FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

coolit
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la coolit » 09 mar 2010, 23:01

Steve Urkel je napisao/la:iako navijam za bayern,oni van gaal je ****čina,kako ga nije stid oliću ne dadne ni minute,a upravo mu je on spašavao glavu nakon oni poraza,i upravo je on zaslužan što van gaal nije dobio otkaz..
ja nikako ne mogu da shvatim sta se desava sa olicem,pa mislim da je 3x bolji od mulera, :x

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 09 mar 2010, 23:02

roy_makaay je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:u utorak je oprostaj od lp a bogami i od riberija
Ponovo te citiram u utorak navecer,a mislim da ce ovaj smajli preovladavat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Javiiii seeee,jaaaavi seeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 mar 2010, 23:02

[youtube][/youtube]

PJEVAJTE :D

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 09 mar 2010, 23:03

ribery + robben=Robbery :mrgreen:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 mar 2010, 23:04

izbaci robbena ode ekipa. ribery ionako nula.cist penal nije sviran,ofsajd bio za fiorentinu al nije ga gilardino dao. sve u svemu NAFAKA!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 mar 2010, 23:06

Hvala Bogu.

Vidim javljaju se pojedinci koji nemaju veze sa fudbalom, očigledno ne pratiti vaše timove dovoljno pa navalili davati neke kriterije za momčad koji je u polufinalu kupa Njemačke, koja je prva u Bundesligi i koja je Top 8 u Ligi prvaka.

Svi su me gledali u kafiću dok sam dok sam psovao, skakao, slavio itd. Bilo je cool. Utakmice fenomenalna.

Ubili smo Fiorentinu u svim segmentima osim u postizanju golova. Oni dali 3 gola, Buttov prvi, nadam se da će Bayern napokon kupiti normalnog golmana, drugi gol kriva odbrana, a treći Buyten i Butt, skupi noge.

Hvala Realu za Robbena, njegova prodaja je najveći kiks Reala poslje prodaje Makalelea.

Također Bayern zabio dva gola, jedan offside im svirali koji nije bio, pa Robben par šuteva, falili su centrimetri jednom da Muller zabije, drugi put da Klose. Sve u svemu pogledajte broj pasova i posjed lopte gdje se očigledno vidi da smo dominirali.

Bježite sa teme kompleksaši, i ne pametujte, bolji tim je prošao i među osam smo najboljih timova Evrope. Ponosni smo, hvala Bogu.

Usput da kažem da se vidi da Ribery nije tu 100%, da je Van Buyten dosta griješio jer očigledno nije sav spreman za utakmicu, Holger i Lahm solida, ono dijete lijevo pogriješilo par puta, ali mlad je još, BAstian dobar, Bommel još bolji, Muller van pod hitno i ubaciti Olića, Gomez nije za Laktaša (bez uvrede). Dosta mi je da ga branim, kada ništa iza toga ne stoji. Klose solida, Robben najbolji igrač Bayerna, a jedan je i od toip igrača u svijetu.

Neka me citira ko hoće , ja neću odgovarati, odoh se radovati prolazu svoga tima, a čestitke Fiorentinu na hrabroj igri, ali Bayern je jednostavno bolji i jači, to govori i 18 ili je ovo 1 utakmica bez poraza.

FC BAYERN STERN DES SUDENS !!!!

@ A_d_0

Arrivederci MILAN, kani se ti Bayerna, i prati svoju ekipu, sretno im bilo.

Ako prođe Milan ili Inter, ma dajte ih vamo da se igramo, da se igramo.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 mar 2010, 23:07

omerbavarac je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Nazalost, sad se tek jasno vidi sta je onaj drugi gol Bayerna u prvoj utakmici znacio. Steta sto nije isti kriterij, pa da se i Gilardinov gol prizna. Mislim, u cemu je problem? Sve je regularno. :roll:
jos jednom ponavljam, drugi gol Viole su postigle iz ofsajda. Naravno mnogo manji ofsajd nego li u Munchenu, ali priznat je. Znaci da je situacija u nepravdi izjednacena. Bolji tim je prosao dalje.
Ma neka ste vi zadovljni. OK je to. Samo ima i druga strana novcica, a postoji sansa da mozda vidite tu stranu iduci put. Pa ces onda vidjeti kakav je osjecaj. Gol koji je priznat kad je Gila bio u ofsajdu se viđa cesto, jer je tako mali razmak i sve se prebrzo desava. Ali ono sto sam vidio u Minhenu ne viđam nikad. U tome je razlika. Ovo veceras je bila obicna greska, ono u prvoj utakmici je cista krađa.

Nikad mi nece biti jasno kako ovakvi timovi prolaze dalje.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 09 mar 2010, 23:07

Bayern zasluženo, na iskustvo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 mar 2010, 23:07

Ja neznam sto je vama krivo toliko kada BAyern nekoga pobjedi ili prodje dalje . Morate shvatiti da je Bayern bolji tim od Fiora ,nema veze offside ili nesto ,mi smo prosli .

LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSE

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 mar 2010, 23:08

Neutral je napisao/la:Hvala Bogu.

Vidim javljaju se pojedinci koji nemaju veze sa fudbalom, očigledno ne pratiti vaše timove dovoljno pa navalili davati neke kriterije za momčad koji je u polufinalu kupa Njemačke, koja je prva u Bundesligi i koja je Top 8 u Ligi prvaka.

Svi su me gledali u kafiću dok sam dok sam psovao, skakao, slavio itd. Bilo je cool. Utakmice fenomenalna.

Ubili smo Fiorentinu u svim segmentima osim u postizanju golova. Oni dali 3 gola, Buttov prvi, nadam se da će Bayern napokon kupiti normalnog golmana, drugi gol kriva odbrana, a treći Buyten i Butt, skupi noge.

Hvala Realu za Robbena, njegova prodaja je najveći kiks Reala poslje prodaje Makalelea.

Također Bayern zabio dva gola, jedan offside im svirali koji nije bio, pa Robben par šuteva, falili su centrimetri jednom da Muller zabije, drugi put da Klose. Sve u svemu pogledajte broj pasova i posjed lopte gdje se očigledno vidi da smo dominirali.

Bježite sa teme kompleksaši, i ne pametujte, bolji tim je prošao i među osam smo najboljih timova Evrope. Ponosni smo, hvala Bogu.

Usput da kažem da se vidi da Ribery nije tu 100%, da je Van Buyten dosta griješio jer očigledno nije sav spreman za utakmicu, Holger i Lahm solida, ono dijete lijevo pogriješilo par puta, ali mlad je još, BAstian dobar, Bommel još bolji, Muller van pod hitno i ubaciti Olića, Gomez nije za Laktaša (bez uvrede). Dosta mi je da ga branim, kada ništa iza toga ne stoji. Klose solida, Robben najbolji igrač Bayerna, a jedan je i od toip igrača u svijetu.

Neka me citira ko hoće , ja neću odgovarati, odoh se radovati prolazu svoga tima, a čestitke Fiorentinu na hrabroj igri, ali Bayern je jednostavno bolji i jači, to govori i 18 ili je ovo 1 utakmica bez poraza.

@ A_d_0

nedo Bog da nam vi dodjete. bila bi perverzija Allaha mi dragog. eto nikad se nisam volio hvalit sa svojim klubom al vas bi bas ono smrvili. i nemoj molim te da se vise raspravljamo nakon svake utakmice ja sam rekao svoje ti svoje i cao. mi cemo proci aBd a vjeruj vise bi volio da ne prodjemo nikako nego da prodjemo na guzove pa da me raja podjebava.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 09 mar 2010, 23:10

Neutral je napisao/la:Hvala Bogu.

@ A_d_0

Svaka čast, napokon neko ko zna šta piše.
Oni su za nas amateri. 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 mar 2010, 23:12

slika

slika

Ljubomorne duse, mogu.... zna se sta vec.slika

slika slika slika slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 09 mar 2010, 23:13

@A_d_0 Jah jah,tek iduce godine ako Bog da,ipak sutra United zavrsava Milanov nastup u lp :lol:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 09 mar 2010, 23:14

Bolje ti je suti A_d_0, sta smo vam uradili na Audi kupu, i to sa djecom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 09 mar 2010, 23:15

roy_makaay je napisao/la:@A_d_0 Jah jah,tek iduce godine ako Bog da,ipak sutra United zavrsava Milanov nastup u lp :lol:
Što, jel se to neće igrat nikako?

Tako je i Real razmišljao pa fasovo po ušima. Pato nije ništa pokazao na prvoj utakmici, sutra će aBd sve nadoknaditi a Ronhaldino će da dokaže da je na starim stazama slave i uspjeha. A ono što će najviše da zaboli navijače MUDA će biti slobodnjak i Beckham.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 09 mar 2010, 23:17

NoName je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la:@A_d_0 Jah jah,tek iduce godine ako Bog da,ipak sutra United zavrsava Milanov nastup u lp :lol:
Što, jel se to neće igrat nikako?

Tako je i Real razmišljao pa fasovo po ušima. Pato nije ništa pokazao na prvoj utakmici, sutra će aBd sve nadoknaditi a Ronhaldino će da dokaže da je na starim stazama slave i uspjeha. A ono što će najviše da zaboli navijače MUDA će biti slobodnjak i Beckham.
Jarane,ja bi volio vise neg iko da United dobije po usima al realno kad stvari sagledamo sanse za prolaz Milana su veoma male,ipak opet to je ekipa za velikim iskustvom u lp,sve je moguce.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 23:18

Zbog BL i bodova mi je drago.Ostalo manje vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 mar 2010, 23:19

Jesmo popularni gle sto nam pišu na temi :mrgreen:

A za Adu i ostale sta bi bilo kad bi bilo :lol: To mozes djeci pricati ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 mar 2010, 23:25

Čestitke Bavarcima :)

Utakmica, odlična, napeta, za prepričavanje..
Van Buyten kloc - najbolji igrač Fiorentine večeras

nadam se golijadi i sutra, i još boljem fudbalu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 09 mar 2010, 23:29

VanBasten je napisao/la:Čestitke Bavarcima :)

Utakmica, odlična, napeta, za prepričavanje..
Van Buyten kloc - najbolji igrač Fiorentine večeras

nadam se golijadi i sutra, i još boljem fudbalu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.