FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la amerosm » 09 mar 2010, 23:31

Joj jeste mi izhebali zivce ne mogu Vam to rijecima opisati. Onog van Buytena treba poslati u tri PM. Covijek je kriv za svaki primljeni gol, sva sreca pa je van Bommel nakon Madrida opet namjestio svoje nisanske sprave sto se LP tice, a Robben pokazao koliki je majstor.
Iskreno meni je drago kao da je bio moj HSV - ali s onakvim pristupom u odbrani crno se pise Bayernu u 1/4 finalu, jer tu se sami vrh svijetskog fudbala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 09 mar 2010, 23:33

FC.BAYERN MUNCHEN....buyten hljeba nije vidio u zivotu.... sad kod 3. gola jovetic ga otrese ko slinu i zabi butu(Dimije)kroz noge....jbg..alaba za svoje godine odigrao veoma hladnokrvno,nije se prepao sto je veoma bitno,gomez mislim...no coment,ribery polako ulazi u formu trudi se,robben definitivno najbolji,sad nas cojk izvuce,miler veoma los,svajni dobro kontrolise sredu zna baratati,na koju ce stranu loptu poslati,bomel dao go ali ne bas toliko dobra partija..treba nama dobar organizator igre kao npr... misimovic da dijeli lopte, a ne sve preko krila da ide (tj. roberyja)..jbg jeda se to popravi,naravno 2 vrhunska stopera,bek manje vise ima tu alaba i kontento koji su solida,i golman pothitno,butt nije klasa za bayern,,on je za jedan hanover ili tako nesto... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 mar 2010, 23:44

Bayern je pogriješio što je Gomeza doveo umjesto Džeke ili nekog drugog napadača kojeg su mogli kupiti za 30 miliona eura. Onaj Mario Gomez je katastrofa, nema tehnike, nema dribling, skeltav, samo se zna graditi.

Pljuvao sam po njemu, pa sam ga branio, mislio sam da će biti bolji, međutim, katastrofalan u obje utakmice. Edin je za njega izmislio fudbal, bravo Patrioti Uliju. ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 mar 2010, 23:46

Imate vi većih briga u prvih 11 od Gomesa, kao npr Van Buyten :roll:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 09 mar 2010, 23:49

VanBasten je napisao/la:Imate vi većih briga u prvih 11 od Gomesa, kao npr Van Buyten :roll:
prijatelju moj jesil ti ikad gledao utakmicu bayerna ijednu osim ove ?
Van buyten je odlican igrac al svakome se potrefi nekad los dan i jbt to ti je to
svima je jasno da je on veceras grijesio nevjerovatno puno al je bilo dosta utakmica kad nas je vadio sto intervencijama u odbrani sto ponekad i golovima
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 mar 2010, 23:50

Van Buyten se tek vratio nakon povrede, on je dobar, samo što nije bio u potpunosti spreman, onakva mrcina da se odbije od Steve onako kada je spreman, nezamislivo. :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 mar 2010, 00:00

Nakon povreda odbrambenih igraca i Mario Gomez se povrijedio. Sad ce Klose i Olic imati vise sanse da igraju.

Mi idemo dalje, slijedeca stanica je Freiburg na Allianz Areni. Niz nepobjedivosti od 18 utakmica u svim takmicenjima je prekinut, pa stoga ocekujem da se novi zapocne vec u ovoj utakmici.

Na ljeto se ocekuje velika kupnja Bayerna. Ponajvise ce biti orijentisani na odbranu. Stoper i golman su u ovom trenutku najvece karike koje nedostaju. Dosta je bilo nesigurnosti veceras, sto se ne smije dogadjati u slijedecim utakmicama.

Nakon prolaza dosta su vece sanse da Ribery stavi potpis na novi ugovor. Vidio se i osmijeh na licu nakon sto je izasao iz igre.

Pitanje: Je li ko primijetio sta je uradio kad je ulazio na teren? Ja nisam?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 10 mar 2010, 00:01

dr.adnan je napisao/la:Samo ću ovo reći:
od zadnjih 13 gostovanja u Ligi prvaka, Bayern je pobjedio 7, 3 remizirao i samo 3 izgubio. Što se mene tiče, smiju večeras izgubiti i 3:2, ja ću biti zadovoljan... :twisted:

FORZA BAYERN!!!
Evo da sam sebe citiram :D :D :D Idući put me pitajte za rezultat ;)
Imao sam pored TV brata koji je za Viole navijao, oca koji je bio neutral i ja koji sam srčano pratio ovu utakmicu 8-) Dobro je kad se dobro svrši... Teško, borbeno i potaman...
Sent from my Philips Smart TV.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 mar 2010, 00:03

S-Y-L-A-R je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Imate vi većih briga u prvih 11 od Gomesa, kao npr Van Buyten :roll:
prijatelju moj jesil ti ikad gledao utakmicu bayerna ijednu osim ove ?
Van buyten je odlican igrac al svakome se potrefi nekad los dan i jbt to ti je to
svima je jasno da je on veceras grijesio nevjerovatno puno al je bilo dosta utakmica kad nas je vadio sto intervencijama u odbrani sto ponekad i golovima

MA jesam. No priznajem, ne baš veliki broj. Ali jedno je kad te vadi protiv napadača Hanovera ili Bochuma. A druag ej stvar kad ti s druge strane stoji Rooney, Ronaldo, Ibrahimovic.
Van Buyten se tek vratio nakon povrede, on je dobar, samo što nije bio u potpunosti spreman, onakva mrcina da se odbije od Steve onako kada je spreman, nezamislivo.
Nije se on odbio, nego je, prvo prespor, drugo loše je procjenio situaciju u oba slučaja.
Dobar, jeste. Ali samo dobar, mislim da klub kao što je Bayern treba da ima, ne dobrog, nego bar jednog stopera svjetske klase, kao nekad.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 10 mar 2010, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 mar 2010, 00:05

Marjan je to rekao, prešao je na Islam i to je to, gdje će se krstiti. No , ostavimo to za sada.

Želje su mi Akinfeev, Aly Cissokho ili Taiwo. Odrbana sa Van Buytenom i Badstuberom može, Holger je nenormalno smiren, odličan igrač, štaviše ekstra igrač, nije talenat nego je već vrh u što se tiče odbradbenih zadataka u fudbalu.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 mar 2010, 00:05

Uh kakva utakmica. Ovo je bilo za nepovjerovati. Kakva igra obe ekipe.

Bio sam se pravo uplašio kad su Viole vodile, ali onda se vidjelo da se Bavarski ponos nemože tako lako nadigrati.

Sve u svemu, dobro je što smo prošli, no to sad treba zaboraviti i okrenuti se sljedećim utakmicama.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

m_ballack
Kontakt:

Post Postao/la m_ballack » 10 mar 2010, 00:06

Real nudi 50 miliona eura za povratak Robena :) :mrgreen:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 mar 2010, 00:17

Mnogo dobra utakmica. Drama, onakva kakvu rijetko gledamo kada igraju druge ekipe. Medjutim, nase utakmice ulaze u historiju, utakmice koje se prepricavaju vise puta.
Iako poslije pobjede po nepisanom pravilu ne treba se pisati o manjkavostima, odnosno ne gledati pobjedi u zube, veceras su neki trenuci bili alarmirajuci. Kroz citavu sezonu, odbrana je onaj segment koji je najgori, ali losi kao veceras nisu nikako bili. Buyten je ove sezone odigrao nekoliko jako dobrih utakmica, dao dosta golova iz prekida, ali veceras totalno nepouzdan. Mogu samo da se nadam da nije dovoljno oporavljen poslije povrede i da ocekujem da se vrati onakav kakav je bio prije. Holger je odigrao solidnu utakmicu, ali sobzirom na ukupan dojam koji je odbrana ostavila i njegov je ucinak manje vazan.
Alaba, taj mali, kako je samo odigrao hrabro. Tek mu je 17 godina, a igra utakmicu tolike vaznosti. Imao je nekoliko pogresnih dodavanja, i par puta ispao u kombinovanju domace ekipe. Medjutim, to je sve i razumljivo jer je to igrac koji prirodno voli igrati blize golu. Pozicija lijevog bocnog nije ona na kojoj moze odigrati najbolje, ali je zna vrlo dobro popunuiti kada treba. Ocekujem ga i u prvenstvu na ovoj pozicijij, gdje ce igrati opustenije i vjerovatno sa dosta vise prostora za prodore prema golu.
Lahm je bio odlican na svojoj poziciji, a posebno se mora istaci sjajna saradnja sa Robbenom po toj desnoj strani.
Schweini i Bommel vrlo dobri, posebno kapiten, koji je odigrao utakmicu kapitenski, onako kako i prilici ovakvom igracu. Pored postignutog gola, odigrao je dobru utakmicu, dijelo prezicne pasove, smirivao igru, prekidao napade protivnika...
Za Riberya znamo da moze bolje, iako i ovo veceras je bilo zadovoljavajuce.
Muller je borac. Nije tip igraca koji je sjajan tehnicar ili koji ima odlican pas. Ni u duelu nije najbolji, ali je prgav do bola. Takva narav je jako dobra kod igraca, jer pokazuje sta zeli na terenu. Njemu je tek 20 godina, a ponasa se kao Effenberg iz najboljih dana. :lol:
Klose je bio dobar, vrlo korektno odigrao. Gomeza ne zelim komentarisati jer nije odigrao citavu utakmicu, a ono sto je ocito iz predhodnih utakmica jeste to da se nalazi u ozbiljnoj krizi. Znam, sigurana sam da moze bolje.

Raspisa se sa ovim postom, onako neocekivano. Ako kome predstavlja teret citati ovoliko dug post, obecavam da se necu javljati jedno 7 dana. :D
#divovi

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 10 mar 2010, 00:19

Nego jeste li culi sta je Marijan reko da je Buytenov otac bio kečer :D :D ,odatle ne cudi Danijelova konstitucija i okretnost .
Zadnja izmjena: roy_makaay, dana/u 10 mar 2010, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 mar 2010, 00:19

moustapha je napisao/la:Mnogo dobra utakmica. Drama, onakva kakvu rijetko gledamo kada igraju druge ekipe. Medjutim, nase utakmice ulaze u historiju, utakmice koje se prepricavaju vise puta.
Iako poslije pobjede po nepisanom pravilu ne treba se pisati o manjkavostima, odnosno ne gledati pobjedi u zube, veceras su neki trenuci bili alarmirajuci. Kroz citavu sezonu, odbrana je onaj segment koji je najgori, ali losi kao veceras nisu nikako bili. Buyten je ove sezone odigrao nekoliko jako dobrih utakmica, dao dosta golova iz prekida, ali veceras totalno nepouzdan. Mogu samo da se nadam da nije dovoljno oporavljen poslije povrede i da ocekujem da se vrati onakav kakav je bio prije. Holger je odigrao solidnu utakmicu, ali sobzirom na ukupan dojam koji je odbrana ostavila i njegov je ucinak manje vazan.
Alaba, taj mali, kako je samo odigrao hrabro. Tek mu je 17 godina, a igra utakmicu tolike vaznosti. Imao je nekoliko pogresnih dodavanja, i par puta ispao u kombinovanju domace ekipe. Medjutim, to je sve i razumljivo jer je to igrac koji prirodno voli igrati blize golu. Pozicija lijevog bocnog nije ona na kojoj moze odigrati najbolje, ali je zna vrlo dobro popunuiti kada treba. Ocekujem ga i u prvenstvu na ovoj pozicijij, gdje ce igrati opustenije i vjerovatno sa dosta vise prostora za prodore prema golu.
Lahm je bio odlican na svojoj poziciji, a posebno se mora istaci sjajna saradnja sa Robbenom po toj desnoj strani.
Schweini i Bommel vrlo dobri, posebno kapiten, koji je odigrao utakmicu kapitenski, onako kako i prilici ovakvom igracu. Pored postignutog gola, odigrao je dobru utakmicu, dijelo prezicne pasove, smirivao igru, prekidao napade protivnika...
Za Riberya znamo da moze bolje, iako i ovo veceras je bilo zadovoljavajuce.
Muller je borac. Nije tip igraca koji je sjajan tehnicar ili koji ima odlican pas. Ni u duelu nije najbolji, ali je prgav do bola. Takva narav je jako dobra kod igraca, jer pokazuje sta zeli na terenu. Njemu je tek 20 godina, a ponasa se kao Effenberg iz najboljih dana. :lol:
Klose je bio dobar, vrlo korektno odigrao. Gomeza ne zelim komentarisati jer nije odigrao citavu utakmicu, a ono sto je ocito iz predhodnih utakmica jeste to da se nalazi u ozbiljnoj krizi. Znam, sigurana sam da moze bolje.

Raspisa se sa ovim postom, onako neocekivano. Ako kome predstavlja teret citati ovoliko dug post, obecavam da se necu javljati jedno 7 dana. :D
Dobro napisano. Samo se ti javljaj, kome se ne čita može preskočiti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 mar 2010, 00:23

da, naravno da mu je kečer hehe, to sam već znao, ali rekoh nije bio dovoljno spreman za ou utakmice zato ga je Jovetić onako "otresao".

No Butt je posebna priča. Griješi kada ne treba.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 mar 2010, 00:30

Cestitke na zasluzenom prolazu, ponistena je i nepravda iz prve utakmice zbog sudjenja, u ovoj drugoj oba gola Jovetica bila su neregularna, prvi zbog ociglednog ofsajda, drugi zbog ociglednog faula nad Van Bujtenom jer se lijepo vidjelo kako se Jovetic zagradio rukom sto je po mom misljenju cist faul bio.
S druge strane opet mislim da Bayern nece daleko zbog vrlo tanke odbrane, koja ne moze podnijeti kvalitetnu vrlo ofanzivnu Van Galovu taktiku.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 10 mar 2010, 00:34

butt primi golove da Bog sacuva, a odbarni zicere, gori je od bartheza :mrgreen: :mrgreen:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 10 mar 2010, 01:27

Pod hitno treba dovesti golmana,odbranu pojačati,i jednog playmakera u sredini, naravno ukoliko ostane Ribery ukoliko ode dobru zamjenu naci za njega, nismo ni u napadu ništa posebno al' tu pored krila smo najmanje ugrozeni ma da nebi bilo loše dovesti jednog rasnog strijelca kao što je Džeko al' to onda znaci ćitav sastav :lol: .Da nismo prošli Van Buyten bi bio najveći krivac, al' hvala bogu prošli smo, Van Buyten igra odlićno ovu sezonu sada je napravio nekoliko kiksova al' ovo jednostavno nije bio njegov dan vidilo se.Dosli smo do 1/4 ja sasvim zadovoljan :lol: Šta bude bude, ma da me strah ove naše odbrane al' nas Njemački mentalitet može spasiti :D To nam je glavno orujze :D
Što se tice ovih mladi talenata sve to treba poslati na posudbu(slucaj Kroos), ne može ono sa 17 godina igrati u prvom timu, treba jos da sazrije, riskiramo previše.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 mar 2010, 01:48

Neutral je napisao/la:da, naravno da mu je kečer hehe, to sam već znao, ali rekoh nije bio dovoljno spreman za ou utakmice zato ga je Jovetić onako "otresao".

No Butt je posebna priča. Griješi kada ne treba.
Ma čudan je skroz. Prima euro golove, a brani čiste zicere.

Šta samo skide Gilardinhu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.