Hvala Bogu.
Vidim javljaju se pojedinci koji nemaju veze sa fudbalom, očigledno ne pratiti vaše timove dovoljno pa navalili davati neke kriterije za momčad koji je u polufinalu kupa Njemačke, koja je prva u Bundesligi i koja je Top 8 u Ligi prvaka.
Svi su me gledali u kafiću dok sam dok sam psovao, skakao, slavio itd. Bilo je cool. Utakmice fenomenalna.
Ubili smo Fiorentinu u svim segmentima osim u postizanju golova. Oni dali 3 gola, Buttov prvi, nadam se da će Bayern napokon kupiti normalnog golmana, drugi gol kriva odbrana, a treći Buyten i Butt, skupi noge.
Hvala Realu za Robbena, njegova prodaja je najveći kiks Reala poslje prodaje Makalelea.
Također Bayern zabio dva gola, jedan offside im svirali koji nije bio, pa Robben par šuteva, falili su centrimetri jednom da Muller zabije, drugi put da Klose. Sve u svemu pogledajte broj pasova i posjed lopte gdje se očigledno vidi da smo dominirali.
Bježite sa teme kompleksaši, i ne pametujte, bolji tim je prošao i među osam smo najboljih timova Evrope. Ponosni smo, hvala Bogu.
Usput da kažem da se vidi da Ribery nije tu 100%, da je Van Buyten dosta griješio jer očigledno nije sav spreman za utakmicu, Holger i Lahm solida, ono dijete lijevo pogriješilo par puta, ali mlad je još, BAstian dobar, Bommel još bolji, Muller van pod hitno i ubaciti Olića, Gomez nije za Laktaša (bez uvrede). Dosta mi je da ga branim, kada ništa iza toga ne stoji. Klose solida, Robben najbolji igrač Bayerna, a jedan je i od toip igrača u svijetu.
Neka me citira ko hoće , ja neću odgovarati, odoh se radovati prolazu svoga tima, a čestitke Fiorentinu na hrabroj igri, ali Bayern je jednostavno bolji i jači, to govori i 18 ili je ovo 1 utakmica bez poraza.
FC BAYERN STERN DES SUDENS !!!!
@ A_d_0
Arrivederci MILAN, kani se ti Bayerna, i prati svoju ekipu, sretno im bilo.
Ako prođe Milan ili Inter, ma dajte ih vamo da se igramo, da se igramo.