Goodison je napisao/la:Imam osjećaj da će utakmica na Pecari završiti najnepopularnijim rezultatom, 0:0. Što se tiče Slavije, prije ili kasnije naletiš na nekoga nezgodnog. Nema se šta kukati, igrati pa šta bude.
slazem se, ako hoces do kraja u kupu svakako moras izbacit nezgodne protivnike pa bilo to u prvoj tekmi ili u polufinalu ili finalu! jednino eto neka mala mana je da se jedino u 1/16 igra samo jedna tekma i da je nas zapalo da je bas ta gostujuca! ali racunajuci da i slavija donekle igra u gostima svaku utakmicu (Foca) a i da i mi dosta bolje izgledamo u gostima nego na domacem terenu meni je sasvim ok par i vjerujem da cemo proc dalje!
generalno mi imamo isti problem kao prosle sezone, patimo se kuci protiv bunkerasa a eto u gostima odradimo posao cak i sa igracem manje(celik,sarajevo)! ja mislim da cemo opet imat vrlo dobru drugu polusezonu gdje nam u mostar dolaze sve ekipe sa gornjeg dijela tabela a u goste idemo ovim sa dojnjeg dijela! znaci svih 15 tekma u drugoj polusezoni ce proc u nadigravanju gdje i protivnik proba napadat a znamo kako je to izgledalo pri kraju druge polusezone lani kad je takva situacija bila! mi cemo opet uc u tu seriju, ali do tad, to jest u ovoj polusezoni moramo drzat korak za vodecim ekipama i nesmijemo na kraju polusezone bit vise od 5-6 bodova iza vodece ekipe... po mom imamo vec 6 izgubljeni bodova koje smo trebali uknjizti (X sa mladosti,celikom i olimpicom) dok sa druge strane imamo jedan bod protiv sarajeva koji realno nismo ni zasluzili jer su nas ljudi u toj tekmi rasturili... kad se to sve sabere sad bi trebali bit na 15 bodova i drzat prvu poziciju na tabeli, ali nedrzimo! e sad ce me neko kritikovat ali ja cu rec da je feja za to kriv! on mora imat plan B ako neide primarni plan da se bunker probije kratkim pasovima, mora probat nesto, a ja da se pitam probao bi zadnji 15-20 min tekme u tim situacijama sa 2 centarfora i to popovicem i maceom zajedno, da se pumpaju lopte na njih nebili glavom dali kakav gol! i jedan i drugi su korpulentni pa bolje i to nego da se centrira sa strana, kosto se inako radi, a u sesnestercu sve igraci metar i zilet... da se razumijemo popovic je meni podbacio i nije to taj kvalitet igraca koji nama treba i svakako nebi da je u prvoj postavi, ni on ni mace, ja bi krenuo sa dinom na centarforu od ovi igraca koje imamo na raspolaganju, ali za ti 15-20 minuta ako se trazi gol a protivnik igra bunker i pumpaju se lopte u 16 onda su mi njih dvojica idealna za to sa svojom gradjom!
evo tek sad skonta da sam kvalitetno produzio post!
kad se sve sabere i oduzme za kraj cu samo rec hajde rodjeni donesite nam vise ta 3 boda sa te proklete pecare, vrijeme je davno bilo!