NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

IronMany
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la IronMany » 03 sep 2014, 12:32

**** je napisao/la:Armirači ili bigeri nešto se ušutili,tek prošla četiri kola a polako odustajete od premije lige,,,danas nafilovat Orašje pa u subotu uvijek nezgodni Podgrmeč a onda u Srebrenik po bodove doduše dosad ste uvijek skidali gaće na Bukvi, :lol: :lol: ,,a da probate preko Šićkog otić mozda bude više sreće,, :rol: :rol: :rol:
Mogu i preko Gornje Orahovice, osim ako trener ne misli da ce se igracima do Srebrenika zamantat :mrgreen: pa nece moc' pruzit 100% svojih mogucnosti.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 03 sep 2014, 18:06

KUP BIH : Bratstvo-Orašje 2-1 Husejnović i Kadrić strijelci.

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 06 sep 2014, 11:09

Danas Podgrmec i vjeujem da ce opet biti patnja jer ocigledno sa ovim Grbesicem to ne ide,nemamo nikakve igre vise onu koju smo imali kod denisa,sastav je skroz izmjenjen nema Muse,Suljica pa onda ove ostale mjenja da ne govorim za malog Pljevljaka zasto ne igra,vezni red nam je prosjek viseine 1.60 cm,stvran jadno Bratstvo izgleda ovo do sad,bas gledam sad protiv Orasja bolan pa nasa dva najbolja igraca su Šuša i Kadic pa ova dvojica su izbili i uklizali 100 lopti a igras protiv orasja i tu moze donekle i Pantic jer oni igraju isto uvijek ali sta da nema ovi igraca kako bi onda tek bratstvo izgledalo ovo ostalo bgm zabrinjavajuce,Kadric se bori ali nama i njega nista ne ide ovo osalo ne mozes nikog izdvojiti,vidi se to sa tribina pogotovo u srijedu da je to lose skroz i patnja i to je sve do trenera nema tu price,opet kazem ovaj Grbesic ako tu bude dalje nema tu nista,bas sam stajao na utakmici pored "jednog trenera" covjek dosao da gleda i kaze ovdje je potreban manji šok i da ovo niko ne zaustavi i kaze "pa vidite vi ljudi kakvu ekipu ima bratstvo,pa ko njima moze dati go a imal ta ekipa u premier ligi kome ne mogu dati gol" i ne moze covjek da vjeruje do sad da bratstvo ima primljena 4 gola a da su toliko i dali,daj boze srece da dozivim da opet gledam ljepotu kako igra bratstvo.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 sep 2014, 12:28

Šta je sa Smajlovića i Delića? :shock:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 06 sep 2014, 12:36

Benjo_AFC86 je napisao/la:Šta je sa Smajlovića i Delića? :shock:
Smaja povrijeđen ;)

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 06 sep 2014, 12:39

Delic ulazi poluvrijeme i odmah se stopi u sivilo koje je oko njega,Smajke koliko ja znam malo se ko povrijedio ;) ,dok i njemu u poslednje vrijeme treba 20 sansi da zabije gollllllllll.mislim danas opet patnja,zvizduci,je..vanje.....dok nam publika lagano odlazi sa stadiona :hmmmmm:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 06 sep 2014, 13:38

Podgrmeč ponižen u Gračanici: Bratstvo slavilo s 10:0!

http://sportsport.ba/bh_fudbal/podgrmec ... 100/117110" onclick="window.open(this.href);return false;

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 sep 2014, 14:13

Neko da javlja rezultat danas za sportsport, tj zvati ćemo ga?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 06 sep 2014, 14:26

Benjo_AFC86 je napisao/la:Neko da javlja rezultat danas za sportsport, tj zvati ćemo ga?
Yes.

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 07 sep 2014, 11:24

encco je napisao/la:
Delic ulazi poluvrijeme i odmah se stopi u sivilo koje je oko njega,Smajke koliko ja znam malo se ko povrijedio ;) ,dok i njemu u poslednje vrijeme treba 20 sansi da zabije gollllllllll.mislim danas opet patnja,zvizduci,je..vanje.....dok nam publika lagano odlazi sa stadiona :hmmmmm:
Fudo Grbešić je glavni krivac za lošu igru Bratstva i ako u naredna dva kola na kontu ne bude 15 bodova PL :wave: Jučer i pored loše igre protiv slabog protivnika kao domaćin dobiješ 5 žutih kartona :hmmmmm: to nijedna ozbiljnija ekipa sebi nesmije priuštit.Kadija zbog priče dobija treći žuti i neće igrati u Srebreniku :crazy: Disciplina i autoritet trenera 0 bodova.Denis Sadiković :tokralju:

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 07 sep 2014, 17:57

U ekipi se vrlo lahko da primijetit (ne)rad Fuada Grbešića, jer i situacija među pojedinim igračima nije baš najbolja ili se uvuče nervoza među njih tokom utakmice, pa niko nikoga nit sluša nit poštuje. Što se tiče igre, ako se nastavimo zadovoljavati sa "bitno je da su bodovi tu" nećemo daleko dogurati, jer ti možeš kod kuće uzimati bodove i bez neke igre, ali na strani ti moraš parirati domaćinu i čak biti bolji od njeg' da bi uzeo bodove. Jučer sam gledao drugo poluvrijeme i mogao sam primijetit' puno izgubljenih lopti i slaba igra bez lopte na sredini terena. Sve se to svodi samo daj da se lopta izbije i da se ne primi gol, što logično u toku sezone neće moći prolaziti. Onda tu Kadrić i Omerović kao neki vezni igrači slabo surađuju u defanzivnim zadacima, sve se tu svodi na ganjanje lopte, umjesto da se pokriva prostor u kojem su se jučer dosta puna našli slobodni igrači Podgrmeča. Ja ne znam šta radi Amir Zejnilagić kao pomoćni trener, ali je on bolji od Fuada Grbešića, da li se njegovo ne uvažava, ili ne smije uopšte ispoljiti šta on misli i zna, nemam pojma, ali glavni i odgovorni krivac u ovome svemu je poštovani Fuad Grbešić.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 07 sep 2014, 19:42

Diablo55 je napisao/la:U ekipi se vrlo lahko da primijetit (ne)rad Fuada Grbešića, jer i situacija među pojedinim igračima nije baš najbolja ili se uvuče nervoza među njih tokom utakmice, pa niko nikoga nit sluša nit poštuje. Što se tiče igre, ako se nastavimo zadovoljavati sa "bitno je da su bodovi tu" nećemo daleko dogurati, jer ti možeš kod kuće uzimati bodove i bez neke igre, ali na strani ti moraš parirati domaćinu i čak biti bolji od njeg' da bi uzeo bodove. Jučer sam gledao drugo poluvrijeme i mogao sam primijetit' puno izgubljenih lopti i slaba igra bez lopte na sredini terena. Sve se to svodi samo daj da se lopta izbije i da se ne primi gol, što logično u toku sezone neće moći prolaziti. Onda tu Kadrić i Omerović kao neki vezni igrači slabo surađuju u defanzivnim zadacima, sve se tu svodi na ganjanje lopte, umjesto da se pokriva prostor u kojem su se jučer dosta puna našli slobodni igrači Podgrmeča. Ja ne znam šta radi Amir Zejnilagić kao pomoćni trener, ali je on bolji od Fuada Grbešića, da li se njegovo ne uvažava, ili ne smije uopšte ispoljiti šta on misli i zna, nemam pojma, ali glavni i odgovorni krivac u ovome svemu je poštovani Fuad Grbešić.
u potpunosti si sve tačno napiso,neznam kako jedan trener može mijenjat po 3 formacije u jednom poluvremenu,drugo poluvrijeme je bilo premija kakvo je prvo,na početku mu edo vehabović igra krilo,pa kasnije više je u napadu,a drugi dio ga vrati na njegovu poziciju,a kerima gurne iza špica,sve u svemu trener je lud svaki trening ko da je početak priprema samo ih tjera da trče,treba ih malo osvježit koji trening sa loptom malo lakši,al mislim da sad protiv gradine ako zijane on ode,svi su već upisali bodove u srebreniku,al gradina nije ni malo naivna ekipa.........

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 11 sep 2014, 12:59

U kupu protiv Olimpica ;) Nadam se da cemo uhvatit tricu u Srebreniku a onda cini mi se da se u sledecu srijedu igra kup... Imamo sjajnu sansu sa izbacimo jednu od jacih ekipa u ligi i nadam se jednoj dobroj utakmici kao protiv Celika.. Samo da Fuad Velicanstveni ne zasere sa postavom i pripremom utakmice :D
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 11 sep 2014, 13:00

Sta ja kazem to ce i bti ;)
bas evo svom drugu iz Sarajeva reko koji navija za Olimpic da cete izvuc nas i tako se i desi :thumbup:
haman ce bit ko Susic pa nece gledat utakmice Olimpica da malo vidi di su rupe :damn:

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 11 sep 2014, 13:06

GracanicaAA je napisao/la:Sta ja kazem to ce i bti ;)
bas evo svom drugu iz Sarajeva reko koji navija za Olimpic da cete izvuc nas i tako se i desi :thumbup:
haman ce bit ko Susic pa nece gledat utakmice Olimpica da malo vidi di su rupe :damn:
Pa "di su" rupe hebem te vidovita :lol:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 11 sep 2014, 13:10

BLUTUD je napisao/la:
Pa "di su" rupe hebem te vidovita :lol:
:yawn:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 11 sep 2014, 14:19

Kazu li ti kasike da li ce u skorijoj buducnosti NK Bratstvo uci vise u tu dugo sanjanu i nikad prezaljenu PL?

:mrgreen:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 11 sep 2014, 15:38

IronMany je napisao/la:
Kazu li ti kasike da li ce u skorijoj buducnosti NK Bratstvo uci vise u tu dugo sanjanu i nikad prezaljenu PL?

:mrgreen:
hahahahahaha polahko, ali sigurno :salut:
sa ovim trenerom nikad, s drugim da ;)

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 11 sep 2014, 16:18

Razbit ce vas Olimpik ko poplava most na Lukama :mrgreen:

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 11 sep 2014, 16:43

IronMany je napisao/la:Razbit ce vas Olimpik ko poplava most na Lukama :mrgreen:
koji si ti bolesnik u pm :crazy:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.