FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde strumfici furajte sa ove teme ako nemate sta kvalitetno napisati nemojte ni te gluposti !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
evo kitaru idem ali spavati...cujemo se kad ustanem...adioDirk je napisao/la:Hajde strumfici furajte sa ove teme ako nemate sta kvalitetno napisati nemojte ni te gluposti !

1921-2011
-
- Kontakt:
haha da vidim to gostovanje gdje je vas vise otislo haha e moj sinevjeran1987 je napisao/la:auuuu svaka cast vi ste pravi europejcikupus army je napisao/la:kad vas u tuzlu dodje 600 onda cete da skinete skalpali posjeta vam je na nivou vjeruj mi,dokaz da zeljo ima navijaca gdje god se okrenes,a vi u tom sumarku u ferhadiji vas negdje ima malcice dosta za 4.000 max
neraspravljajte se sa Tako Mali 88
imaju svoju temu a dosli ovdje praviti se pametni...... a admini kada neko nesto napise kod njih odmah brise .....a oni ovdje SERU LI SSERU .....
jes vi ste najbolji najjaci.....najmocniji.....strasni ste ...haj sad razligu......i nemojte dizati parole mozda na sljedecoj nasoj bude Pisalo....... GDJE GOD DA STE UVIJEK SMO tri KORAKA ISPRED VAS

jes vi ste najbolji najjaci.....najmocniji.....strasni ste ...haj sad razligu......i nemojte dizati parole mozda na sljedecoj nasoj bude Pisalo....... GDJE GOD DA STE UVIJEK SMO tri KORAKA ISPRED VAS

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Mislim da se to nece ponoviti, ipak sad ljudi znaju sta se desi kad se izda najveci klub u BIH
Mes Que Un Club
johnnyHZ je napisao/la:neraspravljajte se sa Tako Mali 88imaju svoju temu a dosli ovdje praviti se pametni...... a admini kada neko nesto napise kod njih odmah brise .....a oni ovdje SERU LI SSERU .....
sjecas se onog derbija na grbavici kad ste ispraznili istok za 10 sekundi kad je jug krenuo? toliko o vama! a kad se to nama desilo da praznimo nesto?
A ti sta god ja napisem moras citirat,na svaki moj post imas odgovoDirk je napisao/la:Postedi nas glupih komentara oko tnekiakvih nereda jer nas ne zanima tvoje misljenje o tome jer si svoje iskazao nakon prve tekme Slobode - Sarajeva i posljednje ove sezone jer se druga nece ni igratiharry_90 je napisao/la:Nek dodju samo da ne bude njasra kao prosli put .kupus army je napisao/la:jos nesto horde dolazeeeeeeeeee

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
koliko će hordi bit u MostaruMadafaka je napisao/la:

nemogu bez nase temedizda22 je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:neraspravljajte se sa Tako Mali 88imaju svoju temu a dosli ovdje praviti se pametni...... a admini kada neko nesto napise kod njih odmah brise .....a oni ovdje SERU LI SSERU .....
sjecas se onog derbija na grbavici kad ste ispraznili istok za 10 sekundi kad je jug krenuo? toliko o vama! a kad se to nama desilo da praznimo nesto?

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Specijalnim vozom u Mostar , samo za ovu priliku !
Organizacija na nivou , to mozemo samo mi !
260 sjedecih i 140 stajacih mjesta !
Organizacija na nivou , to mozemo samo mi !
260 sjedecih i 140 stajacih mjesta !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Vise nego u Tuzli...hordas77 je napisao/la:koliko će hordi bit u MostaruMadafaka je napisao/la:
![]()
![]()

to je samo voz a ocekuje se kolone auta i kombija mimo ovoga, tako da brojka preko 700 je realna
koliko je u Tuzli bio

oko 500-600hordas77 je napisao/la:koliko je u Tuzli bio![]()
Eto mene na stanicu cekam vas sa 100 l piva hehehehe......nemoj te samo prije vremena kocit da nebi izlazili prije stanice ko mi kad smo se vracali iz sarajeva prosle nedelje 

Samo jedan klub Velež Mostar
Bilo je govora da velež pravi montažnu tribinu za gostujuće navijače, negdje pred kraj 2009. godine. Zna li neko ima li išta od toga i gdje ćemo biti smješteni.
Ja mislim da cemo vas stavit na slovo V to jest na tribinu gdje su Rodjeni jer nisam cuo da smo ista radili oko te montazne ,90 % ce te biti na slovu V.
Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
a sta je s onom novom tribinom iza gola??mislim da je to juzna tribinaAdnel je napisao/la:Ja mislim da cemo vas stavit na slovo V to jest na tribinu gdje su Rodjeni jer nisam cuo da smo ista radili oko te montazne ,90 % ce te biti na slovu V.
Ja mislim , možda griješim, da je to vip tribina il nešto slično. !?!?!burek pita je napisao/la:a sta je s onom novom tribinom iza gola??mislim da je to juzna tribinaAdnel je napisao/la:Ja mislim da cemo vas stavit na slovo V to jest na tribinu gdje su Rodjeni jer nisam cuo da smo ista radili oko te montazne ,90 % ce te biti na slovu V.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: fera, Fouzi1, Google Adsense [Bot], imekorisnicko, OsmanhodzicBuco, Vanja8 i 55 gostiju.