Ja sam donedavno što se tiče igrica furao samo CS 1.6. i tog' sam igrao aman nekih 8-9 godina. I eto prestajem pomalo treba na fakultet krenuti

Sad' igram ove opuštajuće igrice od fakulteta :p
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad vec prepisuješ sranja sa smiješnog portala treba reci da doticna igra nema taj buđet kao sto pisu (Bungie davno demantovo te cifre) ,i ista igra ce samo biti za conzole dok PC verzija se ne spominjebarca_87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Video igra, koju je napravio američki developer Bungie, je naučnofantastična igra smještena 700 godina naprijed u budućnosti a igrači će moći putovati svemirom kako bi spasili ljude od vanzemaljaca koji ih žele uništiti.
Projekt je koštao 500 miliona dolara, što je duplo više od budžeta filma Star Warsa, piše The Guardian.
"Investicija je fokusirana na socijalni aspekt igre i Destiny univerzuma po čemu se razlikuje od drugih igara", rekao je Derek Carroll, dizajner Bungieja koji je na Destinyju pet godina.
Destiny je operativan samo putem interneta tako da svi igrači mogu komunicirati i igrati zajedno. Destiny bi mogao revolucionirati način igranja kada dođe na police radnji,
"Destiny je najveća igra na kojoj sam radio ja i bilo ko ikada", dodao je Carroll.
Igrači će u ovoj igri štiti solarni sistem od napada vanzemaljaca, grupno ili pojedinačno i putovat će na Zemlju, Veneru, Mars i mjesec.
[youtube][/youtube]
Sta te tacno zanima ?AsharaK je napisao/la:Dajte bacite šta zanimljivo da se igra.
Neka FPS možeVlarayan110 je napisao/la:Sta te tacno zanima ?AsharaK je napisao/la:Dajte bacite šta zanimljivo da se igra.
FPS
TPS
RPG
MMO
RTS
TBS
?
Black ops 1/2AsharaK je napisao/la: Neka FPS može
Hahaha brate,ti sve nabrojo, znao sam i ja sve ovo, al nisam znao za šta da se odlučim,al hvala hajdeVlarayan110 je napisao/la:Black ops 1/2AsharaK je napisao/la: Neka FPS može
CoD MW 1/2/3
Battlefield 3/4
Metro 2033/Last light
Bio Shock Infinite
Singularity
Wolfenstein The new order
Arma I/II/III
Crysis 1/2/3
Dead space 1/2/3 (ako hoces i malo horora)
Bulletstorm
Valjda sam pomogo :3
Pa GTA V ima mapu vecu nego GTA IV, GTA SA i svi oni prije njega zajedno+ Red Dead Redamption a i cini se da si pomjesao Driver i GTA jer u GTA ti nama ni LA ni SF a ni LVBurundi je napisao/la:Koliko ja skonta na Gta 5 ima samo jedan grad, LA
Pa SA koji pravljen prije 6,7 godina imao tri grada LA, San Francisko i Vegas a vidi ovih, razočaran sam ako je tako.![]()
Očekivao sam više gradova, 5,6...
LA ima u smislu da su ga nazvali San Andreas. New York je Libery City. Miami je mjesto radnje u Vice City ali ne sjećam se više kako su njega zvali. Ne znam gdje izvuče San Fancisco i Las Vegas.Otelo je napisao/la:Pa GTA V ima mapu vecu nego GTA IV, GTA SA i svi oni prije njega zajedno+ Red Dead Redamption a i cini se da si pomjesao Driver i GTA jer u GTA ti nama ni LA ni SF a ni LVBurundi je napisao/la:Koliko ja skonta na Gta 5 ima samo jedan grad, LA
Pa SA koji pravljen prije 6,7 godina imao tri grada LA, San Francisko i Vegas a vidi ovih, razočaran sam ako je tako.![]()
Očekivao sam više gradova, 5,6...
Hvala na pojašnjenju. Kao što rekoh, nisam bio siguran gdje ta dva grada iznjedri. Meni je San Andreas uvijek bio sinonim isključivo za LA.darker10 je napisao/la:The state of San Andreas consists of three metropolitan cities: Los Santos, based on Los Angeles; San Fierro, based on San Francisco; and Las Venturas, based on Las Vegas.
Onda igraj Singularity ako bas hoces jednu od ovih, svidjet ce ti se...Rusko-Amerski poslovi, tajni hemijski elementi....itd pogledaj trailer...AsharaK je napisao/la:
Hahaha brate,ti sve nabrojo, znao sam i ja sve ovo, al nisam znao za šta da se odlučim,al hvala hajde![]()
Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 5 gostiju.