Pred potpisom neki iz Rusije,stoper,kao i neki omladinac iz Turske.
Kada mozemo ocekivati objavu?lupus je napisao/la:Odbijena lijepa ponuda za Merajica.Ako ovako nastavi igrati nece on proljece docekati u Olimpicu.![]()
Bravo za ovakav tekst I OLIMPIC sigurno I polako koraca ka svom zacrtanom cilju.gorazdak je napisao/la:FK Olimpic je klub koji je rodjen ratne 1993 godine i samim tim predodredjeno mu je da ima borilacki duh. Ako je uspio da prezivi rat ne vidim razlog da nece ni prezivjeti bitku izmedju dva omiljena Sarajevska kluba. Ono sto me posebno raduje jeste zelja rukovodstva kluba da od Olimpica naprave jednu respektabilnu ekipu za nase uslove. Oni su to vec i postigli buduci da je vec zadnjih niz godina Olimpic ekipa koja iz sezone u sezonu je u samom vrhu BIH fudbala.
I Zeljo i Sarajevo egzistiraju preko 70 godina dok Olimpic egzistira 21 godinu. Da bi stekli neke organizovane navijace i da bi postali rame uz rame ovom dvojcu trebaju samo da nastave ovako da rade. Da se orjentisu na omladinske snage od pjetlica do juniora i da polako pisu historiju i zasigurno dolazi im svijetla buducnost.
Ubjedjen sam da ce iz godine u godinu stadion otoka biti vidno puniji.
Forza Vukovi
Je li konacno nasao neki novi klub?(Sjednica 03.09.2014)
Brisanje iz registra
Brisu se igraci iz registra Arežina Filip "FK OLIMPIC" Sarajevo jer odlaze u inozemstvo.
http://www.olimpic.ba/cms/component/con ... iti-evropu" onclick="window.open(this.href);return false;pabizo je napisao/la:Bravo za ovakav tekst I OLIMPIC sigurno I polako koraca ka svom zacrtanom cilju.gorazdak je napisao/la:FK Olimpic je klub koji je rodjen ratne 1993 godine i samim tim predodredjeno mu je da ima borilacki duh. Ako je uspio da prezivi rat ne vidim razlog da nece ni prezivjeti bitku izmedju dva omiljena Sarajevska kluba. Ono sto me posebno raduje jeste zelja rukovodstva kluba da od Olimpica naprave jednu respektabilnu ekipu za nase uslove. Oni su to vec i postigli buduci da je vec zadnjih niz godina Olimpic ekipa koja iz sezone u sezonu je u samom vrhu BIH fudbala.
I Zeljo i Sarajevo egzistiraju preko 70 godina dok Olimpic egzistira 21 godinu. Da bi stekli neke organizovane navijace i da bi postali rame uz rame ovom dvojcu trebaju samo da nastave ovako da rade. Da se orjentisu na omladinske snage od pjetlica do juniora i da polako pisu historiju i zasigurno dolazi im svijetla buducnost.
Ubjedjen sam da ce iz godine u godinu stadion otoka biti vidno puniji.
Forza Vukovi
samke12345 je napisao/la:U znak sjećanja na jednu od tuzlanskih nogometnih legendi, velikog čovjeka i sportistu Mustafu Hukića – Huku sportski magazin BH Tempo 09 u saradnji sa N/FS TK, FK Sloboda Tuzla i JU Gradski stadion Tušanj u utorak i srijedu 09. i 10. septembra 2014. godine organizuje tradicionalni Memorijalni nogometni turnir "Mustafa Hukić – Huka".
Na turniru će nastupiti četri ekipe, dvije Slobode, domaća tuzlanska i gosti iz Užica (Srbija), sarajevski „Olimpik“ i ekipa „Sloge“ iz Simin Hana.
U polufinalnim susretima, u utorak 09. septembra od 14. 30 sati na stadionu „Tušanj“ snage će prvo odmjeriti Olimpik iz Sarajeva i Sloboda Užice dok će od 16. 30 biti odigran meč između Slobode Tuzla i Sloge iz Simin Hana. Drugog dana turnira u istim terminima, od 14.30 bit će odigrana utakmica za treće mjesto dok je finale planirano za 16.30 sati.
Nakon finalnog susreta bit će održana ceremonija proglašenja najboljih ekipa, najboljeg strijelca i golmana turnira te proglašenje igrača koji svojom igrom najviše podsjeća na legendarnog Huku.
Olimpik - BOSNA SEMA (3:0). Strijelci za protivničku ekipu su bili Redžepi, Salihagić i Plakalo. Ovo je bila posljednja provjera našeg tima pred početak lige i utakmica protiv najjačeg protivnika do sada. Čestitamo na hrabroj igri naših momaka i želimo im mnogo sreće u predstojećoj sezoni.
Jesu li stigli vise?lupus je napisao/la:Odbijena lijepa ponuda za Merajica.Ako ovako nastavi igrati nece on proljece docekati u Olimpicu.![]()
pasa vjeruj mi da niste mogli bolje prociGracanicaAA je napisao/la:Dobrodosli u Gracanicu, ima par vasih igraca igra ovdje
hehehe, ocekujem pobjedu Bratstva 1-0, ziv bio i vidiohabib je napisao/la:pasa vjeruj mi da niste mogli bolje prociGracanicaAA je napisao/la:Dobrodosli u Gracanicu, ima par vasih igraca igra ovdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.