Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Ermin Bičakčić
Kod drugog gola momak sprinta na petama...
Kakva je ovo glupost na najavi Glam blama da bi se Ermin mogao povući iz reprezentacije i fudbala
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Pusti ovu seljacku emisiju, prosli put najavljuju zenidbu Medunjanina a momak govori da nema ni djevojku.Mora se rejting podiciIbizevic je napisao/la:Kakva je ovo glupost na najavi Glam blama da bi se Ermin mogao povući iz reprezentacije i fudbala![]()
[youtube][/youtube]

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Nerminovic
- Kontakt:
Never forget, kad se sageo da ne pokvari frizuru.
Lik Reetwetuje non stop, i to na vrhunskom nivou. Jedino to znas, tele broj dva.

Lik Reetwetuje non stop, i to na vrhunskom nivou. Jedino to znas, tele broj dva.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Jedan lik sto prati cvajtu je ga strasno hvalio i bio je dobar kad sam ga gledao par puta u cvajti. Iskreno bio je dosta dobar i u Bundesligi, zato ga je Hoffenheim kupio. Ali mora se rec da je za repku blago receno katastrofalan. Iskreno se ne sjecam neke dobre njegove utakmice, a dobro se sjecam vrlo losih partija protiv Argentine, Slovacke (iako je dao gol), Amerike i evo sada Kipra.
Ali treba napomenut i da ga je Susic stavio u zajebanu situaciji sa svojom moronskom taktikom. I ima samo 24 godine, po meni stoperi ulaze u najbolje godine tek oko 27-28.
Ali treba napomenut i da ga je Susic stavio u zajebanu situaciji sa svojom moronskom taktikom. I ima samo 24 godine, po meni stoperi ulaze u najbolje godine tek oko 27-28.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tačno. Da je normalna taktika i postavka igre, vjerujem da bi i on bio barem 50 % bolji.Cartman je napisao/la:Jedan lik sto prati cvajtu je ga strasno hvalio i bio je dobar kad sam ga gledao par puta u cvajti. Iskreno bio je dosta dobar i u Bundesligi, zato ga je Hoffenheim kupio. Ali mora se rec da je za repku blago receno katastrofalan. Iskreno se ne sjecam neke dobre njegove utakmice, a dobro se sjecam vrlo losih partija protiv Argentine, Slovacke (iako je dao gol), Amerike i evo sada Kipra.
Pa i nije toliko loše odigrao protiv Slovačke, ništa posebno ali eto, nije ni važno sada

- Goalgetter
- Kontakt:
Ima za njega jos vremena, i ne treba ga otpisati. Ovaj cu poraz upisati na Susicevu kapu, i ovu katastrofu koju su on i Toni dozivjeli, ali su dosta puta dolazili u mat poziciju jer bekova prakticno nije bilo. Mene zivcira dosta njegova igra prema naprijed, njegove duge lopte, ispucavanja, dodavanja, nekad djeluje kao amater. Sjecate li se protiv Argentine, u 93' minuti kad je bio sam na strani, a nasih 3-4 igraca u 16rcu, on da ubaci loptu tamo, a on nju preko daaaleeeko preko gola prebaci.
On i Toni, po meni, ne razlikuju se sporo. Obojica spori ko puz, jaki u duelima i skoku, problemi kod postavljanja, ukratko prosjecni stoperi.
Glavno da je on standardan u Hoffenheimu, i nek se razvija.

On i Toni, po meni, ne razlikuju se sporo. Obojica spori ko puz, jaki u duelima i skoku, problemi kod postavljanja, ukratko prosjecni stoperi.
Glavno da je on standardan u Hoffenheimu, i nek se razvija.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prvi gol ide njema na dusu, nema to nikakve veze sa Susicem ni taktikom. Kao i neke druge greske koje je pravio ali necemo sada o tome.
- Nerminovic
- Kontakt:
Vidim da volis Asmira...calcio je napisao/la:Prvi gol ide njema na dusu, nema to nikakve veze sa Susicem ni taktikom. Kao i neke druge greske koje je pravio ali necemo sada o tome.

BackSpace United
BackSpace United
I Avdija i Sunjic imaju veliki dio krivice. I Asmir naravno, ali manje od njih trojice jer im je tri puta galamio da cuvaju onog Kipranina, a oni stoje kao mazge.calcio je napisao/la:Prvi gol ide njema na dusu, nema to nikakve veze sa Susicem ni taktikom. Kao i neke druge greske koje je pravio ali necemo sada o tome.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- calcio
- Kontakt:
Asmir je malo izletio takodje ali je makar pokusao. Sta je Ermin radio? Spavao?Nerminovic je napisao/la:Vidim da volis Asmira...calcio je napisao/la:Prvi gol ide njema na dusu, nema to nikakve veze sa Susicem ni taktikom. Kao i neke druge greske koje je pravio ali necemo sada o tome.
Šta je Avdija radio? Drko ?calcio je napisao/la:Asmir je malo izletio takodje ali je makar pokusao. Sta je Ermin radio? Spavao?Nerminovic je napisao/la:Vidim da volis Asmira...calcio je napisao/la:Prvi gol ide njema na dusu, nema to nikakve veze sa Susicem ni taktikom. Kao i neke druge greske koje je pravio ali necemo sada o tome.
Gol iz peterca je obično golmanov.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima Asmir krivice, ali manje nego ovi ostali.Virtu4l je napisao/la:Gol iz peterca je obično golmanov.
- Nerminovic
- Kontakt:
Malo izletio?calcio je napisao/la:Asmir je malo izletio takodje ali je makar pokusao. Sta je Ermin radio? Spavao?Nerminovic je napisao/la:Vidim da volis Asmira...calcio je napisao/la:Prvi gol ide njema na dusu, nema to nikakve veze sa Susicem ni taktikom. Kao i neke druge greske koje je pravio ali necemo sada o tome.

Izgubio se u stilu Bandovica. Bicakcic nosi dio krivice ali je Begovic devedeset posto kriminalac za onaj gol. Nema sanse da bih ikad loptu mogao stic.

BackSpace United
BackSpace United
- calcio
- Kontakt:

Moguce da je Asmir viknuo "moja" pa je zbog toga Bicakcic stao ali sve mi se cini da on nije ni primjetio Kristofija iza ledja. Jos je visociji od njega 10cm ako je vjerovati wikipediji.
Da je Avdija izašao na vrijeme na igrača koji je centrirao i blokirao ga i da su ova dva štopera radila ono što su trebala, misliš da bi ovaj neometano šutirao? ili da li bi uopće šutirao i kakav bi to šut glavom bio da Begović sa lakoćom ne riješi ?Nerminovic je napisao/la: Malo izletio?![]()
Izgubio se u stilu Bandovica. Bicakcic nosi dio krivice ali je Begovic devedeset posto kriminalac za onaj gol. Nema sanse da bih ikad loptu mogao stic.
Ima on svoje krivice, jer uvijek treba da ide 100 % da se ne oslanja na ostale, ali ovi ostali su po meni najveći krivci.
- Nerminovic
- Kontakt:
@HariTzDa je Avdija izašao na vrijeme na igrača koji je centrirao i blokirao ga i da su ova dva štopera radila ono što su trebala, misliš da bi ovaj neometano šutirao? ili da li bi uopće šutirao i kakav bi to šut glavom bio da Begović sa lakoćom ne riješi ?
Ima on svoje krivice, jer uvijek treba da ide 100 % da se ne oslanja na ostale, ali ovi ostali su po meni najveći krivci.
Druze....ako cemo ovako....Prcic isto nosi dio krivice zasto je izgubio loptu prije sto nas ubili na kontru.

BackSpace United
BackSpace United
Svaki igrač koji svojom direktnom greškom ugrozi svoj sopstveni gol snosi dio krivice. Nema tu, onaj gore izgubio loptu, pa neću ja da trčim za onim jer nisam ja kriv. Svi imaju svoj dio krivice, koji usprkos tome, nije zaista toliko važan, ali vidim svaljuju na Begovića 100 % a to nije tako.Nerminovic je napisao/la:@HariTzDa je Avdija izašao na vrijeme na igrača koji je centrirao i blokirao ga i da su ova dva štopera radila ono što su trebala, misliš da bi ovaj neometano šutirao? ili da li bi uopće šutirao i kakav bi to šut glavom bio da Begović sa lakoćom ne riješi ?
Druze....ako cemo ovako....Prcic isto nosi dio krivice zasto je izgubio loptu prije stu nas ubili na kontru.
- Nerminovic
- Kontakt:
Nije sad da se slazem... ovako bi mogli jos tri sata ali si mozda u pravu da svi imaju svoj dio krivice ali za mene Begovic je ispao amater kako je izletio.HariTz je napisao/la:Svaki igrač koji svojom direktnom greškom ugrozi svoj sopstveni gol snosi dio krivice. Nema tu, onaj gore izgubio loptu, pa neću ja da trčim za onim jer nisam ja kriv. Svi imaju svoj dio krivice, koji usprkos tome, nije zaista toliko važan, ali vidim svaljuju na Begovića 100 % a to nije tako.Nerminovic je napisao/la:@HariTzDa je Avdija izašao na vrijeme na igrača koji je centrirao i blokirao ga i da su ova dva štopera radila ono što su trebala, misliš da bi ovaj neometano šutirao? ili da li bi uopće šutirao i kakav bi to šut glavom bio da Begović sa lakoćom ne riješi ?
Druze....ako cemo ovako....Prcic isto nosi dio krivice zasto je izgubio loptu prije stu nas ubili na kontru.

BackSpace United
BackSpace United