Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Kapa do poda za ovog momka. Mogu misliti kako su se osjećali on,Salihovic, Mujdza na klupi a na njihovim mjestima Tino i Vrsajevic. I niko me ne može ubijediti da Pjanic, Vedo i Edin vole više igrati sa Tinom i avdijom nego sa medom i mensurom.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Danas opet u prvom sastavu Deportiva za prijateljsku utakmicu, e moj Medo prvi voz i pravac Hajduk inače te čeka Zukina sudbina 

#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
adoo11 je napisao/la:Kapa do poda za ovog momka. Mogu misliti kako su se osjećali on,Salihovic, Mujdza na klupi a na njihovim mjestima Tino i Vrsajevic. I niko me ne može ubijediti da Pjanic, Vedo i Edin vole više igrati sa Tinom i avdijom nego sa medom i mensurom.

de hljeba ti više prestani sa tom kafomAhmetNY je napisao/la:adoo11 je napisao/la:Kapa do poda za ovog momka. Mogu misliti kako su se osjećali on,Salihovic, Mujdza na klupi a na njihovim mjestima Tino i Vrsajevic. I niko me ne može ubijediti da Pjanic, Vedo i Edin vole više igrati sa Tinom i avdijom nego sa medom i mensurom.
- Nerminovic
- Kontakt:
HariTz je napisao/la:de hljeba ti više prestani sa tom kafomAhmetNY je napisao/la:adoo11 je napisao/la:Kapa do poda za ovog momka. Mogu misliti kako su se osjećali on,Salihovic, Mujdza na klupi a na njihovim mjestima Tino i Vrsajevic. I niko me ne može ubijediti da Pjanic, Vedo i Edin vole više igrati sa Tinom i avdijom nego sa medom i mensurom.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kako Izet nabi loptu, sva sreca pogodio je tamo neke reklame inace je mogao nekom glavu razbiti. To je bilo kad se je Avdija spetljao, lik dribla i lopta mu se odbi od petu i ode u aut.adoo11 je napisao/la:Kapa do poda za ovog momka. Mogu misliti kako su se osjećali on,Salihovic, Mujdza na klupi a na njihovim mjestima Tino i Vrsajevic. I niko me ne može ubijediti da Pjanic, Vedo i Edin vole više igrati sa Tinom i avdijom nego sa medom i mensurom.
Ko nama igra u prvih 11soko je napisao/la: Kako Izet nabi loptu, sva sreca pogodio je tamo neke reklame inace je mogao nekom glavu razbiti. To je bilo kad se je Avdija spetljao, lik dribla i lopta mu se odbi od petu i ode u aut.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 sep 2014, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Povratak otpisanihHaris Medunjanin je pred sami kraj ljetnog prelaznog roka stigao iz turskog Gaziantepspora u Deportivo La Coruna.
Već u prvim prijateljskim mečevima Medunjanin je pokazao da će biti veliko pojačanje za ovaj španski tim. Trener Deportiva Victor Fernández, ima samo riječi hvale za našeg eprezentativca, a prilikom današnjeg obraćanja medijima čak je rekao kako ima veliko povjerenje u njega, prenose španski mediji.
''Haris je izvanredan momak. Sjajan je fubaler ali i osoba. Na treninzima je uvijek angažovan sto posto. U prvoj utakmici za nas donio nam je penal koji nam je obezbjedio bod. Također geldao sam ga i u prijateljskom meču za reprezentaciju BiH protiv Lihtenštajna gdje je upisao asistenciju. Garantujem vam da će Medunjanin uskoro biti naš glavni igrač'' rekao je Victor Fernández.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovaj gleda Lihtenštajn a Pape ne gleda KiparVirtu4l je napisao/la:Haris Medunjanin je pred sami kraj ljetnog prelaznog roka stigao iz turskog Gaziantepspora u Deportivo La Coruna.
Već u prvim prijateljskim mečevima Medunjanin je pokazao da će biti veliko pojačanje za ovaj španski tim. Trener Deportiva Victor Fernández, ima samo riječi hvale za našeg eprezentativca, a prilikom današnjeg obraćanja medijima čak je rekao kako ima veliko povjerenje u njega, prenose španski mediji.
''Haris je izvanredan momak. Sjajan je fubaler ali i osoba. Na treninzima je uvijek angažovan sto posto. U prvoj utakmici za nas donio nam je penal koji nam je obezbjedio bod. Također geldao sam ga i u prijateljskom meču za reprezentaciju BiH protiv Lihtenštajna gdje je upisao asistenciju. Garantujem vam da će Medunjanin uskoro biti naš glavni igrač'' rekao je Victor Fernández.

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
"Garantujem da će Medunjanin uskoro biti naš glavni igrač " Viktor Fernandez
#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
bez misketa u repci medo je tehnicki najpotkovaniji igrac i opet vise od pola utakmice presjedi na klupi, a cim je usao imao je onaj pas u 16 kada je vedo ja mislim lose primio, pa onaj dribling kada je faul izborio, a do tad igra tino koji pokusava balea glumit pa u autu zavrsi. 

Medo juče upisao asistenciju.Veoma dobar prvo poluvrijeme
Ne znam da li je i on jedan od onih 5-6 igrača koje bih Susic najradije otjerao da ima mogućnost.Ne znam koji će izgovor za njega naći jer Medo u Spaniji pruža dobre partije,standardan je iako je jako malo sa ekipom, trener polaže velike nade u njega. Momak se preporodio.
Ne znam da li je i on jedan od onih 5-6 igrača koje bih Susic najradije otjerao da ima mogućnost.Ne znam koji će izgovor za njega naći jer Medo u Spaniji pruža dobre partije,standardan je iako je jako malo sa ekipom, trener polaže velike nade u njega. Momak se preporodio.
#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
Brada od prve minute

ova im obavjestenja ko iz western filmova ono WANTED
[youtube][/youtube]
Hajmo Bradaa

Hajmo Bradaa

Ja sam uvijek govorio da je nakon Misketa Medo jedini koji zna stati na loptu i poslati pas a da ne petlja previse. Nasa idealna sredina terena sad bi bila Besic-Pjanic-Medunjanin dok se Prcic ne navikne. Onda vidjeti sta Prcic moze na Harisovoj poziciji. All to nikako da dode do glave naseg vrlog selektora.Micron je napisao/la:bez misketa u repci medo je tehnicki najpotkovaniji igrac i opet vise od pola utakmice presjedi na klupi, a cim je usao imao je onaj pas u 16 kada je vedo ja mislim lose primio, pa onaj dribling kada je faul izborio, a do tad igra tino koji pokusava balea glumit pa u autu zavrsi.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Požuti Medo
#15.10.2013 !!!
Bira se igrač utakmice, da poguramo malo bradu, nek vide Španci 
http://www.canaldeportivo.com/servlet/e ... 8&accion=3

Sheyi je napisao/la:Bira se igrač utakmice, da poguramo malo bradu, nek vide Španci
Gradjanska duznost obavljena

Valora la actuación del equipo ante el Eibar
AFICIÓN ASISTENTE
6.88
POROTO LUX
6.78
JUANFRAN
6.75
SIDNEI
6.70
LOPO
6.45
MEDUNJANIN
6.43
LAURE
6.27
JUAN DOMÍNGUEZ
6.21
ÁLEX BERGANTIÑOS
6.06
EQUIPO TÉCNICO
5.91
LUISINHO
5.81
POSTIGA
5.62
JOSÉ RODRÍGUEZ
5.34
CUENCA
5.25
CANELLA
5.14
EQUIPO ARBITRAL
4.84
CAVALEIRO
4.27
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
za 10-ak minuta ce medunjanin zauzeti prvu poziciju.Sheyi je napisao/la:Bira se igrač utakmice, da poguramo malo bradu, nek vide Španci