Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Zna se ko je njega tjerao, ali pulen im sinoć zakaz'o, pa su se sad malo poremetili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Njemu se strucnjak Safet davno ogadio.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

čovjek je TITO za sve nas 

zadnji par godina Zweckie
mi je najdraži igrač. koliko mi je drag dokaz je da nosim slicicu s njegovim likom u novcaniku. Vratite se Miske i Spaha !

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nikad se Miske nece moci nadomjestiti..
Proteći će još Drine i Une da se javi novi Zvjezdan... I kao čovjek i maestro.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
GrlicaVirtu4l je napisao/la:Ovako se rješavaju utakmice, a ne kao grlica iz Kalesije...
[youtube][/youtube]
Ključne asistencije neću ni postavljati, bilo bi previše...
Jbt gledam ovaj gol i odmah se osjećam bez veze... a ovaj klip me dokuca,
[youtube][/youtube]

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sa ovom formacijom sa kojom smo igrali protiv Kipra, bez Misketa jednostavno ne moze. Vidjet' cemo u ostalim kombinacijama dal' ce se osjetit' njegov odlazak, naravno ukoliko te ostale kombinacije tele na klupi ima u glavi.rambo16 je napisao/la:Izvini što sam mislio da možemo bez tebe.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kad ste vec "objektivni" mogli ste pomenuti i povratak Spahica...inace odbrana protiv Kipra je funkcionisala perfektno...
Pa mogli ste pomenuti i vrsnog trenera i postavu bez oba beka...ali ne...samo vam Pjanic zapade za oko a nije vam zapalo da smo imali TRI defanzivna igraca,nula krila(to su trebali biti u nekim bajkama Prcic i Susic) koji su to na papiru a na terenu samo gusili Pjanica..da je kojim slucajem Pjanic "poslao" poruku sa terena "kako ovako ne moze"...ko zna kakvi bi komentari bili..
Da je kojim slucajem Miske tri puta za redom pogodio igraca u glavu iz kornera...to vam ne bi promaklo...vec vidim video...
Pjanic je promasio penal..to vam nije promaklo i narednih 10tak godina vam nista nece promaci u slucaju Pjanic...svaki puta kada ne odigramo dobru utakmicu..
Vrticete jednu te istu pricu godinama...
Eto, doslo je i vase vrijeme da uzivate...pa uzivajte...

Pa mogli ste pomenuti i vrsnog trenera i postavu bez oba beka...ali ne...samo vam Pjanic zapade za oko a nije vam zapalo da smo imali TRI defanzivna igraca,nula krila(to su trebali biti u nekim bajkama Prcic i Susic) koji su to na papiru a na terenu samo gusili Pjanica..da je kojim slucajem Pjanic "poslao" poruku sa terena "kako ovako ne moze"...ko zna kakvi bi komentari bili..
Da je kojim slucajem Miske tri puta za redom pogodio igraca u glavu iz kornera...to vam ne bi promaklo...vec vidim video...

Pjanic je promasio penal..to vam nije promaklo i narednih 10tak godina vam nista nece promaci u slucaju Pjanic...svaki puta kada ne odigramo dobru utakmicu..

Vrticete jednu te istu pricu godinama...
Eto, doslo je i vase vrijeme da uzivate...pa uzivajte...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Pa tema je o Misimovicu a ne Spahicu.
Kenjli ste kako Miske gusi Pjanica, kako mu uzima poziciju itd, itd...
Sad mozete da jedete sto ste kenjali
Dok je Miske igrao na Pjanicu je bilo manje prtiska, vise prostora. Sad ga nema i sad je citava organizacija na Pjanicu koji ni protiv najgorih jos nije pokazao sposobnost da nosi igru reprezentacije. Pokazao je brutalnu demonstraciju bjezanja od lopte.
Dok je Miske igrao na Pjanicu je bilo manje prtiska, vise prostora. Sad ga nema i sad je citava organizacija na Pjanicu koji ni protiv najgorih jos nije pokazao sposobnost da nosi igru reprezentacije. Pokazao je brutalnu demonstraciju bjezanja od lopte.
Kako bjezanje od lopte, ako je uzeo da puca penal u 90+?ugursuz je napisao/la:Pa tema je o Misimovicu a ne Spahicu.
Imao je 90 minuta da nesto poveze, organizuje, uradi, kreira. Napravio je apsolutno nista. Na kraju fenomenalno losu partiju krunisao preuzimanjem odgovornosti.
Kad najgori igrac na terenu hoce da odlucuje onda dobijes to sto dobijes.

Pjanić jeste odigrao lošu utakmicu, ali je Pjana igrao na poziciji koja nije njegova. Igrao je klasičnu desteku okrenut leđima golu. To mu ne odgovara. To je Misketova pozicija. Nju od naših igrača najbolje igra Semir Štilić i po svom fudbalskom znanju je najbliži Misketu.ugursuz je napisao/la:Imao je 90 minuta da nesto poveze, organizuje, uradi, kreira. Napravio je apsolutno nista. Na kraju fenomenalno losu partiju krunisao preuzimanjem odgovornosti.Kad najgori igrac na terenu hoce da odlucuje onda dobijes to sto dobijes.
Međutim Štilić nema mjesta u ovoj reprezentaciji, kao što i Mujdža, Salihović, Hajrović, Medunjanin nisu za prvih 11, jer treba napraviti mjesta Hajdukovcima.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Penal mu nikad neću zamjeriti, penali se fulaju i uvijek će se fulati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad tek nista ne kontam.avlami97 je napisao/la:Pjanić jeste odigrao lošu utakmicu, ali je Pjana igrao na poziciji koja nije njegova. Igrao je klasičnu desteku okrenut leđima golu. To mu ne odgovara. To je Misketova pozicija. Nju od naših igrača najbolje igra Semir Štilić i po svom fudbalskom znanju je najbliži Misketu.ugursuz je napisao/la:Imao je 90 minuta da nesto poveze, organizuje, uradi, kreira. Napravio je apsolutno nista. Na kraju fenomenalno losu partiju krunisao preuzimanjem odgovornosti.Kad najgori igrac na terenu hoce da odlucuje onda dobijes to sto dobijes.
Međutim Štilić nema mjesta u ovoj reprezentaciji, kao što i Mujdža, Salihović, Hajrović, Medunjanin nisu za prvih 11, jer treba napraviti mjesta Hajdukovcima.Pa ova četvorica kad bi kojim slučajem došli u Hajduk, oni ne bi bili ni na klupi. Bili bi na tribinama
, pod uslovom da im je trenerski mag - Pape, na klupi.
Citavo vrijeme se ovdje provlaci prica kako je Miske gusio Pjanica i kako Pjanic ne igra na svojoj poziciji zbog Misimovica i sad kad Misketa nema i kad Pjanic igra tu poziciju ispada da ni to nije njegova pozicija.
Pjanic nije desetka niti ce ikada biti, treba igrati na poziciji koju igra u Romi i tu je medju najboljima na svijetu.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
A koja je to pozicija i koliko se razlikuje od on sto je igrao za BiH dok je Miske nosio igru?

Mada, realno, tek je sa Bešićem Miralem bio rasterećen i pokazao sve, što govore i statistike nakon prvenstva. Smeta mi što se gura na desetku, kad je čovjek sam rekao gdje se najbolje snalazi. Sad, da li se on boji to reći selektoru, ili konta "kad je mogao Barbarez na libera za domovinu, mogu i ja koji metar gore..."
Uglavnom, kad sam već tu:profesore emeritus, nedostaješ.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- DonCorleone
- Kontakt:
Je li igra u Romi poziciju desetke? Da li ti znas da u Romi igra desnog centralnog veznog pune dvije godine, taj Pjanic? Je li znas da je on nas najbolji igrac na SP bio? Malo postovanja nije na odmet kada pricas od megaigracu koji postize golove sa preko sezdeset metara.ugursuz je napisao/la: Sad tek nista ne kontam.
Citavo vrijeme se ovdje provlaci prica kako je Miske gusio Pjanica i kako Pjanic ne igra na svojoj poziciji zbog Misimovica i sad kad Misketa nema i kad Pjanic igra tu poziciju ispada da ni to nije njegova pozicija.
Kada dodje dan da ne budemo morali gledati ovog Sabana na klupi i kada dodje neko ko zna svoj posao, vidjeces sta je i ko je Miralem Pjanic, covjek koji seva po sedam igraca velikog AC Milana.
Ako hoces najboljeg Pjanica, moras postaviti uslove, a to su a) prodorna krila i b) otvoren prostor u igri prema naprijed:
----------------------Besic-------------------------
----------Pjanic--------------Medunjanin-------
---Hajrovic-----------------------------Lulic-----
---------------------Dzeko--------------------------
Nista od ovoga nema u reprezentaciji BiH,
i zato nije uspjesan kao u Romi, a da moze kada se kockice posloze kako treba, to je dovoljno puta vec pokazao.
Ein unglaubliches Tor, ein unfassbares Tor, Miralem Pjanic

[youtube][/youtube]
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Rdjavom kurcu svaka dlaka smeta.
Prvo ga gusio Miske sad kad ne mozes vise da kenjas o tome sad je selektor kriv poslije ce biti visoka trava, pa jak vjetar iz pravca sjeverozapada, pa vlaznost zraka. Onda mu jaje nece biti dovoljno mehko kuvano za dorucak. I tako ces u nedogled.
Reprezentativni i klupski fudbal nisu isto. U Romi on ne nosi igru i moze da bude odlican pomocni igrac. Za BiH sad ne moze jer je glavni igrac otisao. On ni protiv Kipra ne moze da pravi razliku. Nema vise da se cuva Misimovic pa da ima prostora. Sad cuvaju njega pa cemo da vidimo da li on ista zna kad ga dvojica tuku. Protiv Kipra jedna ogromna velika NULA. Miske bi bolje odigrao sa 300 kila viska i radijusem kretanja od 12 milimetara.
Prvo ga gusio Miske sad kad ne mozes vise da kenjas o tome sad je selektor kriv poslije ce biti visoka trava, pa jak vjetar iz pravca sjeverozapada, pa vlaznost zraka. Onda mu jaje nece biti dovoljno mehko kuvano za dorucak. I tako ces u nedogled.
Reprezentativni i klupski fudbal nisu isto. U Romi on ne nosi igru i moze da bude odlican pomocni igrac. Za BiH sad ne moze jer je glavni igrac otisao. On ni protiv Kipra ne moze da pravi razliku. Nema vise da se cuva Misimovic pa da ima prostora. Sad cuvaju njega pa cemo da vidimo da li on ista zna kad ga dvojica tuku. Protiv Kipra jedna ogromna velika NULA. Miske bi bolje odigrao sa 300 kila viska i radijusem kretanja od 12 milimetara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.