Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Mume je sinoc pokazao svima kako se igra nogomet,i bio je daleko najbolji i najkorisniji igrac na terenu,toliko se borio i trudio,steta sto nije zabio gol,momak je masina 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mašina
Sve najbolje, Mume.
Sve najbolje, Mume.
Kako imam osjećaj da kad bi se Mume sukobio sa Susicem, i ovaj ga ostavio na klupi, da bi došlo do masovnih protesta...jednostavno, došlo bi do smjene Safeta 
- Ponos Torina
- Kontakt:
Besic-------------->Bajramovic

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
To za smjenu Safeta bi bila prava stvar,ali vec ne igranje Mumetamarcelo12 je napisao/la:Kako imam osjećaj da kad bi se Mume sukobio sa Susicem, i ovaj ga ostavio na klupi, da bi došlo do masovnih protesta...jednostavno, došlo bi do smjene Safeta
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: Odg: Muhamed Bešić
Pa kažem kad bi se ''zakačio'' s Mumetom i stavio ga na klupu, navijači bi ga ganjali do Francusketopnik1 je napisao/la:To za smjenu Safeta bi bila prava stvar,ali vec ne igranje Mumetamarcelo12 je napisao/la:Kako imam osjećaj da kad bi se Mume sukobio sa Susicem, i ovaj ga ostavio na klupi, da bi došlo do masovnih protesta...jednostavno, došlo bi do smjene Safeta![]()
- kenanbrajic
- Kontakt:
Odavno ova zemlja nije imala boljeg fudbalera od Mumeta...kad kazem fudbalera mislim na kompletnog igraca, pas, pregled igre, pozrtvovanost, mu.da, ni sut mu nije losh, samo sto nije cesto u prilici da shuta...jos kad nauci stati na loptu...naklon do poda!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trebali smo mi njega nakon Nigerije zaganjati kad je Rusioca nasega na klupi ostavio. Tele. Sad bi imali 3 boda sa novim selektorom.marcelo12 je napisao/la:Pa kažem kad bi se ''zakačio'' s Mumetom i stavio ga na klupu, navijači bi ga ganjali do Francusketopnik1 je napisao/la:To za smjenu Safeta bi bila prava stvar,ali vec ne igranje Mumetamarcelo12 je napisao/la:Kako imam osjećaj da kad bi se Mume sukobio sa Susicem, i ovaj ga ostavio na klupi, da bi došlo do masovnih protesta...jednostavno, došlo bi do smjene Safeta![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Može koliko hoće ali neće dokle hoće. Poslat ću mu SIPUsoccerfan je napisao/la:Trebali smo mi njega nakon Nigerije zaganjati kad je Rusioca nasega na klupi ostavio. Tele. Sad bi imali 3 boda sa novim selektorom.marcelo12 je napisao/la:Pa kažem kad bi se ''zakačio'' s Mumetom i stavio ga na klupu, navijači bi ga ganjali do Francusketopnik1 je napisao/la: To za smjenu Safeta bi bila prava stvar,ali vec ne igranje Mumeta![]()
![]()
![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Prvi bi ga Besicev stari ganjao. 
Ubjedljivo najbolji pojedinac od kako se ponovo vratio u A tim.AmirBvB je napisao/la:Ubjedljivo najbolji pojedinac sinoć![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najdraže mi je bilo kada je publika sinoć skandirala Muhamed Besic 
Meni je samo zao sto ga kamerman u tom momentu nije snimao. Presretan je sigurno biomarcelo12 je napisao/la:Najdraže mi je bilo kada je publika sinoć skandirala Muhamed Besic
Ma kakvi presretan, sigurno je imao onu čuvenu facu zvanu 'serijski ubica'soccerfan je napisao/la:Meni je samo zao sto ga kamerman u tom momentu nije snimao. Presretan je sigurno bio
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja mislim da je razočarao sve djevojke priznavši da ima curu
Prije par sedmicu je neki novinar iz Liverpoola objavio da je vidio Muhameda sa djevojkom u gradu. Na tumbler-u su joj hebavali sve od dom1a2y je napisao/la:Ja mislim da je razočarao sve djevojke priznavši da ima curu
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 709f98016e" onclick="window.open(this.href);return false;soccerfan je napisao/la:Prije par sedmicu je neki novinar iz Liverpoola objavio da je vidio Muhameda sa djevojkom u gradu. Na tumbler-u su joj hebavali sve od dom1a2y je napisao/la:Ja mislim da je razočarao sve djevojke priznavši da ima curu![]()
![]()
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.