Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Tele očigledno ne osjeća moralnu odgovornost da sam ode. Nažalost, njegov odlazak je moguć jedino ako fasujemo naredne dvije utakmice, što je dvosjekli mač. Pozitivno bi bilo što panj leti, negativno, što bi se grčevito morali boriti čak i za treće mjesto.
Čuj okrenuli javnost protiv Misimovića, baš kad pomislim da ne može izjaviti veću glupost...
idi na logout, pa probaj ponovo 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hogarstrasni
**** ga, vise od dvije godine vidimo sta kriminalac radi , a vecina zatvara oci radi mira u kuci !voltron30 je napisao/la:Tele očigledno ne osjeća moralnu odgovornost da sam ode. Nažalost, njegov odlazak je moguć jedino ako fasujemo naredne dvije utakmice, što je dvosjekli mač. Pozitivno bi bilo što panj leti, negativno, što bi se grčevito morali boriti čak i za treće mjesto.
sada je doslo na naplatu, nesto se mora zrtvovati i rizikovati.
Sa Susicem je katastrofa zagarantovana, ako u oktobru dodje drugi , imamo sanse.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Pa kako se uzme, vecina ljudi ce ti sada reci da Miske vise nije za reprezentacije, jer je debeo, nema kondicije, ne igra ozbiljan fudbal vec godinama.
Zato što je to tako, a ne zato što je to neko ismislio i servirao javnostiMozambik je napisao/la:Pa kako se uzme, vecina ljudi ce ti sada reci da Miske vise nije za reprezentacije, jer je debeo, nema kondicije, ne igra ozbiljan fudbal vec godinama.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slazem se, al pisemo o percepciji javnosti. Javnost nije za njega, jednostavno je istekao rok, nije u pitanju nakakva propaganda.Virtu4l je napisao/la:Zato što je to tako, a ne zato što je to neko ismislio i servirao javnostiMozambik je napisao/la:Pa kako se uzme, vecina ljudi ce ti sada reci da Miske vise nije za reprezentacije, jer je debeo, nema kondicije, ne igra ozbiljan fudbal vec godinama.Miske je otišao jer je postigao sve, jer je SP bilo kruna njegove karijere, sasvim logičan potez da zaokružiš jednu uspješnu i respektabilnu karijeru.
- hogarstrasni
A svako ko poznaje fudbal ce ti reci da je Miske, jos uvijek, pencilin za ekipe tipa Kipar, Litvanija, Izrael i da je on igrao, na poluvremenu bi otisli sa 3-0.Mozambik je napisao/la:Pa kako se uzme, vecina ljudi ce ti sada reci da Miske vise nije za reprezentacije, jer je debeo, nema kondicije, ne igra ozbiljan fudbal vec godinama.
Covjek je rutiner, majstor, ima muda i upravo ga je trebalo cuvati za ovakve utakmice , da sa dva -tri poteza rijesi . Sjecas se kako je zabio Bjelorusiji, cim je usao, ili kako je povalio Dzeku , u trku, uzeo mu loptu i zabio ? Upravo je to falilo, kao i sigurnost i rutina u odbrani, koju je imao Spaha.
Dakle Miske je idealan za slabe protivnike ili 20-30 minuta protiv jacih.
selektor lagano gubi kompas.. nece da prizna svoju gresku,on je jednostavno glavni krivac za poraz protiv 140-te ekipa na svijetu,ito u Zenici! stavio je Vrsajevica,MujdzuT.Susica,i to je razlog zasto ostali igraci nisu igrali kako treba,jer u ekipi imas levate samo takve... pozvao je i Hadzica,Vranjesa,a ignorise Zukanovica,Stilica...Mujdzu ,Salihovica,Medunanina,Hajrovica..bez ikakvog razloga! selektor je kriv za poraz i to svao zna. ni igraci nisu skroz nevini,ali on je odgovoran za tim!
Naravno, ali nije otjeran kao što ovaj bosanski Če Gevara hoće da predstavi. Plus ga stavlja u isti koš sa SpahićemMozambik je napisao/la:Slazem se, al pisemo o percepciji javnosti. Javnost nije za njega, jednostavno je istekao rok, nije u pitanju nakakva propaganda.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Naravno, ali nije otjeran kao što ovaj bosanski Če Gevara hoće da predstavi. Plus ga stavlja u isti koš sa SpahićemMozambik je napisao/la:Slazem se, al pisemo o percepciji javnosti. Javnost nije za njega, jednostavno je istekao rok, nije u pitanju nakakva propaganda.
Dakako da se kapiten i tele ne mogu porediti,to samo kod nas moze biti izjednaceno,a kod nekih malo vise mentalno zaostalih je tele iznad kapitena.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Zvjezdan Misimović tele?
joj ovaj mi je najdraži
joj ovaj mi je najdraži
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vjerovatno misli na teletinu na klupi.
- hogarstrasni
Safet Susic je mafijasko smece , koje je doslo iz Pariza , da se opari na nasem jadu i cemeru, kada je, kako sam rece "vidio da imamo ekipu koja moze nesto napraviti".
Sada se , po modelu politicara, ponasa arogantno, bezobrazno, agresivno, jer mu niko nista ne moze. Ima podrsku u RS i zlocincima koji su ga ostavili na funkciji.
Sada se , po modelu politicara, ponasa arogantno, bezobrazno, agresivno, jer mu niko nista ne moze. Ima podrsku u RS i zlocincima koji su ga ostavili na funkciji.
Znam ja na šta on misli, ali vazda polupa lončiće, pa mi simpatičanMozambik je napisao/la:Vjerovatno misli na teletinu na klupi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam jel bilo
“Ljut sam i razočaran jer nam se nije smjelo desiti da izgubimo. Umjesto da nakon vodećeg gola odem na kafu i vratim se samo da pitam sa koliko razlike smo slavili, desila se katastrofa”, rekao je Sušić u intervjuu za banjalučke “Nezavisne novine”.
“Kada se vidim sa Lulićem, staviću mu do znanja da nema pravo da govori o sastavu, pogotovo jer sam imao dilemu da li da dam priliku njemu ili Sejadu Salihoviću. Možda sam baš tu pogriješio”, kazao je Sušić.
“Ima igrača koji su nezadovoljni, ali neki možda treba da budu sretni što uopšte dobijaju poziv u reprezentaciju. Pojedincima je sretna okolnost što mi objektivno imamo vrlo slabu konkurenciju, jer da nije tako, još nakon utakmice sa Nigerijom na Mundijalu bar pola naše ekipe trebalo se oprostiti. Da mogu, da imam alternativu, i sada bih se oprostio sa barem pet-šest fudbalera”.
“Spreman sam i prihvatam kritiku, ali u nekim stvarima treba biti malo više realan. Ovoga puta imali smo tri igrača iz naše lige. Na Mensura Mujdžu njegov trener u Frajburgu ne računa, Sejad Salihović vrlo malo igra u Hofenhajmu, a dešava se, očito, da su pojedinci shvatili da im je mjesto zagarantovano pa ne pružaju sve od sebe i to se onda odrazi i na rezultat. Svi treba da se zapitaju”, upozorio je selektor BiH.
“Ne, od toga nema ništa! Sa igračima imam korektan odnos i suludo je stvarati teorije zavjere kada je u pitanju kvalifikaciona utakmica. Ne mogu da vjerujem da bi neko mogao biti tako pokvaren”, zaključio je Sušić.
“Znam da ima dosta onih kojima smetam ili sam im dosadio i voljeli bi da odem. Konstantno se stvara bauk oko svakog mog poteza. Pravi se senzacija i kad zakasnim na avion i sve se shvata tragično. Onog trenutka kada vidim da nisam taj koji može reprezentaciju odvesti na EP, neću čekati da me sklone i mijenjaju. Otići ću sam”.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Cuj, pa nisam ni ja vjerovao dok nisam vidio sta Sale radi.suhi je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da bi neko mogao biti tako pokvaren”, zaključio je Sušić.
-
LukavacBHF
- Kontakt:
Da li neko zna kada je suđenje Begiću? Kontam, kada bi njega strpali u ćorku ili kada bi ga skinuli sa pozicije, vjerovatno bi i Sušić izgubio uporište u savezu te samim tim bi ga se lakše i kutarisali.
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!
Najlakši način je da on podnese ostavku, sve ostale metode su previše turbulentne i vrlo malo, skoro nimalo realne.LukavacBHF je napisao/la:Da li neko zna kada je suđenje Begiću? Kontam, kada bi njega strpali u ćorku ili kada bi ga skinuli sa pozicije, vjerovatno bi i Sušić izgubio uporište u savezu te samim tim bi ga se lakše i kutarisali.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bayern@heart
- Kontakt:
suhi je napisao/la:“Znam da ima dosta onih kojima smetam ili sam im dosadio i voljeli bi da odem. Konstantno se stvara bauk oko svakog mog poteza. Pravi se senzacija i kad zakasnim na avion i sve se shvata tragično. Onog trenutka kada vidim da nisam taj koji može reprezentaciju odvesti na EP, neću čekati da me sklone i mijenjaju. Otići ću sam”.
Odlazni teletino odmah VRIJEME JE to je taj trenutak želimo novog selektora u Velsu povedi sa sobom TSS-a, Avdiju i Hadžića i pravac svi u ajduk pa ih tamo sve treniraj
- hogarstrasni
Nije Susicevo uporiste Begic, nego FSRS.LukavacBHF je napisao/la:Da li neko zna kada je suđenje Begiću? Kontam, kada bi njega strpali u ćorku ili kada bi ga skinuli sa pozicije, vjerovatno bi i Sušić izgubio uporište u savezu te samim tim bi ga se lakše i kutarisali.
Begic i Susic nisu komunicirali pola godine prije SP, izgubio je njegovu podrsku, podrsku igraca , pa kasnije i podrsku Ivice Osima.
Na Susicevo mjesto je trebao doci Bajevic, pa se umjesao savez republike Sumske i ostavio ga na poziciji, s poboljsanim ugovorom.
Sjeti se da je, u julu, sve bilo jasno kda su iz RS rekli da daju jednoglasnu podrsku safetu Susicu.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 12 sep 2014, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.