FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

maroonboy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la maroonboy » 09 mar 2010, 23:15

harry_90 je napisao/la:Administracija Slobode ponovo je zakazala i tako oštetila klub za kojeg navijaju deseci hiljada građana ove zemlje. Umjesto da skaču do neba što bodove nisu izgubili, kako to obično biva u Bosni i Hercegovini, za svoj nerad krivicu su agresivno prebacili na druge.

Dobro sam se nasmijao :lol: svi znaju da ste ovo izrezirali sa olimpika i zato tisu.
VLATKO GLAVAŠ: "gavaric je odradio kaznu, u prijedoru"

zašto i dalje ne stoji iza te izjave nego mijenja priče kao čarape. dok je kod nas i dalje jedna te ista prica koja je po zakonu
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 10 mar 2010, 01:00

samo rajvosa je napisao/la:Svi u Mostar da pokazemo jos jednom ko je najbolji u BiH a i sire,kad smo mogli protiv Modrice u ovolikom broju bodriti nas emomke,po onoj zimi sta cemo tek u MO da napravimo!
dosta vas je bilo protiv modrice :lol: mislim da je to vas rekord :lol: ajde sad pokazite se na gostovanju pa da vam i tu skalp skinemo 8-)

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 mar 2010, 01:18

kad vas u tuzlu dodje 600 onda cete da skinete skalp
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 mar 2010, 01:21

kupus army je napisao/la:kad vas u tuzlu dodje 600 onda cete da skinete skalp
Jel doolazite 24 marta opet u Tz al sad ce te u manjem broju doci ne kao prosli put,iz MUP-a TK vam rekli 150 vas navalilo 500 i zato je bilo njasre,al sad necete 1000% doci vise od 150 navijaca
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 mar 2010, 01:27

pa kako nebi bilo njasre,kad je prva ekipa hordi dosla,odma se fukare prebacile do njih i poceli s provokacijama,ima i krivce hordi s bakljom,al mislim da su fukare isprovcirale incident

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 mar 2010, 01:29

jos nesto horde dolazeeeeeeeeee

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 mar 2010, 01:30

kupus army je napisao/la:pa kako nebi bilo njasre,kad je prva ekipa hordi dosla,odma se fukare prebacile do njih i poceli s provokacijama,ima i krivce hordi s bakljom,al mislim da su fukare isprovcirale incident
Ma joj svi su isti bili,nema nevinih u ovoj prici,sad ozbiljno kazem sad nece vas moci vise doci od 150,u to sam uvjeren jer se i navijaci Slobode vracaju od subote na tribinu,eh sad neznam dal ce gostujucim navijacima branit dolazak na Tusanj,vidjecemo sve dok ne dodje klub koji ima veliku grupu navijaca.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 mar 2010, 01:32

kupus army je napisao/la:jos nesto horde dolazeeeeeeeeee
Nek dodju samo da ne bude njasra kao prosli put .

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 mar 2010, 01:34

uprava slobode mora rijesit smjestaj gostujucih navijaca,najpametnije bi bilo da postave neku montaznu tribinu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 mar 2010, 01:38

kupus army je napisao/la:uprava slobode mora rijesit smjestaj gostujucih navijaca,najpametnije bi bilo da postave neku montaznu tribinu
to sam i ja mislio kao i svi navijaci Slobode su htjeli da se napravi montazna tribina,al haj dokazi to upravi,prije bi magarac shvatio neg oni :D mi bi najvise htjeli da se ta tribina napravi al tesko da ce i to biti gotovo ja danas prolazim 10 ljudi na gradilistu,tu treba da bude 300 ljudi i masine da rade a ne njih 10 sjede i razgledaju :x nadam se da ce je zavrsit do pocetka naredne sezone .

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 10 mar 2010, 01:48

kupus army je napisao/la:kad vas u tuzlu dodje 600 onda cete da skinete skalp
auuuu svaka cast vi ste pravi europejci :oops: ali posjeta vam je na nivou vjeruj mi,dokaz da zeljo ima navijaca gdje god se okrenes,a vi u tom sumarku u ferhadiji vas negdje ima malcice dosta za 4.000 max :lol:

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 mar 2010, 01:58

Druze moj ja sam ti primjer da Sarajevo ima navijaca u svim krajevima BiH,a mogu ti pouzdano reci jos da i citav Lukavac navija za Sarajevo,a isto tako i Janja odakle sam i ja.

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 10 mar 2010, 02:08

@vjeran
Pa kako vas nece biti 8-9 hiljada kad ste godinama bili u sredini tabele,6 godina vam je najjaca utakmica sa evropskim Sarajevom, cak vam je 2 godine bio i opstanak upitan, tad vam je prica bila "ma **** nasu ligu, ko to jos prati" , sad kad ste dosli malo do vrha, raja se opet nafurala, poceli ici na utakmicu i ovi sto "ne prate nasu ligu" :lol: Kiksate li protiv Zvijezde npr, i zijanite od Zrinjskog sto je i za ocekivati, vidjet cu vas slijedeci domaci mec protiv Slavije.
Dok je kod Sarajeva situacija malo drugacija, ona raja sto inace bude po zapadu i istoku se malo zasitila, mozda bolje reci razmazila, nakon evropskih utakmica nije im vise zanimljivo gledati jednu modricu, rudar i ostale ekipice koje se dodju valjati i drzati X sto je god vise moguce.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2010, 09:13

harry_90 je napisao/la:
kupus army je napisao/la:jos nesto horde dolazeeeeeeeeee
Nek dodju samo da ne bude njasra kao prosli put .
Postedi nas glupih komentara oko tnekiakvih nereda jer nas ne zanima tvoje misljenje o tome jer si svoje iskazao nakon prve tekme Slobode - Sarajeva i posljednje ove sezone jer se druga nece ni igrati ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2010, 09:23

Ugovor nije validan

- U Slobodi govore da u ispisnici nije pisalo ništa o suspenziji. Ako u tom dokumentu nije bilo ispunjeno sve ono što je trebalo biti ispunjeno, to onda znači da njegov ugovor sa Slobodom nije validan - kaže Šuman.

UEFA nikome ne prašta

I u Evropi ima primjera igrača koji su nastupili pod suspenzijom, a koje je UEFA lako riješila. U pretkolu Lige prvaka (2001/02.) finska Haka je za zelenim stolom dobila Makabi 3:0, a mladoj selekciji Švedske je u kvalifikacijama za EP 2004. godine poništena pobjeda nad San Marinom od 6:0, pa je bilo 0:3. Isto se desilo Crvenoj zvezdi u Kupu UEFA u sezoni 2000/01. protiv Selte.

Postoji još jedan zanimljiv primjer, vrlo sličan Gavarićevom. U sezoni 2000/01. Intertoto kupa Kipranin Liasos Louka (Liassos) zaradio je crveni karton u dresu Nee Salamisa, a 2004. godine je pod suspenzijom nastupio za grčki PAOK protiv Makabija. Nadležne u UEFA-i nije zanimalo je li Nea obavijestila PAOK o suspenziji, već je jednostavno kaznila Grke porazom od 0:3.

A iz Pravilnika Lige prvaka izdvajamo član 17. koji kaže: Posljedice za izvođenje igrača koji nema pravo nastupa snosi klub.

Dakle NSBIH ce morati promjeniti odluku prema pravilima ako ne zeli da se UEFA umjesa i da sama donosi odluku a ona treba glasiti 0-3 ! Znaci nove utakmice nema;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 10 mar 2010, 09:28

Dirk je napisao/la:Ugovor nije validan

- U Slobodi govore da u ispisnici nije pisalo ništa o suspenziji. Ako u tom dokumentu nije bilo ispunjeno sve ono što je trebalo biti ispunjeno, to onda znači da njegov ugovor sa Slobodom nije validan - kaže Šuman.

UEFA nikome ne prašta

I u Evropi ima primjera igrača koji su nastupili pod suspenzijom, a koje je UEFA lako riješila. U pretkolu Lige prvaka (2001/02.) finska Haka je za zelenim stolom dobila Makabi 3:0, a mladoj selekciji Švedske je u kvalifikacijama za EP 2004. godine poništena pobjeda nad San Marinom od 6:0, pa je bilo 0:3. Isto se desilo Crvenoj zvezdi u Kupu UEFA u sezoni 2000/01. protiv Selte.

Postoji još jedan zanimljiv primjer, vrlo sličan Gavarićevom. U sezoni 2000/01. Intertoto kupa Kipranin Liasos Louka (Liassos) zaradio je crveni karton u dresu Nee Salamisa, a 2004. godine je pod suspenzijom nastupio za grčki PAOK protiv Makabija. Nadležne u UEFA-i nije zanimalo je li Nea obavijestila PAOK o suspenziji, već je jednostavno kaznila Grke porazom od 0:3.

A iz Pravilnika Lige prvaka izdvajamo član 17. koji kaže: Posljedice za izvođenje igrača koji nema pravo nastupa snosi klub.

Dakle NSBIH ce morati promjeniti odluku prema pravilima ako ne zeli da se UEFA umjesa i da sama donosi odluku a ona treba glasiti 0-3 ! Znaci nove utakmice nema;)
ma treba zavrsiti ovu agoniju sto prije
joj ako nam daju 3 boda iz tuzle a jos i pobjedimo u vrapcicima,pa onda cekamo olimpik mogli bi titulu osigurati
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 mar 2010, 10:10

eto prođe i ova sedmica bana za koji smatram da ga nisam zaslužio jer nisam nikom psovao a nisam nikog ni vrijeđao samo sam konstatovao u temi:"utakmica Sloboda-Sarajevo",zato se želim za ovaj ban zahvaliti Mr Plummeru,carini i zrinjevcu i pitao bi administratora da li važe ista pravila za sve ako važe nek malo više obrate pažnju šta i drugi pišu,nbadam se da i poslije ovog texta neču biti banovan jer više ne znam ni šta da pišem i koliko slobodno mogu iznositi svije mišljenje koje se normalno i ne mora i ne može svidjeti svima kao što se i meni mnogi postovi ne sviđaju pa nikog nisam predlagao za banovanje ali dobro to je nadam se iza nas i još jednom hvala i pozdrav svim pitarima i hordašima :?: :P
Sarajevo ljubavi moja!

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 10 mar 2010, 10:13

sekac je napisao/la:eto prođe i ova sedmica bana za koji smatram da ga nisam zaslužio jer nisam nikom psovao a nisam nikog ni vrijeđao samo sam konstatovao u temi:"utakmica Sloboda-Sarajevo",zato se želim za ovaj ban zahvaliti Mr Plummeru,carini i zrinjevcu i pitao bi administratora da li važe ista pravila za sve ako važe nek malo više obrate pažnju šta i drugi pišu,nbadam se da i poslije ovog texta neču biti banovan jer više ne znam ni šta da pišem i koliko slobodno mogu iznositi svije mišljenje koje se normalno i ne mora i ne može svidjeti svima kao što se i meni mnogi postovi ne sviđaju pa nikog nisam predlagao za banovanje ali dobro to je nadam se iza nas i još jednom hvala i pozdrav svim pitarima i hordašima :?: :P
Ovaj post ti je vec obrisan, a ako ti nije jasno zasto onda nemamo sta raspravljati.
Za sva pitanja imas pdf predvidjen za to ili PP
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 10 mar 2010, 10:16

kupus army je napisao/la:Druze moj ja sam ti primjer da Sarajevo ima navijaca u svim krajevima BiH,a mogu ti pouzdano reci jos da i citav Lukavac navija za Sarajevo,a isto tako i Janja odakle sam i ja.
ehh jarane ja ti iz pauzdanih izvora znam da citav lukavac ne navija za njanjajvo..... ;) ;)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 10 mar 2010, 10:16

Normala je napisao/la:@vjeran
Pa kako vas nece biti 8-9 hiljada kad ste godinama bili u sredini tabele,6 godina vam je najjaca utakmica sa evropskim Sarajevom, cak vam je 2 godine bio i opstanak upitan, tad vam je prica bila "ma **** nasu ligu, ko to jos prati" , sad kad ste dosli malo do vrha, raja se opet nafurala, poceli ici na utakmicu i ovi sto "ne prate nasu ligu" :lol: Kiksate li protiv Zvijezde npr, i zijanite od Zrinjskog sto je i za ocekivati, vidjet cu vas slijedeci domaci mec protiv Slavije.
Dok je kod Sarajeva situacija malo drugacija, ona raja sto inace bude po zapadu i istoku se malo zasitila, mozda bolje reci razmazila, nakon evropskih utakmica nije im vise zanimljivo gledati jednu modricu, rudar i ostale ekipice koje se dodju valjati i drzati X sto je god vise moguce.
samo se nadaj da cemo kiksati...hocemo kao i u listici :mrgreen: cuj raja se zasitila,ko da igrate ligu prvaka 8 god zaredom...ljubomora je cudo :mrgreen:
1921-2011

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 9 gostiju.