovoljne.calcio je napisao/la: Ali je rekao da je uvijek spreman pomoci tako da se mozda i vrati.
Cartman je napisao/la:I Kipar je dovoljan da znamo da bez njega ne mozemo. Zato cu te zamolit da kleknes.
calcio je napisao/la:Bico i Sunja, aka Beavis & Butthead, mi ne ulijevaju bas neko veliko povjerenje. I ako je kiksao ponekad, Spaha je ako nista dominirao protiv ovih manjih ekipaVirtu4l je napisao/la:Hvala mu na svemu, ali neka nam više ne pomaže. Francuska i Nigerija su dovoljne.calcio je napisao/la: Ali je rekao da je uvijek spreman pomoci tako da se mozda i vrati.
calcio je napisao/la:Bico i Sunja, aka Beavis & Butthead, mi ne ulijevaju bas neko veliko povjerenje. I ako je kiksao ponekad, Spaha je ako nista dominirao protiv ovih manjih ekipaVirtu4l je napisao/la:Hvala mu na svemu, ali neka nam više ne pomaže. Francuska i Nigerija su dovoljne.calcio je napisao/la: Ali je rekao da je uvijek spreman pomoci tako da se mozda i vrati.
Kako sam ja vidio nije to bio Spahic.rambo16 je napisao/la:Jel ovo lik promaši loptu? xd
Bico i Sunjic su mi nepouzdani, ponekad djeluju napuseni zato ih poredim sa Beavisom i ButtheadomAdinjo je napisao/la:
Dominira protiv manjih ekipa, a kad bas treba da DOMINIRA on se ukaki, i sta ce ti onda takav stoper ili ti branic
Edit. evo opet se ukaki
Isti vragNerminovic je napisao/la:Stativu*.Head je napisao/la:Evo pogodi precku.
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, Google Adsense [Bot], Normus90, tuitamo i 54 gosta.