Safet Sušić - Pape

Janez
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Janez » 10 sep 2014, 22:31

Evo i index napisao dobar komentar o Sušiću:
CIPAR nije postigao gol devet utakmica, Cipar nije pobijedio dvije godine, Cipar u gostima nije pobijedio sedam godina... Sve do sinoćnje utakmice u Zenici protiv Bosne i Hercegovine.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine na otvaranju kvalifikacija za Europsko prvenstvo doživjela je najsramotniji poraz u svojoj povijesti. Izgubila je od 140. reprezentacije svijeta i sedme najlošije u Europi rezultatom 1:2, s tim da je poraz izabranika Safeta Sušića trebao biti i uvjerljiviji.

Sušićeva taktika 22. stoljeća: U Brazilu bez bekova, protiv Cipra bez krila

Sušić je na travnjak Bilinog Polja poslao sastav kombiniran od onih koji zaslužuju igrati, onih koji moraju igrati i debitanta Sanjina Prcića. Od prvih je očekivao da mu po običaju donesu tri boda, drugima je protiv Ciprana planirao podići cijenu i broj nastupa kako bi dobili radnu dozvolu za englesku ligu, a od 20-godišnjeg Prcića je preko noći od "igrača koji mu ne treba" napravio igrača za početnih jedanaest.

Gdje je stao u Brazilu, Sušić je nastavio u Zenici. Navijače je ponovno iznenadio sastavom, ali još više formacijom. Na Svjetskom prvenstvu je igrao bez bočnih nogometaša, a sada ničim izazvan bez krilnih, pa nije ni čudo što su porazi od Nigerije i Cipra došli preko oslabljenih bokova. Ni puno kvalitetniji igrači od Senada Lulića i Avdije Vršajevića nisu u stanju sami 90 minuta držati jednu stranu. Svima je to jasno, ali ne i Sušiću, koji je protiv Cipra izveo obranu koja je prvi put zaigrala zajedno (Vršajević, Šunjić, Bičakčić, Lulić).

Pjanić vrijedi kao dva Cipra, ali kod Sušića ne zna koja mu je uloga na terenu

Svima je bilo jasno i da Sušićeva momčad ne može igrati s dvojicom kreativaca (Pjanić i Misimović), ali ne i njemu samome koji je protiv Cipra na travnjak odlučio poslati čak trojicu veznjaka (Pjanić, Sušić, Prcić) bez ikakvih obaveza u defenzivi.

"Nisam znao kako se postaviti na terenu", požalio se Pjanić nakon trećeg poraza reprezentacije BiH u posljednje četiri utakmice.

Nije ni čudo što veznjak Rome, čija je lijeva noga vrjednija od cijele reprezentacije Cipra, nije znao što raditi na travnjaku kad je na 20 metara od sebe imao još dvojicu "Pjanića", koji su gušili jedan drugoga. Jedini koji je kreirao nešto bio je defenzivni vezni Bešić, najbolji igrač u debaklu BiH. Naravno, s takvim veznim redom napadači Džeko i Ibišević su bili nemoćni i ovisili su o centaršutevima umornih Vršajevića i Lulića.

Lulić razočaran: Neka se Sušić zapita je li ovo prava formacija

"Nedostajalo nam je iskustva na sredini terena. Trebamo se svi zapitati, pa i izbornik, je li ovo prava postava", rekao je iskreni Lulić koji najmanje pruža upravo u ovakvoj Sušićevoj formaciji.

Samo Sušića Nigerijci mogu iznenaditi snagom i brzinom

Iako je cijelo poluvrijeme imao loš rezultat, Sušić je napravio samo dvije izmjene. Treću nije, jer tvrdi, nije imao ofenzivnog nogometaša na klupi. Pa, tko je kriv što su u prvih jedanaest bila samo trojica defenzivaca, a na klupi nijedan ofenzivac? Tko je kriv što BiH od odlaska Muslimovića u kinesku ligu nema trećeg napadača i tko je kriv što najbolji igrač poljske lige Štilić nije ni blizu reprezentacije?

Vjerojatno je kriv onaj koji smatra da nije potrebno skautirati suparnike, pa su ga Nigerijci u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije iznenadili snagom i brzinom, a Ciprani bunkerom i kontranapadima.

Legenda u čudu: Je li moguće da Sušić nije gledao Cipar protiv Hrvatske?

"Sušić nije gledao Cipar protiv Hrvatske u Puli prije pet dana?!", čudi se legendarni nogometaš Željezničara Meša Baždarević da netko u 21. stoljeću ne gleda utakmice suparnika.

"To je velika greška. Sušić je moj veliki prijatelj, ali ako stvarno igrače nije upoznao sa snagom Cipra, pogriješio je. To je osnova nogometne igre. Protivnik se mora analizirati do najsitnijeg detalja", savjetuje Baždarević.

Sušić ne vjeruje igračima, igrači ne vjeruju njemu

Nažalost, izostanak skautiranja nije jedini problem bh. izbornika, koji smatra da mu je posao samo voditi treninge i utakmice. Sušić ne komunicira sa svojim igračima. Nikada nije pozvao nekog reprezentativca da ga pohvali za nastup u klubu ili da sazna koji je razlog zašto ne igra redovno. Nikada nije porazgovarao s klupskim trenerima svojih izabranika da sazna kako se njegovi igrači ponašaju na treninzima ili da zamoli nekog trenera da više ili manje koristi njegovog igrača.

Ne, Sušić smatra da mu to nije posao. Komunicira samo s kapetanom reprezentacije, a novi kapetan i Spahićev nasljednik je Džeko koji s izbornikom već godinu dana nije u dobrim odnosima. Jedan drugome ne vjeruju, a trebaju zajedno odvesti reprezentaciju u Francusku?!

U bosanskohercegovačkoj svlačionici nikad nije bilo izbornika koji je imao manju podršku igrača od Sušića. U samo godinu dana postao je nepoželjan zbog datih lažnih obećanja iskusnim reprezentativcima uoči Svjetskog prvenstva, pozivanja "svojih" igrača umjesto onih koji su na travnjaku zaslužili put u Brazil, te taktičkih formacija zbog kojih najboljih igrači ne mogu pružiti svoj maksimum.

NSBiH gurnuo reprezentaciju u debakl: Njima Sušić vrijedi kao Spahić, Misimović i Ibričić zajedno

Nogometni savez je 9. srpnja odlučio da će Sušić dobiti još jednu priliku. Time je NSBiH u reprezentativnu mirovinu poslao Emira Spahića, Zvjezdana Misimovića i Senijada Ibričića, nogometaše koji su posljednjih deset godina obilježili reprezentaciju BiH.

Njih trojica su se tek nakon reizbora Sušića odlučili oprostiti od reprezentacije, a put do Europskog prvenstva za Bosnu i Hercegovinu sigurno bi bio lakši da obranu drži Spahić, da bunkere probija Misimović, a da je na klupi netko tko poznaje osnove nogometne igre.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 sep 2014, 22:34

Koji nonsence da je Armin koji usput pise na jednom portalu u mojoj zemlji rodjenja najhrabriji BIH sportski novinar. Vjerovatno je i mjesto gdje pise razlog njegove hrabrosti. Hrvatski novinari bi da je kojim slucajem ova seljacina trener njihove repke brisali pod svaki dan sa njim. Vjerovatno je to razlog statusa sporta u ove dvije susjedne zemlje. Hrvati bez problema smjene selektora mjesec prije baraza i naravno plasiraju se na SP. Stimac je za ovog duduka Tesla osobno i kao pojava i kao govornik a boga mi i kao strucnjak. Ova stijena na nasoj klupi mora biti otjerana. Kakav ugovor, kakvibakraci. Jos ga tuzit za unistavanje rejtinga drzave i sporta. Ne mozes glupane gubit od Cipra i ocekivat da te neko placa za to. Ako nece milom zovite Emira da sredi da ga docekaju oni njegovi prijatelji krimosi u Sarajevu pa mu malo zapapre oko guze da ode sam. Ili su mozda to Safetovi prijatelji koji su ga i doveli tu gdje jes jer je u nas nogomet u njegovo vrijeme postao biznis i to rabljenom robom. Kako inace opravdati onog idiota na desnom beku krilu sinoc. Fuuuuuuj.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 10 sep 2014, 22:36

Sušić je upravu, nema potrebe da gleda kasete protivnika kad on na njima ništa vidjeti neće, odgledaće utakmicu ko i moja tetka.
DD

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 10 sep 2014, 22:37

Ofanziva na Papeta - sasvim opravdana. Međutim, mislim da njega puno ne tangira sve ovo. Realno gledajući nama iz narednog dvomeča, protiv Welsa i Belgije, treba minimum 4 boda da ostanemo u igri za Euro2016. Sa Papetom i njegovim rezonovanjem 1 bod je prevelik. Ako u oktobru ne uspije, savez treba da povuče potez - jer on sigurno neće, i nađe adekvatnu zamjenu. Ne ide više ovako, "kazete", "ne zanima nas Kipar", "ne mogu nam zabit više od dva gola", "znao sam da nećemo zabit ni iz penala" itd.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 10 sep 2014, 22:39

Janez je napisao/la:Evo i index napisao dobar komentar o Sušiću:
CIPAR nije postigao gol devet utakmica, Cipar nije pobijedio dvije godine, Cipar u gostima nije pobijedio sedam godina... Sve do sinoćnje utakmice u Zenici protiv Bosne i Hercegovine.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine na otvaranju kvalifikacija za Europsko prvenstvo doživjela je najsramotniji poraz u svojoj povijesti. Izgubila je od 140. reprezentacije svijeta i sedme najlošije u Europi rezultatom 1:2, s tim da je poraz izabranika Safeta Sušića trebao biti i uvjerljiviji.

Sušićeva taktika 22. stoljeća: U Brazilu bez bekova, protiv Cipra bez krila

Sušić je na travnjak Bilinog Polja poslao sastav kombiniran od onih koji zaslužuju igrati, onih koji moraju igrati i debitanta Sanjina Prcića. Od prvih je očekivao da mu po običaju donesu tri boda, drugima je protiv Ciprana planirao podići cijenu i broj nastupa kako bi dobili radnu dozvolu za englesku ligu, a od 20-godišnjeg Prcića je preko noći od "igrača koji mu ne treba" napravio igrača za početnih jedanaest.

Gdje je stao u Brazilu, Sušić je nastavio u Zenici. Navijače je ponovno iznenadio sastavom, ali još više formacijom. Na Svjetskom prvenstvu je igrao bez bočnih nogometaša, a sada ničim izazvan bez krilnih, pa nije ni čudo što su porazi od Nigerije i Cipra došli preko oslabljenih bokova. Ni puno kvalitetniji igrači od Senada Lulića i Avdije Vršajevića nisu u stanju sami 90 minuta držati jednu stranu. Svima je to jasno, ali ne i Sušiću, koji je protiv Cipra izveo obranu koja je prvi put zaigrala zajedno (Vršajević, Šunjić, Bičakčić, Lulić).

Pjanić vrijedi kao dva Cipra, ali kod Sušića ne zna koja mu je uloga na terenu

Svima je bilo jasno i da Sušićeva momčad ne može igrati s dvojicom kreativaca (Pjanić i Misimović), ali ne i njemu samome koji je protiv Cipra na travnjak odlučio poslati čak trojicu veznjaka (Pjanić, Sušić, Prcić) bez ikakvih obaveza u defenzivi.

"Nisam znao kako se postaviti na terenu", požalio se Pjanić nakon trećeg poraza reprezentacije BiH u posljednje četiri utakmice.

Nije ni čudo što veznjak Rome, čija je lijeva noga vrjednija od cijele reprezentacije Cipra, nije znao što raditi na travnjaku kad je na 20 metara od sebe imao još dvojicu "Pjanića", koji su gušili jedan drugoga. Jedini koji je kreirao nešto bio je defenzivni vezni Bešić, najbolji igrač u debaklu BiH. Naravno, s takvim veznim redom napadači Džeko i Ibišević su bili nemoćni i ovisili su o centaršutevima umornih Vršajevića i Lulića.

Lulić razočaran: Neka se Sušić zapita je li ovo prava formacija

"Nedostajalo nam je iskustva na sredini terena. Trebamo se svi zapitati, pa i izbornik, je li ovo prava postava", rekao je iskreni Lulić koji najmanje pruža upravo u ovakvoj Sušićevoj formaciji.

Samo Sušića Nigerijci mogu iznenaditi snagom i brzinom

Iako je cijelo poluvrijeme imao loš rezultat, Sušić je napravio samo dvije izmjene. Treću nije, jer tvrdi, nije imao ofenzivnog nogometaša na klupi. Pa, tko je kriv što su u prvih jedanaest bila samo trojica defenzivaca, a na klupi nijedan ofenzivac? Tko je kriv što BiH od odlaska Muslimovića u kinesku ligu nema trećeg napadača i tko je kriv što najbolji igrač poljske lige Štilić nije ni blizu reprezentacije?

Vjerojatno je kriv onaj koji smatra da nije potrebno skautirati suparnike, pa su ga Nigerijci u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije iznenadili snagom i brzinom, a Ciprani bunkerom i kontranapadima.

Legenda u čudu: Je li moguće da Sušić nije gledao Cipar protiv Hrvatske?

"Sušić nije gledao Cipar protiv Hrvatske u Puli prije pet dana?!", čudi se legendarni nogometaš Željezničara Meša Baždarević da netko u 21. stoljeću ne gleda utakmice suparnika.

"To je velika greška. Sušić je moj veliki prijatelj, ali ako stvarno igrače nije upoznao sa snagom Cipra, pogriješio je. To je osnova nogometne igre. Protivnik se mora analizirati do najsitnijeg detalja", savjetuje Baždarević.

Sušić ne vjeruje igračima, igrači ne vjeruju njemu

Nažalost, izostanak skautiranja nije jedini problem bh. izbornika, koji smatra da mu je posao samo voditi treninge i utakmice. Sušić ne komunicira sa svojim igračima. Nikada nije pozvao nekog reprezentativca da ga pohvali za nastup u klubu ili da sazna koji je razlog zašto ne igra redovno. Nikada nije porazgovarao s klupskim trenerima svojih izabranika da sazna kako se njegovi igrači ponašaju na treninzima ili da zamoli nekog trenera da više ili manje koristi njegovog igrača.

Ne, Sušić smatra da mu to nije posao. Komunicira samo s kapetanom reprezentacije, a novi kapetan i Spahićev nasljednik je Džeko koji s izbornikom već godinu dana nije u dobrim odnosima. Jedan drugome ne vjeruju, a trebaju zajedno odvesti reprezentaciju u Francusku?!

U bosanskohercegovačkoj svlačionici nikad nije bilo izbornika koji je imao manju podršku igrača od Sušića. U samo godinu dana postao je nepoželjan zbog datih lažnih obećanja iskusnim reprezentativcima uoči Svjetskog prvenstva, pozivanja "svojih" igrača umjesto onih koji su na travnjaku zaslužili put u Brazil, te taktičkih formacija zbog kojih najboljih igrači ne mogu pružiti svoj maksimum.

NSBiH gurnuo reprezentaciju u debakl: Njima Sušić vrijedi kao Spahić, Misimović i Ibričić zajedno

Nogometni savez je 9. srpnja odlučio da će Sušić dobiti još jednu priliku. Time je NSBiH u reprezentativnu mirovinu poslao Emira Spahića, Zvjezdana Misimovića i Senijada Ibričića, nogometaše koji su posljednjih deset godina obilježili reprezentaciju BiH.

Njih trojica su se tek nakon reizbora Sušića odlučili oprostiti od reprezentacije, a put do Europskog prvenstva za Bosnu i Hercegovinu sigurno bi bio lakši da obranu drži Spahić, da bunkere probija Misimović, a da je na klupi netko tko poznaje osnove nogometne igre.
Žalosno je kad mi pored naših portala moramo čekati da portal iz susjedne zemlje napiše ovakav članak. Kao što @dubrovnik reče, Safeta bi hrvatski novinari i javnost davno istjerali iz reprezentacije.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 sep 2014, 22:40

Da vam kazem u sinocnjoj taktici nijedan se igrac ne bi snasao covjek je htio da zabije par golova u prvih pola sata i da savlada Kipar,to je potpuno neshvatljivo da rep. koja je igral na SP-u koja iam iskustva i kvalitetne pojedince ne moze da rutinski odradi utakmicu nakon vodstva..
Činjenica je da Vršajević kod prvog gola nije dobro zatvorio,odbrana samo 2 covjeka bila,sredina pretrpana bez krila itd ali sve su to formacijske greske i odabir igraca..Ja znam za formaciju 3 5 2 kad su 3 stopera zadnja koja ostaju,a onda bekovi idu visoko mi smo sinoc igrali 2-6 sa isturenim bokovima :o

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 10 sep 2014, 22:43

zgembo89 je napisao/la:Da vam kazem u sinocnjoj taktici nijedan se igrac ne bi snasao covjek je htio da zabije par golova u prvih pola sata i da savlada Kipar,to je potpuno neshvatljivo da rep. koja je igral na SP-u koja iam iskustva i kvalitetne pojedince ne moze da rutinski odradi utakmicu nakon vodstva..
Činjenica je da Vršajević kod prvog gola nije dobro zatvorio,odbrana samo 2 covjeka bila,sredina pretrpana bez krila itd ali sve su to formacijske greske i odabir igraca..Ja znam za formaciju 3 5 2 kad su 3 stopera zadnja koja ostaju,a onda bekovi idu visoko mi smo sinoc igrali 2-6 sa isturenim bokovima :o
Tačno tako. Pape je mislio da će s Tinom i Prcićem (u besmislenoj formaciji) lahko utrpati 3, 4 komada Kipru i niko danas ne bi o ovome pričao. Činjenica je da ih je on žestoko potcjenio, naši najbolji igrači se izgubili u formaciji ili ostali neiskorišteni...

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 10 sep 2014, 22:44

mone je napisao/la:Ofanziva na Papeta - sasvim opravdana. Međutim, mislim da njega puno ne tangira sve ovo. Realno gledajući nama iz narednog dvomeča, protiv Welsa i Belgije, treba minimum 4 boda da ostanemo u igri za Euro2016. Sa Papetom i njegovim rezonovanjem 1 bod je prevelik. Ako u oktobru ne uspije, savez treba da povuče potez - jer on sigurno neće, i nađe adekvatnu zamjenu. Ne ide više ovako, "kazete", "ne zanima nas Kipar", "ne mogu nam zabit više od dva gola", "znao sam da nećemo zabit ni iz penala" itd.
Raja realno mi iz ovog dvomeča možemo najviše bod izvuć.
Ja priželjkujem nulu jer će onda ovi krimosi u savezu morat dati otkaz teletu.
Ali i nakon toga bi imali realne šanse za drugo mjesto u grupi jer bi ostalo još dosta bodova u igri.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2014, 22:45

mone je napisao/la:Tačno tako. Pape je mislio da će s Tinom i Prcićem (u besmislenoj formaciji) lahko utrpati 3, 4 komada Kipru i niko danas ne bi o ovome pričao. Činjenica je da ih je on žestoko potcjenio, naši najbolji igrači se izgubili u formaciji ili ostali neiskorišteni...
Ili je precijenio ove gore nabrojane :hmmmmm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 sep 2014, 22:48

Buba00 je napisao/la:Najvise su Papeta gurali Begic i onaj Pestalic ( odjednom on strucnjak) ... Oni su ga forsirali a znate ko se njima prikloni nece imati problema, a ko ne zavrsi kao HALEP!!! I ne znam sta vi vise mudrujete sve je to Biznis , ja sam zato prestao pratit repku i ne zanima me al kad gledam kako nas ismijavaju susjedi , i sportski svijet... Ne mogu sutit , nek se skontaju neka nas ne bruka Begic kriminalac i Pestalic privatnik... Eto kakav nam je savez

Ima tu i Bakovic i Pilav cijela ekipa al im se niko nesmije suprostaviti i to je cinjenica
Je li Ivica Osim za tog covjeka,tog kriminalca Begica rekao da je on pravi izbor za predsjednika kad se birao?
Sta je to,Osim neobavijesten ili.....?

Ruku na srce,kolika god legenda bio dosta nam je odmogao,prvo podrzavajuci Begica a onda i Susica.Mislim da je sad i on skontao sve ali bojim se da je kasno.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 sep 2014, 22:49

Virtu4l je napisao/la:
mone je napisao/la:Tačno tako. Pape je mislio da će s Tinom i Prcićem (u besmislenoj formaciji) lahko utrpati 3, 4 komada Kipru i niko danas ne bi o ovome pričao. Činjenica je da ih je on žestoko potcjenio, naši najbolji igrači se izgubili u formaciji ili ostali neiskorišteni...
Ne mozes ti ostavit da ti Avdija drzi cijelu densu stranu znaci morao je imat ispomoczatim Lulic protiv Nigerije je crko nakon 50min zbog iste stvari sad je ponovo drzo lijevu stranu i gurno je unutra Prcic Susica Pjanica jos i Besica igraci su bili na svakih 5m rasporedjeni uopšte nije bilo širine i protoka lopte..
slika
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 10 sep 2014, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 10 sep 2014, 22:50

dubrovnik je napisao/la:Koji nonsence da je Armin koji usput pise na jednom portalu u mojoj zemlji rodjenja najhrabriji BIH sportski novinar. Vjerovatno je i mjesto gdje pise razlog njegove hrabrosti. Hrvatski novinari bi da je kojim slucajem ova seljacina trener njihove repke brisali pod svaki dan sa njim. Vjerovatno je to razlog statusa sporta u ove dvije susjedne zemlje. Hrvati bez problema smjene selektora mjesec prije baraza i naravno plasiraju se na SP. Stimac je za ovog duduka Tesla osobno i kao pojava i kao govornik a boga mi i kao strucnjak. Ova stijena na nasoj klupi mora biti otjerana. Kakav ugovor, kakvibakraci. Jos ga tuzit za unistavanje rejtinga drzave i sporta. Ne mozes glupane gubit od Cipra i ocekivat da te neko placa za to. Ako nece milom zovite Emira da sredi da ga docekaju oni njegovi prijatelji krimosi u Sarajevu pa mu malo zapapre oko guze da ode sam. Ili su mozda to Safetovi prijatelji koji su ga i doveli tu gdje jes jer je u nas nogomet u njegovo vrijeme postao biznis i to rabljenom robom. Kako inace opravdati onog idiota na desnom beku krilu sinoc. Fuuuuuuj.
tako je majstore..svaka ti je na mjestu !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 10 sep 2014, 22:54

Virtu4l je napisao/la:
Mislim da to ne isključuje jedno drugo. I potcjenio je Kipar, i precijenio Tina i Prcića. I nadasve to, postavio formaciju koja izgleda samo ima smisla Borčetu i Baljiću.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 10 sep 2014, 22:55

Nema nista
Zadnja izmjena: Burundi, dana/u 31 okt 2014, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
DD

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 sep 2014, 22:56

Rusilac je napisao/la:SIPA treba uhapsiti braću Sušić,Begića,Bakovića,sve clanove Izvrsnog Odbora i nemali broj novinara kao organiziranu kriminalnu grupu zbog zloupotrebe polozaja ili ovlasti.Teretiti ih da su:prodavali igrace preko reprezentacije,sklapali nezakonite ugovore,nezakonito uzimali novac iz kase NFSBiH ,falsifikovali fakture i troskove puta,smjestaja,osiguranja utakmica fudbalske reprezentacije..,a sve u cilju stjecanja protupravne imovinske koristi.

Neke novinare optuziti direktno za ucestvovanje u organiziranoj kriminalnoj grupi a neke za prikrivanje krivicnih djela i za saucesnistvo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 sep 2014, 23:09

Armine... :clap: Kao da sam sam pisao tekst. Uz onaj od Ibrulja danas, jedini pravi glas navijaca nakon utakmice. SAFETE, IDI DOK NIJE KASNO! Hocu da idem u Francusku navijati za svoju zemlju!!! :x
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 10 sep 2014, 23:13

Trebalo bi provjeriti u svjetskim kladionicama uplate na cipar, ne bi bilo zacudo da je tele prodalo utakmicu.
SIPA malo da procacka svakako ima u savezu posla.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 10 sep 2014, 23:14

Teža grupa od one za SP, plus najbolji igrači iz dvije linije se oprostili, plus Safet na klupi koji igra protiv nas. Teško će biti.
DD

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 sep 2014, 23:17

Ova Papetova taktika bi trebala da izgleda nesto kao van Galova 3-5-2. Toni i Bica stoperi, a izmedju njih Besic koji bi bio nesto kao libero. Avdija i Lulic po stranama, dok je u sredini trokut prcic-susic-pjanic. I naravno u napadu vedo i Dzeko. Na papiru ovo i ne izgleda tako lose, ali ipak u stvarnosti je izgledalo uzasno.

slika
Jednostavno i najbolje sto smo imali u tom trenutku.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.