Kad je čin podizanja Kinđetovog dresa, u subotu ili nedjelju?
Nadam se da će biti ljubitelja košarke oba dana da isprati malo akcije. Neka ovo bude povratak košarke u Skenderiju.

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Ovo je što piše na portalima, ali ne znam kad će se desiti ovo sa dresom.Turnir se održava 13. i 14. septembra ove godine u dvorani „Mirza Delibašić“, KSC „Skenderija“. Polufinalne utakmice igraju se u subotu, 13. septembra, u 17:30 i 20 sati. U pvoj utakmici sastaju se KK BOsna i Turk Telecom, a u drugoj Cibona i Partizan. Utakmica za treće mjesto igra se 14. septembra u 17 sati, a za prvo u 19 sati.
Pored eminentnih klubova koje će svojim učešćem uveličati ovaj košarkaški spektakl u našem glavnom gradu, 10. jubilarni turnir će ove godine biti održan u posebnom ozračju. U čast imena Mirza Delibašić i košarkaškog naslijeđa koje je popularni Kinđe ostavio iza sebe, dres KK Bosna sa brojem 12 će biti umirovljen i preseljen pod svodove dvorane koja nosi ime najboljeg sportiste Bosne i Hercegovine proteklog stoljeća.
Evo vijesti o tome:collector je napisao/la:to je ona suspenzija radi ne isplacivanja Nikole Vucurovica jel tako ???
Koliko je za vjerovati, ne znam...Igor Marinovic @sofoklo13 19m
Bosna Sarajevo is close to agreement with their ex-player Nikola Vucurevic and FIBA might remove BAT sanction over them after 3 years
valjda ce sacuvati alija demica jer on je od rijetkih koji ima potencijala za napredovati na visi nivoTaRgEt_ je napisao/la:Novi sponzor je dao dio sredstava Vucurevicu zato se Mocnik i doveo ...
bitno da se nesto radi po tom pitanju, nema smisla vise gledati kako Bosna propada !!!BaDa12 je napisao/la:Evo vijesti o tome:collector je napisao/la:to je ona suspenzija radi ne isplacivanja Nikole Vucurovica jel tako ???Koliko je za vjerovati, ne znam...Igor Marinovic @sofoklo13 19m
Bosna Sarajevo is close to agreement with their ex-player Nikola Vucurevic and FIBA might remove BAT sanction over them after 3 years
nerminh74 je napisao/la:valjda ce sacuvati alija demica jer on je od rijetkih koji ima potencijala za napredovati na visi nivoTaRgEt_ je napisao/la:Novi sponzor je dao dio sredstava Vucurevicu zato se Mocnik i doveo ...
samo ali je skoro na vratima zrinskogTaRgEt_ je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:valjda ce sacuvati alija demica jer on je od rijetkih koji ima potencijala za napredovati na visi nivoTaRgEt_ je napisao/la:Novi sponzor je dao dio sredstava Vucurevicu zato se Mocnik i doveo ...
Sve plate ce biti pokrivene sto se dodje ovima igracima radi se i na tome... Sada je prioritet da sse Vucurevic skine a trebao bi u par dana da bude i on
Chstal je napisao/la:Ali Demic potpisao za Zrinjski. U vecini klubova situacija je ista, Sloboda takodjer duguje nekim igracima i oni su dobili slobodne papire kako bi otisli u drugi klub.
KK Bosna duguje 5 plata igračima, obećavaju da će skinuti zabranu ali sumnjam. Treba isplatiti blizu 250k eura, nadaju se da će smanjiti na 175k eura.
Niko jos nije potpisao za Bosnu jer ne mogu zbog zabrane. Na turniru će igrati ono što sam mogao vidjeti i prepoznati: Tuljković, Močnik, Duljević (neki centar iz Srbije oko 217), Bjelica, Damjanović Srđan, Čamdžić, Rešidović, Kadić i još dvojica meni nepoznatih (1 iz Srbije a 1 iz BIH).
Hujdurovicu nisu isplacene 3 ili 4 plate, i trazio slobodne papire kako bi mogao potpisati za mađarski tim (100% provjereno).TaRgEt_ je napisao/la:Chstal je napisao/la:Ali Demic potpisao za Zrinjski. U vecini klubova situacija je ista, Sloboda takodjer duguje nekim igracima i oni su dobili slobodne papire kako bi otisli u drugi klub.
KK Bosna duguje 5 plata igračima, obećavaju da će skinuti zabranu ali sumnjam. Treba isplatiti blizu 250k eura, nadaju se da će smanjiti na 175k eura.
Niko jos nije potpisao za Bosnu jer ne mogu zbog zabrane. Na turniru će igrati ono što sam mogao vidjeti i prepoznati: Tuljković, Močnik, Duljević (neki centar iz Srbije oko 217), Bjelica, Damjanović Srđan, Čamdžić, Rešidović, Kadić i još dvojica meni nepoznatih (1 iz Srbije a 1 iz BIH).
Sloboda ne duguje nikome ni marke i niko nije dobio ispinicu nego su dobili bolje ponude Hujdurovic Mađarska Cook Australija , Hadziefendic je otisao sretan ima jos neki para da mu se da ali bice isplaceno sve ovih dana . Mocnik je znam da je prvi potpisani i ovi kada preuzmu u Bosni ovo sto ima ima Bosna da procvjeta.
Chstal je napisao/la:Hujdurovicu nisu isplacene 3 ili 4 plate, i trazio slobodne papire kako bi mogao potpisati za mađarski tim (100% provjereno).TaRgEt_ je napisao/la:Chstal je napisao/la:Ali Demic potpisao za Zrinjski. U vecini klubova situacija je ista, Sloboda takodjer duguje nekim igracima i oni su dobili slobodne papire kako bi otisli u drugi klub.
Sloboda ne duguje nikome ni marke i niko nije dobio ispinicu nego su dobili bolje ponude Hujdurovic Mađarska Cook Australija , Hadziefendic je otisao sretan ima jos neki para da mu se da ali bice isplaceno sve ovih dana . Mocnik je znam da je prvi potpisani i ovi kada preuzmu u Bosni ovo sto ima ima Bosna da procvjeta.
Ja tebi kazem Mocnik jos ne moze biti potpisan, prvo se treba skinuti blokada da bi potpisao.
Mogli su vala Dariu napisati ispravno ime, prekrstiše ga u Darka ni manje ni više.BaDa12 je napisao/la:
mislim da je bolje da se to odradi u tajnosti, sve će se znati ubrzo..Andrija je napisao/la:Evo sad čitam vijest da je novi trener Bosne Damir Zeljković
.Moze li to iko potvrditi i zna li iko ko je taj sto zeli uloziti u Bosnu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.