MElloo je napisao/la:Ja sam zavrsio malog Naruta, sada pocinjem gledat' ovaj Shippudden
Hejt Sasuke:twisted:
Uspeo si odgledati 220 epizoda za dve nedelje ?
Osim ako ti neko nije rekao da je original anime koji prati mangu, odradjen do 135. epizode, ostalo su filleri. Ali svaka cast u svakom slucaju.
Nisam ni znao za ovu temu, potpuno slucajno zalutah, kad vidim da ima anime freak-ova poput mene, i usput o tome diskutuju. Sto se mene tice, ja sam od detinjstva samo uz to i odrastao, a izgleda da i dalje nmg da prestanem, pogotovo kada nalete ovi novi serijal boom-ovi u proteklim godinama, poput AoT, Tokyo Ghoula i Zankyou no Terrora, pa hajd' da navedem i Akame Ga Kill.
HxH je svakako moja preporuka, ko nije gledao, nema izgovor, meni omiljena i najbolja ubedljivo, i velika je steta sto Togashi stalno ima prekide za mangom, jer ima dosta materijala za nastavak.
Ove ostale "komercijale" poput Bleach, Naruta i OP verovatno svako gleda. Ja prva dva jesam, OP nisam nikad poceo, a sad nekako me mrzi, niti imam vremena, jer jednostavno ima previse epizoda, mada nesto me i ne privlaci ta tematika pirata, odkud znam. A tu je uvek FMA, s tim sto sam ja gledao verziju Brotherhood only.
Berserk preporucujem, ali manga reader-ima, mada ni anime nije los, naprotiv, medjutim koliki zapravo potencijal ima, mogao je dosta bolji biti. Bilo je prica da bi mogli remake uraditi, sto bi bilo fino.
Od ovih kracih, Helsing, Death Note, Code Geass.