FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nemački "Bild" došao do informacije da se Ana Ivanović zabavlja sa Bastijanom Švajnštajgerom!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Bayern Munich have not changed their transfer policy, according to club president and chairman of the supervisory board Karl Hopfner.
- Ribery: Deschamps has accepted my retirement decision
Hopfner, who has worked at Bayern in various positions since 1983, succeeded Uli Hoeness as president after he was imprisoned following his tax evasion trial earlier this year.
The 62-year-old was elected into the role in May, and on Monday he was chosen as the club's new chairman of the supervisory board until the end of 2015.
While he mainly leaves the day-to-day business to Bayern CEO Karl-Heinz Rummenigge and sporting director Matthias Sammer, he is aware of his new function at the club.
The supervisory board appoints the board of executive and also has to approve major decisions, such as contract talks with coach Pep Guardiola.
"We'd certainly approve that," Hopfner told kicker about a possible new deal for the Spaniard, who is currently under contract until 2016. "But the board of executives decides."
Guardiola's influence at the club came under scrutiny this summer when he brought in three Spanish players during the transfer window.
whyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.whyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,whhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuknjava kuknjava kuknjava
nije fer

- Ribery: Deschamps has accepted my retirement decision
Hopfner, who has worked at Bayern in various positions since 1983, succeeded Uli Hoeness as president after he was imprisoned following his tax evasion trial earlier this year.
The 62-year-old was elected into the role in May, and on Monday he was chosen as the club's new chairman of the supervisory board until the end of 2015.
While he mainly leaves the day-to-day business to Bayern CEO Karl-Heinz Rummenigge and sporting director Matthias Sammer, he is aware of his new function at the club.
The supervisory board appoints the board of executive and also has to approve major decisions, such as contract talks with coach Pep Guardiola.
"We'd certainly approve that," Hopfner told kicker about a possible new deal for the Spaniard, who is currently under contract until 2016. "But the board of executives decides."
Guardiola's influence at the club came under scrutiny this summer when he brought in three Spanish players during the transfer window.
whyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.whyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,whhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuknjava kuknjava kuknjava
nije fer
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
-
- Kontakt:
Šta je rummenigeR puko' ? Kakve su mu ovo izjave za rasizam na spanskoj osnovi?
:mrgreen:
U zadnje vrijeme malo pretjeruje i gubi se sa izjavama, možda je prešao na neku jaču drogu
Sent from my ST25i using Tapatalk

U zadnje vrijeme malo pretjeruje i gubi se sa izjavama, možda je prešao na neku jaču drogu

Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren
Mourinho bi bio fantastičan trener da Guardiola ne postoji
Jorge Valdano bivši fudbaler Real Madrida piše knjigu ''Jedanaest moći lidera'' u kojoj je govorio o dvojici ponajboljih trenera današnjice Jose Mourinhu i Pepu Guardioli.
''Ako je Guardiola Mozart, Mourinho je onda Salieri. On bi bio fantastičan muzičar da Mozart nije postojao. Mourinho je osoba koju nikada nisam čuo da je rekla nešto o fudbalu što je vrijedno pamćenja'', između ostalog je napisao Valdano.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
Napokooon dosao do karti
i to FC Bayern - Man City jedva cekam srijeduuu 

[youtube][/youtube]
Heil the King!
Next goal: 16
Heil the King!

Next goal: 16

- BavaracZenica
- Kontakt:
ocekujemo neki video zapis eventualno neke slike heehBraveheart23 je napisao/la:Napokooon dosao do kartii to FC Bayern - Man City jedva cekam srijeduuu

U subotu sa Svabama, da li igra Benatia ? da vidimo tog lava

FC Bayern !!!!!
Došlo vrijeme da se koja pametna prozbori
Iako nisam ništa pisao skoro haman 2 mjeseca
uredno sam pratio šta se sve pisalo i šaralo i lupetalo i džaba internetska tinta trošila. Nekad mi se desilo zbog posla i obaveza ne otvorim forum 2-3 dana i dočeka me 10 stranica za iščitati
i u globalu je bilo Pep dobar - Pep loš - Stigo Benatia
i onda Xabi
Slijedi nam sada ludnica od utakmica i to sa vrlo zanimljivim rosterom i (ne)uigranom ekipom. Vidjećemo kako će se to uspjeti sve fino posložiti. Niko se još od povrijeđenih nije zvanično vratio u kadar, mada se treninzi polahko zahuktavaju. Kažu da svako loše ima svoje dobro i tako se može opisati povreda Prvog Španca koja je uzrokovala dolazak Petog Španca. To znači samo jedno: moramo početi, pored njemačkog, i španski da učimo
Kako god, Xabi me je odmah kupio sa svojom prvom utakmicom
i vjerujem da će me ko Neuer fino usrećiti (čojk ko da je rođeni Bavarac)
Reprezentativna pauza je gotova, novih povreda nema, igrači su se razigrali, zabijali i dominirali i sad je vrijeme da pokažemo ko smo i šta smo

Iako nisam ništa pisao skoro haman 2 mjeseca

Slijedi nam sada ludnica od utakmica i to sa vrlo zanimljivim rosterom i (ne)uigranom ekipom. Vidjećemo kako će se to uspjeti sve fino posložiti. Niko se još od povrijeđenih nije zvanično vratio u kadar, mada se treninzi polahko zahuktavaju. Kažu da svako loše ima svoje dobro i tako se može opisati povreda Prvog Španca koja je uzrokovala dolazak Petog Španca. To znači samo jedno: moramo početi, pored njemačkog, i španski da učimo

Kako god, Xabi me je odmah kupio sa svojom prvom utakmicom

Reprezentativna pauza je gotova, novih povreda nema, igrači su se razigrali, zabijali i dominirali i sad je vrijeme da pokažemo ko smo i šta smo

Sent from my Philips Smart TV.
Potkrijepi to i materijalnim dokazima, pa da i mi vidimo. I ja sam planirao da kupim od Tomice, onaj bijeliR32 je napisao/la:Kakav sam dres od Mullera kupio
Ja taman da se pohvalim, sad valja pokazat... da je samo kopijaAstren je napisao/la:Potkrijepi to i materijalnim dokazima, pa da i mi vidimo. I ja sam planirao da kupim od Tomice, onaj bijeliR32 je napisao/la:Kakav sam dres od Mullera kupio

Mia San Mia
Jel ovo hadadas?R32 je napisao/la:Ja taman da se pohvalim, sad valja pokazat... da je samo kopijaAstren je napisao/la:Potkrijepi to i materijalnim dokazima, pa da i mi vidimo. I ja sam planirao da kupim od Tomice, onaj bijeliR32 je napisao/la:Kakav sam dres od Mullera kupio![]()

Hahaha, a dobar dres, qrac dobar-odličan ...Jel ovo bambus ovaj laminat 

Nije Muamere ( ako si Muamer
) nema onog znaka naprijed, samo onaj T sa crticama i gore Bayernov znak sa 4 zvijezde, a na etiketi Bayern Munchen pise i to je to. Ma prejeftino bilo, i jos dosao sorc. A nije los toliko.
@Astren

@Astren

Mia San Mia
- Nerminovic
- Kontakt:
Cuvaj to dobro...R32 je napisao/la:Ja taman da se pohvalim, sad valja pokazat... da je samo kopijaAstren je napisao/la:Potkrijepi to i materijalnim dokazima, pa da i mi vidimo. I ja sam planirao da kupim od Tomice, onaj bijeliR32 je napisao/la:Kakav sam dres od Mullera kupio![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Ako neko jos bude htio doci do karata za Bajernove tekme, evo ovdje https://www.facebook.com/#!/FCBayernTicketboerse" onclick="window.open(this.href);return false; imate ljude koji prodaju karte ili mjenjaju...
Niko ne dize cijene nesto ekstra, eto kartu koja kosta za ligu prvaka 70€ ja sam platio 100€
ovi sto objavljuju da prodaju karte po nabavnim cijenama tesko da cete uspijeti kupiti jer im se javi na stotine ljudi, jer skuplje ne smiju napisati na statusu jer je kaznjivo.
Ja sam napisao jednostavno na zid da zelim kupiti karte bajerna, i za par sati mi se javio lik i kupim od njega
Niko ne dize cijene nesto ekstra, eto kartu koja kosta za ligu prvaka 70€ ja sam platio 100€
ovi sto objavljuju da prodaju karte po nabavnim cijenama tesko da cete uspijeti kupiti jer im se javi na stotine ljudi, jer skuplje ne smiju napisati na statusu jer je kaznjivo.
Ja sam napisao jednostavno na zid da zelim kupiti karte bajerna, i za par sati mi se javio lik i kupim od njega

Ribery bi trebao biti spreman za sljedeću utakmicu Bayern-a, 

hoce li igrati roben,ja ne zanm fakat i da je ozbiljno bio i povredjen 

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
sumnjivi su mi od ice bucket challengea onogAndrej je napisao/la:Nemački "Bild" došao do informacije da se Ana Ivanović zabavlja sa Bastijanom Švajnštajgerom!

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Malo sam zabrinut sto se tice Svajnija, jer mislim da nakon osvajanja SPa njegov motiv sto se tice daljnjeg osvajanja trofeja ce da stagnira. I mislim da ce biti rijetko koja utakmica koju ce odraditi kako treba i kako zna, sto zbog povreda sto zbog nedostatka motiva. Isparavite me ako grijesim.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], muhamedhulk i 16 gostiju.