FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 12 sep 2014, 15:24

skripta je napisao/la:Dokle smo mi dogurali da na Grbavici igramo s Vitezom kojem Slavija zabila pet golova i da ta utakmica može biti opasna i najgora..
Kad se sjetim prije ekipe dolazila da prođu što manje a sad nam s Vitezom moze biti problem.. :oops: :oops:
Ko ti kaze da nece sve ici glat, ali ekipa koja promjeni trenera i dovede nova dva igraca dobije nekako polet i to je uvijek tako samo treba biti na oprezu i to je sve.Imamo mi bolju ekipu nego sto mnogi misle ja od pocetka trunim da smo jaci nego prosle godine.Al o tom potom :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 12 sep 2014, 15:33

Momci sta kazete za ovu ideju sto se tice naseg fan shopa;

Vecina klubova u Svedskoj daje svojim fanovima prilike da naprave design za klupske majice, oni kasnije posalje te prijedloge klubu i onda se te iste fan majice prodaju u fan shopu.

Mislim da bi to bila vrlo dobra ideja i kod nas jer vecina artikala i majica koje se kupuju u ovim (svedskim) fan shopovima su bas oni koji su fanovi uradili odnosno dizajnirali. :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 sep 2014, 15:34

Bila je ta ideja već.
DRUG NEBI TI PUNCA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 sep 2014, 15:47

skripta je napisao/la:Dokle smo mi dogurali da na Grbavici igramo s Vitezom kojem Slavija zabila pet golova i da ta utakmica može biti opasna i najgora..
Kad se sjetim prije ekipe dolazila da prođu što manje a sad nam s Vitezom moze biti problem.. :oops: :oops:
uvijek može biti problem jer je lopta okrugla. ni kad se premoćno uzme titula ne pobijede se sve utakmice, i ni tad se ne smije nikoga potcijeniti, a kamoli naša ekipa u rekonstrukciji.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 12 sep 2014, 15:57

Nema lakih protivnika.Ne trebamo seprevise truditi da bi nabrojali niz primjera koji potvrdjuju da je tako.
Kad je u pitanju Vitez,ne smije nas zavaravati pobjeda Slavije od 5:0.To je bila jedna specificna situacija.Kod njih je bila zrela situacija za smjenu trenera,ovi su pogodili sve sto su sutnuli,ovi imali dvije odlicne sanse kod 0:0,dvije dobre kod 0:1...U medjuvremenu su pobjedili Radnika,poceo im je igrati i dao taj gol radniku odlican napadac Pinjuh(onaj sto je bio dosao kod nas pa slomio ruku odmah drugi dan),dosao im dobar srednji veznjak Hrkac,spremio se i poceo igrati.Dosao im je ponovo Mise za trenera.On je prosle sezone imao dosta uspjeha sa dosta slabijom ekipom od ove sad.Pojacali su se i prije par dana sa dva dobra igraca(Pezoi Culjak),mada je pitanje za njih koliko su spremni za odmah poceti igrati. U svakom slucaju,Vitez nije ekipa za reci kako cemo ih lagano mlatnuti sa tri razlike.
S druge strane,nasa ekipa je poprilicno specificna u ovom momentu. Spoj relativno iskusnih igraca koji su malo duze tu,mladih i vrlo mladih,te igraca koji su vrlo malo vremena tu.Eh sad,svi oni imaju zavidan kvalitet,ali da funkcionisu kao ozbiljan tim,treba im jos vremena.Po meni,sve do pocetka druge poluseone. Dakle,u svim nasim utakmicama u ovoj polusezoni,sve je moguce.Vidjeli smo protiv Zrinjskog,komotno smo na poluvremenu mogli voditi 2:0,na kraju smo zijanili,protiv radnika smo mogli na poluvremenu gubiti dva razlike,dobili smo...
Sad je vazno da pomognemo,da se dobije jedan protivnik,koji je laksi od predhodna dva na na domacem terenu. To je vazno,nakon dvije gostujuce pobjede protiv slicnih ekipa,da se prelomi u glavama igraca, da smo bolji da je normalno da takve ekipe dobijamo i kuci i na strani.Trebamo biti strpljivi,svaka pobjeda bi bila dobra.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 12 sep 2014, 16:44

hoce bit prijenos sutra?

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 sep 2014, 17:10

Objašnjenje na pp gdje se nalazi mjesto na kojem je okupljanje sutra?
Ja te volim, volim Željo..

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 sep 2014, 17:30

gio10 je napisao/la:Objašnjenje na pp gdje se nalazi mjesto na kojem je okupljanje sutra?
nije to nikakva tajna, pa cu ti ovdje napisat, to ti je igraliste kod osnovne skole Grbavica II
FKŽ !

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 12 sep 2014, 19:33

fedeltafrotta je napisao/la:jedva cekam na vidim nuspahica opet na djelu, nesto mi na viscu baca :tokralju:
Meni lici na Mirsu Besliju, otkad nismo imali igraci koji kad napada ide ka golu a ne ka korneu

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 sep 2014, 19:47

lisander je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:jedva cekam na vidim nuspahica opet na djelu, nesto mi na viscu baca :tokralju:
Meni lici na Mirsu Besliju, otkad nismo imali igraci koji kad napada ide ka golu a ne ka korneu
Heh ovo sam neki dan rekao :thumbup: svaka cast na primjecenome :)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 12 sep 2014, 20:07

Pored ostalih u današnjem meču bh. juniora su se istakli Eldar Čivić, Amir Hadžiahmetović, Arman Ćorović te strijelac gola Ismar Hairlahović...bravo Amire :clap:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 12 sep 2014, 20:14

Prema treningu sutra mozemo očekivati ovaj sastav: Antolovic, Stanic, Kosoric, Bogdanović, Kvesić, Hasanovic, Tomić, Bucan, Bajic, Varea, Turkovic.. Ovako su veceras igrali u nekoj čudnoj formaciji sa Bucanom desno, Vareom lijevo i Bajicem iza Turkovica..

Nuspahic trenira punom snagom..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

IlGuerriero
Kontakt:

Post Postao/la IlGuerriero » 12 sep 2014, 22:38

Adžem je rekao da Nuspahiću još fali treninga i teško će sutra zaigrati, možda protiv tuzlanske Slobode, ne treba rizikovati.

skripta
Kontakt:

Post Postao/la skripta » 12 sep 2014, 23:05

pile87 je napisao/la:
Ko ti kaze da nece sve ici glat, ali ekipa koja promjeni trenera i dovede nova dva igraca dobije nekako polet i to je uvijek tako samo treba biti na oprezu i to je sve.Imamo mi bolju ekipu nego sto mnogi misle ja od pocetka trunim da smo jaci nego prosle godine.Al o tom potom :D
Ne smije se ni ovako biti na oprezu i prije početka meča već opravdavati neuspjeh. Da dolazi Široki, Slobada, Borac, Velež pa bih shvatio ali protiv ekipe kakva je Vitez, prvi trener mora biti siguran u pobjedu a onda i igrači.
Idemo ih razvaliti jači smo!
Vitez je ove godine smiješna ekipa, ekipa u kojoj se desilo dosta promjena i ako nećemo njih glat pobjediti koga ćemo?!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 sep 2014, 23:09

skripta je napisao/la: Vitez je ove godine smiješna ekipa, ekipa u kojoj se desilo dosta promjena i ako nećemo njih glat pobjediti koga ćemo?!
Malene :shhh: :stop:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 sep 2014, 23:11

tim rezonom ni safet sušić pape nije gledao kako kipar igra pet dana prije...

skripta
Kontakt:

Post Postao/la skripta » 12 sep 2014, 23:21

Sušić taktički nije dorastao da vodi reprezentaciju odavno poznato, no to nema veze s ovim uopće..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 sep 2014, 23:24

skripta je napisao/la:Sušić taktički nije dorastao da vodi reprezentaciju odavno poznato, no to nema veze s ovim uopće..
Dino Đ je za njega Murinjo.
DRUG NEBI TI PUNCA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 sep 2014, 23:26

ima itekako veze s onim što ti pričaš. niko se ne smije shvatiti olako, a manja je razlika u igračkom kadru između želje i viteza nego između BiH i kipra.

skripta
Kontakt:

Post Postao/la skripta » 12 sep 2014, 23:38

ChWilla je napisao/la:ima itekako veze s onim što ti pričaš. niko se ne smije shvatiti olako, a manja je razlika u igračkom kadru između želje i viteza nego između BiH i kipra.
Reprezentacije prije i sada se ne može porediti kao ni Željo prije i sada. U repci igraju neki igrači koji u Želji ne bi imali mjesta kao npr. lijevi bek a Boga mi ni desni kad igra Stanić.
Ja samo kažem da je vrlo bitno napraviti jedan stav koji je bio i prije a to da bilo ko da dolazi na Grbavicu nema ništa tražiti, a što se tiće opreza tu je Adžem da u četri zida s igračima podjeli ono što je potrebno i da oni to prenesu na teren.
Ali za javnost i protivnika uvijek isti stav da nemaju šta tražiti na Grbavici!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 47 gostiju.