Igrač br. 6

MrMuscle
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la MrMuscle » 09 sep 2014, 09:30

Zato taj sto igra na visokom nivou ni za Cracoviu ne moze potpisati bez obzira sto je igrao SP, a Zukenbauer bez SP obezbijedi sebi angazman u Chievu, nesto sto je misaona imenica za nasljednika Vidica u Man Unitedu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 sep 2014, 10:20

momirpeh je napisao/la: Vranješ je stoper a ne bek,bekovi su nam Mujdža i Vršajević iako nam ta pozicija dosta škripi.
Vranjes je podjednako dobar bek i stoper. I kao bek je bar duplo bolji od Avdije defanzivno. Ofanzivno ako se igra 4-2-3-1 i ne mora biti toliko jak jer ce ispred njega igrati pravo krilo - Hajrovic. Od tih Avdijinih napadackih ubacaja i ovako tek svaki peti bude uspjesan. Bolje mu je da ni ne napada nego da ofanzivne akcije prepusti puno boljem od sebe - Hajrovicu a defanzivu isto tako puno boljem od sebe - Ogiju.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 09 sep 2014, 10:51

emir_ je napisao/la:Uvijek bi prije stavio Ognjena nego Zukanovića, srčanost i brzinu prije tehnike i nošalancije na mjestu stopera. Ognjen zna pogriješiti ali isto tako zna odigrati na visokom nivou.
Koje nonšalancije bgt...Ja bih volio da su nam svi igraci profesionalni i mirne glave kao Zuka.

Vranješ odigrao 2 utakmice dobro za reprezentaciju i odmah uzdigao nos, lafo Mancester ovo ono...

Zuka je svaki transfer isao u bolji klub i napredovao svo vrijeme a Vranjes od Kubana nazaduje a imao je vecu minutazu u reprezentaciji od Zuke...

Necu reci da je Vranjes los igrac, naprotiv drago mi je da je tu jer moze igrati i stopera i beka al prije njega sam uvijek davao prednos Bići i Zuki na stoperu, a bgm sad i Šunjiću

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 09 sep 2014, 10:54

Meni licno on je posle Spahe nas najbolji stoper, ali da je neozbiljno ovo s klubom, neozbiljno je. Razumijem da vjerovatno ne zeli bilo gdje, al bilo gdje je bolje nego sam trenirat. Al eto,vidicemo.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 sep 2014, 11:17

AhmetNY je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
AhmetNY je napisao/la:Vidi mu glave, da barem nesto u njoj ima :kafa:
Ahmete ubi te ta kahva zivota mi. Previse ti je.
Bosanska :)
:lol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 09 sep 2014, 11:26

neroazzuro je napisao/la:Meni licno on je posle Spahe nas najbolji stoper, ali da je neozbiljno ovo s klubom, neozbiljno je. Razumijem da vjerovatno ne zeli bilo gdje, al bilo gdje je bolje nego sam trenirat. Al eto,vidicemo.
iskreno meni je ogi drag igrac, imao je dobri nastupa za repku! ali realno igrac bez kluba da igra za repku koja je medju 20 najbolji reprezentacija na svijetu to nema nigdje osim u nas i vranjes ne da bi trebao sjedit na klupi za bicakcica, sunjica pa i zukanovica nego trenutno nebi trebao nikako bit na spisku igraca koji su u kadru repke! kad nadje klub i ako bude standardan u prvoj postavi onda bujrum nazad!na kraju krajeva i sam taj trenerski mag zvani pape konstantno ponavlja da igraci koji nisu standardni u svojim klubovima nece bit pozvani za repku a onda poziva igrace koji i nemaju nikako kluba! situacija j### lud zbunjenog...

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 09 sep 2014, 11:52

Haha jeste dosadni vise sa tim - bez kluba -. Pustite covjeka da rahat izabere svoju buducnost. Ono sto je za nas najbitnije je da se nije zapustio kao Pandza, na primjer. Momak je prespreman i nece da zuri u odabiru, nema potrebe za stvaranjem pritiska. A da je odlican igrac vec je pokazao i veceras bi volio da pocne tekmu na stoperu sa Sunjicem u tandemu.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 sep 2014, 12:37

Bejagi nije mogo ni u Krakoviu otići :shock:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 sep 2014, 12:42

Sto se tice gradje, ne zaostaje ni za Cristianom Ronaldom.
Momak izgleda spremno kao masina. Nadam se da ce odabrati pravi klub za razvoj, jer ima sve predispozicije fizicke.
Sretno Ogi da se uozbiljis i zauzmes mjesto u prvoj postavi :thumbup:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 09 sep 2014, 15:30

Ma kakav Ronaldo, on je propuh u glavi. Vranjes je masina na oba polja.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 09 sep 2014, 15:42

mikki21 je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Meni licno on je posle Spahe nas najbolji stoper, ali da je neozbiljno ovo s klubom, neozbiljno je. Razumijem da vjerovatno ne zeli bilo gdje, al bilo gdje je bolje nego sam trenirat. Al eto,vidicemo.
iskreno meni je ogi drag igrac, imao je dobri nastupa za repku! ali realno igrac bez kluba da igra za repku koja je medju 20 najbolji reprezentacija na svijetu to nema nigdje osim u nas i vranjes ne da bi trebao sjedit na klupi za bicakcica, sunjica pa i zukanovica nego trenutno nebi trebao nikako bit na spisku igraca koji su u kadru repke! kad nadje klub i ako bude standardan u prvoj postavi onda bujrum nazad!na kraju krajeva i sam taj trenerski mag zvani pape konstantno ponavlja da igraci koji nisu standardni u svojim klubovima nece bit pozvani za repku a onda poziva igrace koji i nemaju nikako kluba! situacija j### lud zbunjenog...
Ne volim da ulazim u politiku ali moje misljenje je da se ovo radi o politici u nasem savezu da sigurno hoce neki broj Pravoslavaca i Katolika u repki kao i Muslimana, ima bolji od Oggya i Sunjica porijeklom iz BiH koji ne igraju za nas a trenutno nema bolji da njih zamjenu za sada. Naravno netreba se tako gledati u sport jer najvaznije je da najbolji igraju za nas ali nazalost mislim da neki ljudi u savezu stvaraju probleme oko toga.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 sep 2014, 15:49

Ni jedan koliko-toliko ozbiljan klub nece cekat sedmicu-dvije nakon isteka transferskog roka da dovede igraca. Sada ga jedino mogu dovest divlji klubovi iz Istocne Evrope ili klubovi koji odjednom dozive brdo povreda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 sep 2014, 18:21

Ognjene nadji klub, jer pored ova dva panja Sunjica i Bicakcica ti je mjesto zagarantovano. Barem je lik relativno brz i ima muda.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 sep 2014, 18:23

Cartman je napisao/la:Ognjene nadji klub, jer pored ova dva panja Sunjica i Bicakcica ti je mjesto zagarantovano. Barem je lik relativno brz i ima muda.
Sa obzirom na onu dvojicu Ogi je brzi Gonzales. Baš kao što si napisao neće nijedan ozbiljan klub ga sad' dovesti, jedino da ode neki u žnj klub..

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 10 sep 2014, 20:09

Adnan89 je napisao/la:
Ne volim da ulazim u politiku ali moje misljenje je da se ovo radi o politici u nasem savezu da sigurno hoce neki broj Pravoslavaca i Katolika u repki kao i Muslimana, ima bolji od Oggya i Sunjica porijeklom iz BiH koji ne igraju za nas a trenutno nema bolji da njih zamjenu za sada. Naravno netreba se tako gledati u sport jer najvaznije je da najbolji igraju za nas ali nazalost mislim da neki ljudi u savezu stvaraju probleme oko toga.

Joj daj molim te. Upravo zato sve pršti od poziva Vasiću, Stankoviću, Bunozi, Pavloviću, Vrančiću, Salatiću, Radoviću, Đuriću, Hrgoti. Na pripremama za SP je bio 21 Musliman, dva Srbina i jedan Hrvat. Nemoj se provaljivati tako.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 sep 2014, 20:12

Tincek nije Bosnjak, eto ga njima. :tralala:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 sep 2014, 20:16

Mi poslije Hibića nemamo kvalitetnog stopera sve sami kloc do kloca.Odbrana je rak rana naše reprezentacije već 20g.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 10 sep 2014, 20:55

Pišite šta god hoćete al ja vam garantujem da onaj drugi pogodak protiv Kipra ne bi primili da je Ogi igrao na poziciji stopera, on bi stigao Kristofija!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2014, 22:43

Pauleta je napisao/la:
Adnan89 je napisao/la:

Joj daj molim te. Upravo zato sve pršti od poziva Vasiću, Stankoviću, Bunozi, Pavloviću, Vrančiću, Salatiću, Radoviću, Đuriću, Hrgoti. Na pripremama za SP je bio 21 Musliman, dva Srbina i jedan Hrvat. Nemoj se provaljivati tako.
Ko su ti ti muslimani? Nije valjda da smo nekog iz Arabije ili iz Maroka zvali na pripreme? :shock:
DRUG NEBI TI PUNCA

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 sep 2014, 22:56

bagrcavi je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Adnan89 je napisao/la:

Ko su ti ti muslimani? Nije valjda da smo nekog iz Arabije ili iz Maroka zvali na pripreme? :shock:
najgore je kad bosnjaci pisu tako, pa pogledaj samo ovog adnan89..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.