Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Goalgetter
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Goalgetter » 11 sep 2014, 20:23

Sa tri boda iz meceva sa Kiprom, Walesom i Belgijom ti si zadovoljan? Pa nismo mi druze nizerazredna repka, mi imamo ambicije za prva dva mjesta. Nisam ni ja racunao da trebamo sad pobjediti Belgiju, ali posto smo kiksali, protiv Belgije se trebaju nadoknaditi.

Mada, sve i da nekim cudom osvoji 6 bodova, moju podrsku vise nikada nece imati.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 sep 2014, 20:24

Goalgetter je napisao/la:Sa tri boda iz meceva sa Kiprom, Walesom i Belgijom ti si zadovoljan? Pa nismo mi druze nizerazredna repka, mi imamo ambicije za prva dva mjesta. Nisam ni ja racunao da trebamo sad pobjediti Belgiju, ali posto smo kiksali, protiv Belgije se trebaju nadoknaditi.

Mada, sve i da osvoji 6 bodova, moju podrsku vise nikada nece imati.
Govorim konkretno o naredna dva meca. Kipar se trudim zaboravit' sto prije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 sep 2014, 20:25

muhamedhulk je napisao/la:Stavio sam da ocekujem 4 boda; 3 iz Welsa i bod protiv Belgije.
Ocekujem da igramo sa 4-2-3-1 formacijom, jer su protivnici jaci: Bega - Mujdza, Bico, Sunjic, Salihovic - Besic, Medo - Hajro, Pjana, Lula - Dzeko. Mislim da ovako mogu slomiti Wels na sredini terena (igrati presing te drzati loptu u posjedu), sto bi trebalo da bude dovoljno da se koji put nadje Dzeko naprijed. :)
Protiv Belgije racunam na "grotlo" Bilinog polja i 110%, koliko ce igraci dati od sebe da se iskupe za Kipar. Ipak dva poraza kuci zaredom, i ne bi valjalo...pa budemo vidjeli. :mrgreen:
I nakon toga vjerovatno neku taktiku bez stopera protiv Izraela, cisto da nas Sajo podsjeti da je on glavni u coporu.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 sep 2014, 20:28

Racunam da ce Dzeko i Pjana "ispaliti" ovog smetljara u Velsu, a onda ce nas,u Zenici , Belgijanci poderati.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 sep 2014, 20:33

Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem šta je Safet uspio napraviti od reprezentacije u svega nekoliko mjeseci. Od nikada bolje reprezentacije sa priprema za SP, savršene 4-5-1 formacije sa Ibiševićem kao super-izmjenom ako stvari krenu po zlu. Daj Meksiko, daj Obalu Slonovače, boli nas ****. We're sexy and we know it. I onda dolazi Argentina, u toj formaciji odigramo odlično i nesretno izgubimo, i Safet paničari i rješava se te formacije ekspresno i počinje da izmišlja toplu vodu kao krajem kvalifikacija za SP, samo što ovaj puta umjesto igre bez zadnjeg veznog pokušava igrati bez bekova ili bez krila, kako god, već nekom međupozicijom koja odbranu čini 10 puta slabijom. Zbog poraza protiv **** finaliste Svjetskog Prvenstva, odbacio je najbolju formaciju koju smo ikada imali, i generalno najbolju formaciju koju moderni fudbal može ponuditi.

Dakle, sa savršene 4-5-1 gdje imaš i krila i bekove i sredinu i SVE, na 3-6-1 gdje je ostavio lijevu stranu na jednog jedinog igrača, da bi završio na 2-6-2, gdje je kompletne obje strane ostavio po jednom igraču, dok je u sredinu nagurao ostatak ekipe.

I od "we're sexy and we know it" ekipe iz priprema za SP, najozbiljnije i najsavršenije ekipe koju smo ikada imali, spali smo na to da se tresemo od straha pred utakmicu sa jednim Walesom. :oops:
To je to. I da Kolasinac i Mujdza ne mogu igrati ubaci Seju i Vranjesa a ne vaditi beka i stavljati sporijeg centralnog igraca.

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 11 sep 2014, 22:01

hogarstrasni je napisao/la:Racunam da ce Dzeko i Pjana "ispaliti" ovog smetljara u Velsu, a onda ce nas,u Zenici , Belgijanci poderati.
+1

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2014, 22:05

Fustang je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:Racunam da ce Dzeko i Pjana "ispaliti" ovog smetljara u Velsu, a onda ce nas,u Zenici , Belgijanci poderati.
+1
Plasman bi se sveo na teoriju :plac:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 11 sep 2014, 22:35

Iz ove dvije utakmice cemo definitivno izvuci barem bod, ali najvise 1.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 11 sep 2014, 22:40

slika
Ali pošto je na klupi Mourinho iz Zavidovića... :guz:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 sep 2014, 22:41

Nikad nisam vise prizeljkivao okupljanje i utakmice kao sto su ove dvije sljedece. Vjerujem da ce biti svega. Moja je prognoza da uzimamo dva boda a kao zelja mi je da nas neko drugi vodi na iducem terminu.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 23:00

JonSnow je napisao/la:slika
Nije lose mada bi mogao i Medunjanin umjesto Stilica. Jedina veca prednost Stilica ispred Medunjanina je da je on prava 10-ka kao nekad Miske sto je bio a Medunjanin je vise kao Pjanic centralni vezni.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2014, 23:06

Da dobije otkaz treba izgubit obje utakmice,a tad već možemo halalit EP.Draže mi sa Sušićem da na EP odemo nego bez njega druge gledat na EP.
Nad tobom sunce najljepše sja

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 11 sep 2014, 23:06

To je ta formacija. I nema mjenjanja formacije, bez obzira protiv koga igramo. Sjetite se dobrih igara (u ovoj formaciji) protiv Obale Slonovače, Meksika pa i Argentine. I onda kao protiv slabijeg protivnika - Nigerije, postavi ono sranje od formacije...Držati se ovoga i tačka.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 sep 2014, 23:07

Meni su najluđi ovi sto prizeljkuju da izgubimo naredne dvije utakmice jer ce onda Pape otici. A u isto vrijme su uvjereni da ce dolaskom tog nekog strucnjaka sve biti bolje, pa cemo sve do kraja pobjediti.

:thumbup:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 23:12

mone je napisao/la:
To je ta formacija. I nema mjenjanja formacije, bez obzira protiv koga igramo. Sjetite se dobrih igara (u ovoj formaciji) protiv Obale Slonovače, Meksika pa i Argentine. I onda kao protiv slabijeg protivnika - Nigerije, postavi ono sranje od formacije...Držati se ovoga i tačka.
Pa to govorimo mjesecima pojedinci ovdje ali ne dopire. Sad je cak poceo igrati i romb formaciju bez pravih krila i cak bez pravih bekova. :roll: :roll:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2014, 23:18

Idealno bi bilo da dobijemo Vels al uz losu igru i puno srece a onda da nas Belgija raspe na Bilinom (ne mogu vjerovati da ovo pisem ustvari :oops: , ali takva su vremena dosla)... Onda bi Pape dobio nogu, a plasman bi itekako bio moguc.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 sep 2014, 23:19

Consigliere je napisao/la:Idealno bi bilo da dobijemo Vels al uz losu igru i puno srece a onda da nas Belgija raspe na Bilinom (ne mogu vjerovati da ovo pisem ustvari :oops: , ali takva su vremena dosla)... Onda bi Pape dobio nogu, a plasman bi itekako bio moguc.
Jbg druze :oops:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 sep 2014, 23:25

Consigliere je napisao/la:Idealno bi bilo da dobijemo Vels al uz losu igru i puno srece a onda da nas Belgija raspe na Bilinom (ne mogu vjerovati da ovo pisem ustvari :oops: , ali takva su vremena dosla)... Onda bi Pape dobio nogu, a plasman bi itekako bio moguc.
To bila bila najbolja opcija.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 sep 2014, 23:29

:facepalm:

Jeste, tako je.

Taj sto nas preuzme nema sasne da izgubi do kraja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 sep 2014, 23:29

Mozambik je napisao/la:
To bila bila najbolja opcija.
NE BI !!!
Svi bi se nadigli da cestitaju Smetljaru sto je pobijedio i, vjerovatno, izbacio Vels, direktnog konkurenta za drugo mjesto, a poraz od Belgije bi okarakterisali kao normalan, ipak su oni favoriti !
Nema kompromisa, to je samo odgadjanje neminovnog, banda mora da ide i za to treba zrtva..nema na guzove, dugo su ga podrzavali , sada dolazi na naplatu.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Kaunas, sagitarius i 25 gostiju.