FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AsharaK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 10 sep 2014, 20:28

England je napisao/la:
samke12345 je napisao/la:gdje nisste krivi kad ste u tuzlu dolazili gladni mi smo vam davali da jedete prvi traktor trave smo vam poslali na grbavicu i vi nam onako vratili pustili da vas oni sto su vas klali pobjede al HVALA vam ;) ;)
Da nisi mlado od koze?

Ne vjerujem HAHAHAHAHHAHAHHA :rol: :rol: :rol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

skripta
Kontakt:

Post Postao/la skripta » 10 sep 2014, 21:10

England je napisao/la:
domorocki je napisao/la:subota u 19.00 ti loš termin :facepalm: :facepalm:
Katastrofa tremin, zali boze para sto potrose za rasvjetu, veci rashodi od prihoda.
Sreća pa te niko ništa ne pita...Termin idealn, svaka čast za upravu..

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 10 sep 2014, 21:23

AsharaK je napisao/la:
England je napisao/la:
samke12345 je napisao/la:gdje nisste krivi kad ste u tuzlu dolazili gladni mi smo vam davali da jedete prvi traktor trave smo vam poslali na grbavicu i vi nam onako vratili pustili da vas oni sto su vas klali pobjede al HVALA vam ;) ;)
Da nisi mlado od koze?

Ne vjerujem HAHAHAHAHHAHAHHA :rol: :rol: :rol:
bjezat ce te vi opet ko na alipašinom ;) ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 sep 2014, 21:26

Reci da se salis :urnebes:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 sep 2014, 21:31

:facepalm: :facepalm: :facepalm: sta sve covjek nece procitati...tema ce otici u haos,nadam se da ce moderacija ispuniti obecanje sa prethodne stranice
SLOBODA NAVIJAČIMA

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 10 sep 2014, 21:36

Kakav je ovo padobranac? :tokralju: :tokralju:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 10 sep 2014, 21:36

ultrasstyle_tz je napisao/la:Sloboda nije mogla izgubit jednim golom razlike pa taman da je mrtva glava pala..
Izvinjavam se unaprijed al ne mogu da ne pitam, kako je onda Leotar mogao izgubit na svom terenu i tako ispast?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 11 sep 2014, 00:34

Dajte ljudi dosta je Slobode,naša djeca odlično odigrala za repku najbolji na terenu bili vi se raspravljate s ovim padobrancem.
Ukoliko se Memija nastavi pravilno razvijati za neke 2-3 godine bit će najbolje riješenje na desnom beku A selekcije!
Memija,Hadžiahmetović :clap: :clap:

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 11 sep 2014, 00:56

"Svi dolazimo tu zbog istog,svi volimo isto, svi smo isti , jug je bio i bice uvijek najaci svi ko jedan u Subotu !!!! VOLIM TE ZELJO"

Poruka od jednog nedavnog momka sto je bio na šipci..
Znaci sad nikad jaci,mozda u najpotrebnijem trenutku se sve vraca na svoje.Sa ovom pobjedom i bod/ovima u tz mi se totalno ukljucujemo u top3 tako da smo sada svi najpotrebniji..Hajmo svi Manijaci da pokažemo koliko volimo klub i da krenemo opet svi zajedno u dominaciju..
FORZAAAA ŽELJOOOOO
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

skripta
Kontakt:

Post Postao/la skripta » 11 sep 2014, 01:01

E baš mi je bitan taj što je bio na šipci, ono da on ovo nije napisao ja ne bih znao..Kakva šipka kod nas kad svaka futa može doći dotle, rang smiješni navijači..
Dosta više šipke, nego što manje raje treba da ide na jug a svi na jugoistok ili jugozapad pa čak i sjever je dostupan..a ovi nek šipkaju sami s sobom.. :guz:

SimkeSamke
Kontakt:

Post Postao/la SimkeSamke » 11 sep 2014, 01:37

skripta je napisao/la:E baš mi je bitan taj što je bio na šipci, ono da on ovo nije napisao ja ne bih znao..Kakva šipka kod nas kad svaka futa može doći dotle, rang smiješni navijači..
Dosta više šipke, nego što manje raje treba da ide na jug a svi na jugoistok ili jugozapad pa čak i sjever je dostupan..a ovi nek šipkaju sami s sobom.. :guz:

:roll: :roll: :roll: :roll:

stid me tvog stida

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 11 sep 2014, 06:44

skripta je napisao/la:E baš mi je bitan taj što je bio na šipci, ono da on ovo nije napisao ja ne bih znao..Kakva šipka kod nas kad svaka futa može doći dotle, rang smiješni navijači..
Haj ti za promjenu dodji nekad na Grbavicu (pa makar i na sjever) i pomozi klubu, pa onda pametuj, online strucnjace...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 sep 2014, 06:59

A sta ga napadate kad je donekle u pravu lik...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 sep 2014, 07:56

svakome ko voli želju bi ipak trebalo biti draže da je i organizovana navijačka grupa što jača i bolja nego da nije.

mada to NIJE ono najvažnije i nikad ne smije biti ispred kluba.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 sep 2014, 10:10

skripta je napisao/la:
England je napisao/la:
domorocki je napisao/la:subota u 19.00 ti loš termin :facepalm: :facepalm:
Katastrofa tremin, zali boze para sto potrose za rasvjetu, veci rashodi od prihoda.
Sreća pa te niko ništa ne pita...Termin idealn, svaka čast za upravu..
Ti si malo poremecen ili kako se kaze iscasen sa misljenjem, sto je vazno koga se pita, uopce ni nemam interesa da me neko nesto pita, ionako cu doci na tekmu i tamo gdje hocu. Previse se forsiraju tekme pod rasvjetom, to je glupost, bacanje para, a kisa i hladno vrijeme je vrlo izgledno, cisto bi normalan bio termin u 16, 30 , al' kada ti kazes da je idealan, eto kazem i ja, u svakom slucaju ko zeli doci, doci ce, a ko ne zeli, ne. Da, u 9 i na Kosevo gledati pionire2002 protiv Sarajeva. Dvostruki program.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 sep 2014, 10:32

England je napisao/la: Ti si malo poremecen ili kako se kaze iscasen sa misljenjem, sto je vazno koga se pita, uopce ni nemam interesa da me neko nesto pita, ionako cu doci na tekmu i tamo gdje hocu. Previse se forsiraju tekme pod rasvjetom, to je glupost, bacanje para, a kisa i hladno vrijeme je vrlo izgledno, cisto bi normalan bio termin u 16, 30 , al' kada ti kazes da je idealan, eto kazem i ja, u svakom slucaju ko zeli doci, doci ce, a ko ne zeli, ne. Da, u 9 i na Kosevo gledati pionire2002 protiv Sarajeva. Dvostruki program.
Dosta raje radi subotom do 5h-6h tako da je ovaj termin idealan za subotu, bar po mom misljenju.. Sto se nedelje tice mozda si i u pravu s tim da termine utakmica cesto diktiraju i tv kuce koje rade prenose..
BUDI ŽELJO !!!

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 11 sep 2014, 10:46

Kad je izvlacenje za kup?

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 sep 2014, 11:00

champions1921 je napisao/la:
England je napisao/la: Ti si malo poremecen ili kako se kaze iscasen sa misljenjem, sto je vazno koga se pita, uopce ni nemam interesa da me neko nesto pita, ionako cu doci na tekmu i tamo gdje hocu. Previse se forsiraju tekme pod rasvjetom, to je glupost, bacanje para, a kisa i hladno vrijeme je vrlo izgledno, cisto bi normalan bio termin u 16, 30 , al' kada ti kazes da je idealan, eto kazem i ja, u svakom slucaju ko zeli doci, doci ce, a ko ne zeli, ne. Da, u 9 i na Kosevo gledati pionire2002 protiv Sarajeva. Dvostruki program.
Dosta raje radi subotom do 5h-6h tako da je ovaj termin idealan za subotu, bar po mom misljenju.. Sto se nedelje tice mozda si i u pravu s tim da termine utakmica cesto diktiraju i tv kuce koje rade prenose..
Da, zapravo mene su uvijek i vise radovale utakmice nedjeljom, nedjelja popodne je najbolji termin.
Nemam pojma zasto se to promijenilo, jedna dobra tradicija se poremetila, ta nedjelja je i drzala ljude oko klubova, cak vjerujem da bi i danas nedjeljni termin popodne vise privukao ljudi vec subotta kasni. O Tv kucama ne zelim ni trositi rijeci, to su amatersko primitivne institucije, nemas u 5 kuca skolovanog kamermana, a komentatori su poludebili.
Kakav je to svijet kada se takvima moras prilagodjavti za porciju ku.raca? Sve je u biti nakaradno postavljeno.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 sep 2014, 12:20

slika
klubovi sa najvecim brojem trofeja u svojoj drzavi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 11 sep 2014, 12:24

Opet na nizbrdici igramo :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 33 gosta.