Virtu4l je napisao/la:Stani, jel' im se brišu one olimpijade, wimbledoni, usopeni, i ostaju na Fred Perryju i 1936. Ili će prisvojiti sve medalje, kao jedna susjedna nam zemlja.
Sledeci politiku tih
agresora iz susjedstva dolazimo do zakljuchka da je sve to
englesko.
DukeOfWellington je napisao/la:Naravno. Tebi je to mantra, ali ja sam to gledao iz prve ruke i znam šta sam vidio. Ili ćeš me uvjeriti da ratom razorena zemlja i krađa talenata ni slučajno nemaju veze sa sportskim rezultatima. Nećeš, pa ne moraš ni pokušavati.
Mi prichamo o prezentu. Rat je bio i zavrshio 1995e. Danas je 2014.
A nije samo BiH u istoriji sveta bila zahvacena ratom. Mnogi drugi su isto nayebavali kroz istoriju, pa cute, rade i nekad neshto i naprave.
DukeOfWellington je napisao/la:Ne bih. Jednom sam čitao postove na forumu Krstarica ili nako nekako i nakon 10 minuta zaključio da nema svrhe biti tamo. Sada se držim samo bh. i britanskih foruma, tj. tamo sam gdje se osjećam komotno.
Pominjesh forum na kome je legitimno iznositi rasonalistichke tvrdnje i biti moderator.
Ja ti pricham o nechemu drugome: o forumima koji imaju topike tipa "Nezavisna Vojvodina - vreme je" ili "Novak - chetnik sa reketom", te gde je normalno da vidjeniji forumashi druge nazivaju sVrbima, a dotichnu im zemlju sVrbijom. Na tim forumima nema
gostiju i
domacih, a niti jedna tema/mishljenje nije iskljucheno - sve dok se ne rushe neki drugi principi tipa sekularnog humanizma i ljudskih sloboda.
---------------------------------
Kad krene shut Shpance, ugasice Francuze.