Puma je napisao/la:Mislim da sam prvi i jedini ovdje koji je prognozirao da spanci nece vidjeti finala.
Ne brini, ima nas još. Čak sam igrao Francuze na kladi, kvota 9. Ali dodam Diawa manje i padnem :- )
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Puma je napisao/la:Mislim da sam prvi i jedini ovdje koji je prognozirao da spanci nece vidjeti finala.
zaista, nisam ni mislio na tebe jer znam da si realan covjek....vec na neke druge likove koji su ovdje bahato najavljivali neku "špansku inkviziciju" na ovom Mundobasketu, da ce u finalu pobjediti jenkije itd itdnerminh74 je napisao/la:ja nisam nicije misljenje omalovazavao, ali sam napisao da ce spanci uzeti amerikance, ali sinoc su francuzi igrali muski i zasluzeno pobjedili, a kod spanaca pokazalo se da su skoro svi sem pau gasola tetkice i naravno rodrigeza, cak mislim da nije onako trehno i povrijedio kuk moglo je ovo i zavrsiti drugacijelet3 je napisao/la:ušutili se sad oni miševi koji su garantovali Španiju u finalu i još da ce dobiti jenkije![]()
nigdje ih...a to se pisalo prije pocetka prvenstva, mogu se izvaditi ti postovi....pa da se njima sad smijemo
a bili su prvi kad je trebalo tuđa mišljenja ismijavati i omalovažavati![]()
jebote, ovaj narod mi se gadi
Piši onda i nama 3...NukeR_G1970 je napisao/la:
Ne valja mu sto navija za Arsenal i sto je dijete Partizana, inace je extra kosarkas sa mudima do poda.Lillard je napisao/la:
a ja ti avataraGunner4 je napisao/la:E ako navija za Arsenal onda je jos veci Bog nego sto inace jeste...![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ovaj tvoj avatar... bliži se izbor najj forumaša, pa malo lobiraš kod gej populacije foruma, a?Gunner4 je napisao/la:E ako navija za Arsenal onda je jos veci Bog nego sto inace jeste...![]()
L-Train je napisao/la:rijecima se ne moze opisati koliko je beskoristan kada protivnik igra dobru odbranu,ako ne ukrade koju loptu nemas predstavu da je uopste tu.Raul_64 je napisao/la:Na Rubiu ostaje Španska košarka
Kobe Bryant je napisao/la:Dobro Rubio je svakako levat, čudi.me sto veću minutazu nije dobio Calderon. Ibaka, Marc i.Fernández podbacili maximalno. Ovo ide na dušu treneru, jest da su Francuzi maximalno zategli odbranu ali imati ovakav sastav i klupu, sramota! Na kraju Pau vukao koliko je mogao sam.
To je to, ako te stane šut par minuta, oni su naravno dominantni u skoku, lopta leti u kontru i dok se okreneš imaš ozbiljan deficit koji se ne može nadoknaditi brzo jer način igre europskih ekipa ne dozvoljava im da brzo stižu ili ostvaruju veliku razliku.DANTES je napisao/la:Uopšte ne mislim da ce Amerika razbiti Litvaniju. Litvanci imaju jako dobre visoke igrače, braća Lavrinovic, Valancijunas, Montejunas, Pocijus... ako krene i šut Jankunasa i Seibutisa, eto veselja... naravno problem je što protiv Amera moraš 40 minuta biti najbolji, padneš li dva minuta, oni već vode 20+
Puma je napisao/la:Mislim da sam prvi i jedini ovdje koji je prognozirao da spanci nece vidjeti finala. Jednostavno, postalo je praksa da domacini izdominiraju grupu i onda valjda pod domacim pritiskom pokleknu korak ili dva pred kraj (tipa Brazil u fudbalu ove godine). Ostaje jedino zal sto se nece susresti sa amerima jer bih uzivao kao ih tabanaju sa 30 razlike pred njihovim navijacima.
Bez Parkera, Noaha, Turiafa, De Coloa, Mickaela Pietrusa, Ajince...ne znam da li sam koga bitnog zaboravio.
Takvih pun forum vrijedi pokusati.DANTES je napisao/la:ovaj tvoj avatar... bliži se izbor najj forumaša, pa malo lobiraš kod gej populacije foruma, a?Gunner4 je napisao/la:E ako navija za Arsenal onda je jos veci Bog nego sto inace jeste...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.