Nadam se da ste sretni sad. Ono, srce na mjestu.

Bez tebe kabadahijo ne ide, ne može jednostavno.
Vrati se i vadi ovu ekipu iz go*ana, ne bi ti bilo prvi put kapitenu!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma kakva droga ba, ljudi prate reprezentaciju godinama, pomno analiziraju svaku utakmicu i svaku poziciju igraca ali dzaba kada pojma nemaju. Nemaju slif prepoznati kvalitet jednog igraca kao u ovom slucaju Spahica. Ja sam uvijek govorio da mi je svejedno sta radi van terena, jer sam u svakom trenutku znao na sta cemo spasti bez njega.Cartman je napisao/la: Emire, ti si nas najveci odbrambeni igrac svih vremena i ko je god mislio da te jedan Sunjic moze zamjenit je na teskim drogama.
Ja bi volio da ne čita ovaj forum, jer bi mu zlo došlo kako su ga ovce pljuvale dobrih mjesec i kusur danaCartman je napisao/la:Aferim momci, Boga molim da Spaha nekako cita ovaj forum, ili barem komentare na facebooku, da vidi da su ljudi uz njega do groba! I mi sto smo ga uvijek podrzavali, i ovi sto tek sada vide sta je sta.
Misija ispunjena. KabadahijomandraX je napisao/la:@Virtual, javi se, nećemo ti ništa.![]()
Virtu4l je napisao/la:Misija ispunjena. KabadahijomandraX je napisao/la:@Virtual, javi se, nećemo ti ništa.![]()
mandraX je napisao/la:@Virtual, javi se, nećemo ti ništa.![]()
Nadam se da ste sretni sad. Ono, srce na mjestu.
Bez tebe kabadahijo ne ide, ne može jednostavno.
Vrati se i vadi ovu ekipu iz go*ana, ne bi ti bilo prvi put kapitenu!
Virtu4l je napisao/la:Rekao sam vam, ne nasjedajte na novinarske gluposti.
Spaha je to...
AlfredBorden je napisao/la:sine bosanski, iz dana u dan smo sve sigurniji da si najzasluzniji za sve dobro sto se ikad desilo u nasoj reprezentaciji kako si posto kapiten, ostaje nam samo nada da ce nekad neko moc adekvatno da te zamjeni
Belmin6 je napisao/la:
Vrati se najveci sine Bosanski, trebamo te.
Belmin6 je napisao/la:
Vrati se najveci sine Bosanski, trebamo te.
TUGA, JAD, CEMERNeutral je napisao/la:Mogu Ogi, Toni i Ermin zamijeniti Emira, lahko ćemo mi bez njega, koji retardirani postovi pojedinaca,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.