Svaka ti dala šefe..hodža je napisao/la:Ilidža na terminaluCiva je napisao/la:Gdje tačno, imaju neke prostorije za to dakle. Stanice?hodža je napisao/la:
Na Ilidži, Otoci, Ćumuriji...
Otoka, na trolinoj stanici u onoj kućici
Ćumurija, na dnu Štrosmajerove, kod bivše "Estrade", imaju šalteri
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo je isto kad bi napisao da je Armija ispalila granatu na Markale da NATO intrvenise na cetnike....AgentttB je napisao/la:Prije tacno 13 godina,americka vlast je odlucila zrtvovati zivote neduznih gradjana,samo da bi imali povod za napad na tzv. arapske zemlje koje su oneciscene teroristima.Znaci,sami sebe napali samo da bi krenuli u rat,gdje je jedini cilj docepati se nafte.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
e kad je to onaj forumaš iVar objašnjav'o, svi digli glas na njega, a davno reče da su se ovi prvi (amerika) borili upravo protiv ovog što sad hara od sirije do iraka...al kasno se nalije iz jednog g u drugo gConsigliere je napisao/la:Ovo je isto kad bi napisao da je Armija ispalila granatu na Markale da NATO intrvenise na cetnike....AgentttB je napisao/la:Prije tacno 13 godina,americka vlast je odlucila zrtvovati zivote neduznih gradjana,samo da bi imali povod za napad na tzv. arapske zemlje koje su oneciscene teroristima.Znaci,sami sebe napali samo da bi krenuli u rat,gdje je jedini cilj docepati se nafte.
I dosta o tome ovdje
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Stvarno se brinem za naseg momciluku iz Gorazda. Ovaj posao ce ga unistit, nije to za njega. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima li nam @Otela? Čujem da je tamo najteže sa poplavama.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Žale mi se djevojke po Goraždu da ih je zapostavio od kako se zaposlioCartman je napisao/la:Stvarno se brinem za naseg momciluku iz Gorazda. Ovaj posao ce ga unistit, nije to za njega.
DRUG NEBI TI PUNCA
Znaci situacija je kriticna.bagrcavi je napisao/la:Žale mi se djevojke po Goraždu da ih je zapostavio od kako se zaposlioCartman je napisao/la:Stvarno se brinem za naseg momciluku iz Gorazda. Ovaj posao ce ga unistit, nije to za njega.
Senada Maca
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa ima poplava na nekim mjestima sa "rijekama" ali nista veliko ni ti tesko za kontrolirati.Unofficialpage je napisao/la:Ima li nam @Otela? Čujem da je tamo najteže sa poplavama.
Najveci su problem mostovi preko tih "rijeka" koji su poplavljeni i tako je odsjecen jedan dio grada.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos malo, pa ce se i zeniti kako je krenulo. Uozbiljio se momak.Cartman je napisao/la:Znaci situacija je kriticna.bagrcavi je napisao/la:Žale mi se djevojke po Goraždu da ih je zapostavio od kako se zaposlioCartman je napisao/la:Stvarno se brinem za naseg momciluku iz Gorazda. Ovaj posao ce ga unistit, nije to za njega.
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
'em neinteligentna (da ne kažem nešto grubo),em ima sisu. Hallelujah!miki_92 je napisao/la:Senada Maca![]()
[youtube][/youtube]
A.F.C. Bournemouth!
@Rio pogledaj Senadu, ona je sve to ti u zivotu treba 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I lomiiii i moliiiiiii i benzinom poliiiiij, polij pa zapaaaaaaaali nek izgori sveeeeeeeeeeeee 
Ja te volim, volim Željo..
Mjauuuuuuuuu
hahahahha

hahahahha
Sreća prati hrabru djecu ratnih profitera, 
- samo_lijevo
- Kontakt:
srce si joj dao i kod mene pao...gio10 je napisao/la:I lomiiii i moliiiiiii i benzinom poliiiiij, polij pa zapaaaaaaaali nek izgori sveeeeeeeeeeeee
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 12 sep 2014, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- AlfredBorden
- Kontakt: