damirko je napisao/la:nekad mi je barcelona bila drag klub dok nisu preuzeli politiku real madrida. samo trosenje i trosenje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
damirko je napisao/la:nekad mi je barcelona bila drag klub dok nisu preuzeli politiku real madrida. samo trosenje i trosenje
sta prenosidrop je napisao/la:damirko je napisao/la:nekad mi je barcelona bila drag klub dok nisu preuzeli politiku real madrida. samo trosenje i trosenje![]()
Buraz , prenosi te opasno vjeruj mi
HehehT-MAC je napisao/la:jaoooooooooo
nemojte ovako duge postove pisati
slomi se citajuci![]()
![]()
nidjo_barca je napisao/la:Hmm,nesto mi se ne svidja ovaj Lahm,oslabio je skroz,a i ne treba nam uopste.Bolje rjesenje je Azpilicueta,a i manje love bi dali.
A Di Maria,nema sta,odlican igrac,ali da li je dovoljno dobar da bude onaj igrac koji je potreban Barci ?!
Nadam se da znate na sta mislim.
a ljepotenidjo_barca je napisao/la:-Barca ce uloziti zalbu na crveni karton Ibrahimovica i Guardiole.
Igraci trenirali po dosta hladnom vremenu,a i snijeg je prekrio teren.
ne izgleda lose...napokon nek je i ovo dosloStole iz Bora je napisao/la:http://www.fcbarcelonabih.com/
Ovo je oficijelna stranica Barsinih simpatizera u BiH. S obzirom da je tek u nedelju pocelo da se ozbiljno radi na njoj odlicno izgleda. Ko se nije pridruzio, ima jos vremena ..
Baletan KakaCRNI_SA je napisao/la:a ljepotenidjo_barca je napisao/la:-Barca ce uloziti zalbu na crveni karton Ibrahimovica i Guardiole.
Igraci trenirali po dosta hladnom vremenu,a i snijeg je prekrio teren.
![]()
barca kao velik klub mora trositi i velike pare ali opet i svom timu ima pola igraca iz vlastitog pogona sto drugi velikani samo mogu sanjat.
vidim neko je spominjao aguera ,chelsea je davao 40 miliona ali Atleti je odbio jer trazi 55 miliona sto i vrijedi momak kad vidim da je baletan kaka placen 65 more i aguero 55.
eto ti kaka frajer pojma nema jos jednom dokazujeBaletan Kaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aguera 55 mil platit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaka u nas igra solidno odrađuje ono što se od njega traži ne treba da bude glavni u ekipi pored CR9 i Pipite,dobro asistira samo je nekad u duelima slab to mi se ne sviđa nekako neozbiljno izgleda,ali je sigurno među 10 najboljih fudbalera na svijetu,a šta je to Aguero uradio pa da ga neko 55 mil plati ne može pored Forlana biti prvi strijelac ekipe još mu sad Reyes i Simao kolo vode
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.