Moderator/ica: GracanicaAA
hahahahahahahaahahahahDiablo55 je napisao/la:Nesto lijepo smrdi iz plavo-zute kuce... Hmm Kazlaga sudi u Srebreniku, specijalista za goste da odnesu bodove
Pozdravio te Hilmija jaran!qqlele je napisao/la:koji si ti bolesnik u pmIronMany je napisao/la:Razbit ce vas Olimpik ko poplava most na Lukama
A sta si se iznenadio? to sto su ovi iz saveza ucerali gradini??cesc4 je napisao/la:Eh cekao sam ovo delegiranje da vidim da nam nece "ucerat" sa sudijom ovi iz saveza al fino sam se iznenadioU Srebreniku 2 ko kuca
![]()
Upravo toLexaurin je napisao/la:A sta si se iznenadio? to sto su ovi iz saveza ucerali gradini??cesc4 je napisao/la:Eh cekao sam ovo delegiranje da vidim da nam nece "ucerat" sa sudijom ovi iz saveza al fino sam se iznenadioU Srebreniku 2 ko kuca
![]()
Kakva utakmica ova kod nas ludiloBLUTUD je napisao/la:
Ima snimak koji ce pokazat dal je cist gol ..7april je napisao/la:eto **** vas kazlagić,poništi nam čist go u sudijskom vremenu.......
Ima snimak kod @Zoom samo bi ga molio da ubaci onaj prvi ponisteni go , hvalaBrcko87 je napisao/la:Ima snimak koji ce pokazat dal je cist gol ..7april je napisao/la:eto **** vas kazlagić,poništi nam čist go u sudijskom vremenu.......
Ako ti ne bude problem kad da ubacis i koji faul za gradinu i koji faul koji nije svirnut za bratstvo da se vidi da nismo kostolomci i da smo pokradeni... Takode i ofsajde pogotovo koji su svirani SuljicuZoom088 je napisao/la:Bice oba snimka. Iako sam mislio da je onaj drugi čist go što je poništen, pojasnili su mi kasnije da se ipak radilo o nedozvoljenoj poziciji.
Uostalom, biće sažetak za nekih sat vremena pa pogledajte šta se dešavalo na terenu
Ma ne mogu to ubacivati u ove sažetkecesc4 je napisao/la:Ako ti ne bude problem kad da ubacis i koji faul za gradinu i koji faul koji nije svirnut za bratstvo da se vidi da nismo kostolomci i da smo pokradeni... Takode i ofsajde pogotovo koji su svirani SuljicuZoom088 je napisao/la:Bice oba snimka. Iako sam mislio da je onaj drugi čist go što je poništen, pojasnili su mi kasnije da se ipak radilo o nedozvoljenoj poziciji.
Uostalom, biće sažetak za nekih sat vremena pa pogledajte šta se dešavalo na terenu![]()
http://youtu.be/4cbEUPk_v0U?t=3m8scesc4 je napisao/la:Ako ti ne bude problem kad da ubacis i koji faul za gradinu i koji faul koji nije svirnut za bratstvo da se vidi da nismo kostolomci i da smo pokradeni... Takode i ofsajde pogotovo koji su svirani SuljicuZoom088 je napisao/la:Bice oba snimka. Iako sam mislio da je onaj drugi čist go što je poništen, pojasnili su mi kasnije da se ipak radilo o nedozvoljenoj poziciji.
Uostalom, biće sažetak za nekih sat vremena pa pogledajte šta se dešavalo na terenu![]()
Cist ofsajd nema dileme.sony_91 je napisao/la:http://youtu.be/4cbEUPk_v0U?t=3m8scesc4 je napisao/la:Ako ti ne bude problem kad da ubacis i koji faul za gradinu i koji faul koji nije svirnut za bratstvo da se vidi da nismo kostolomci i da smo pokradeni... Takode i ofsajde pogotovo koji su svirani SuljicuZoom088 je napisao/la:Bice oba snimka. Iako sam mislio da je onaj drugi čist go što je poništen, pojasnili su mi kasnije da se ipak radilo o nedozvoljenoj poziciji.
Ovo je opravdano dosuđeno zaleđe jer je samo jedan obrambeni igrač Gradine bio ispred igrača Bratstva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.