FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 09 mar 2010, 22:46

TOOOOOOOOOOOOO!!!
Ludnica. Robbenu majstore, ljevica ti se pozlatila.
Pa je li moguce da Van Bommel onako postigne gol. Hvala vjetru koji je doveodo ubrzanja one lopte prilikom suta. Podsjeti me na poraz od Reala, kad je Bommel slican gol postigao. :mrgreen: :mrgreen:

Edit:Vjerujem da je pravda zadovoljena, jer su Viole drugi gol postigne iz ofsajda. 1:1 u ofsajdima. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 09 mar 2010, 22:47

Ko bi reko nakon uspavanke u prvom poluvremenu da cemo u drugom gledat krimi,Robben veliki majstor kapa dole,Alaba pokazo da je njegova buducnost u prvih 11 Bayerna,Van Buyten u skoku nenadmasljiv na zemlji :?

Sve u svemu,prosli smo i to je najbtinije
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 22:47

The Game je napisao/la:FUDBAL JE IGRA U KOJOJ NA KRAJU NIJEMCI POBJEDJUJU ;) ;) ;)
Moram priznati da je par puta g.ovno zamrlo u meni, igra je bila uzasna, ali kao sto sam ranije danas napisao bitno je da prodjemo, nije bitan rezultat
Ma znam tu ali ta nevrijedi u ovom slucaju.sam sebe slazes.Kad ih nisu pobijedili.
Malo docaras drugacije. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 09 mar 2010, 22:48

Ja mislim da smo dobro odigrali. Da Roben nije bio onako sebičan pojeli bi ih

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 09 mar 2010, 22:49

iako navijam za bayern,oni van gaal je ****,kako ga nije stid oliću ne dadne ni minute,a upravo mu je on spašavao glavu nakon oni poraza,i upravo je on zaslužan što van gaal nije dobio otkaz..

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 mar 2010, 22:49

Premro sam u ovih zadnjih 10 minuta! Roben mi nekako skrt sa lotom ali hallal mu pita ,svaka mu dala !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 mar 2010, 22:51

harishp je napisao/la:
The Game je napisao/la:FUDBAL JE IGRA U KOJOJ NA KRAJU NIJEMCI POBJEDJUJU ;) ;) ;)
Moram priznati da je par puta g.ovno zamrlo u meni, igra je bila uzasna, ali kao sto sam ranije danas napisao bitno je da prodjemo, nije bitan rezultat
Ma znam tu ali ta nevrijedi u ovom slucaju.sam sebe slazes.Kad ih nisu pobijedili.
Malo docaras drugacije. :mrgreen:
Normalno da vrijedi, pogotovo veceras ;) ;)
Zasto, zato sto je Bayern veceras bio kriminalno los vecim dijelom utakmice, a uspjeli smo ostvariti prolazak klasicnom svapskom srecom

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 mar 2010, 22:52

Odbrana je veoma losa. Buyten kriv za golove. Halalim svima, bitno je da su prosli. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coolit
Kontakt:

Post Postao/la coolit » 09 mar 2010, 22:53

BAYERN YE BAYERN :arrow:

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 mar 2010, 22:53

Kakva utakmnica :lol:
:arrow: Nek smo izbacili cigane italijanske :!:
Nek sam ja i promuko i razbio case :D Kako sam skocio kad ga je uvalio Robben !!! MA SVE ZA BAYERN
Odbrana kriza, ALABI skidam kapu dijete od 17 god odigra onako nemam komentara mislio sam da ce ovo biti promasaj al' zna LvG najbolje.Nikad necu prezaliti onaj dan kad nam je stigao Gomez aj sto je dosao al' sto bolan 30miliona, al hajde necemo sad o tome ajde da slavimo :lol: :lol: :lol: ZABARI PAPA PAPA :twisted:

Bayern Munchen stern des sudens

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 mar 2010, 22:54

Nazalost, sad se tek jasno vidi sta je onaj drugi gol Bayerna u prvoj utakmici znacio. Steta sto nije isti kriterij, pa da se i Gilardinov gol prizna. Mislim, u cemu je problem? Sve je regularno. :roll:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 09 mar 2010, 22:54

omerbavarac je napisao/la:Odbrana je veoma losa. Buyten kriv za golove. Halalim svima, bitno je da su prosli. :D
Ribery zmaj uvijek bio i ostao on i Roben su odradili lavovski posao uz naravno Bomela...sve u svemu Bayerna je zanimljivije gledati u Ligi prvaka od ljubicastih tako da je bolje sto prode Bayern ;)
mB!

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 09 mar 2010, 22:55

alabu zacementirat u prvih 11, i to armiranim betonom da ga niko ne moze iscupat :mrgreen:
gomeza i mullera zamijenit kloseom i olom :)
kupit dva stopera, pa makar uli moro prodat 1000 stolica sa stadiona, ovako vise ne ide :twisted:
ostalo moze proc, mada bommela ne volim al... :D :D
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 09 mar 2010, 22:56

Gadi mi se Bayern, da nije bilo vjetra u Leđa i Sudijske krađe, pi*ke bi ostale kod kuće gledati fiorentinu na TV-u...

FUJ!!!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 09 mar 2010, 22:56

Trasimaco je napisao/la:Nazalost, sad se tek jasno vidi sta je onaj drugi gol Bayerna u prvoj utakmici znacio. Steta sto nije isti kriterij, pa da se i Gilardinov gol prizna. Mislim, u cemu je problem? Sve je regularno. :roll:
drugi gol fiorentine je neregularan...kada je upucena lopta gilardinu sa strane on je bio za jedno pola koraka u ofsajdu.to se jasno vidjelo na prvom usporenom snimku...al jbg

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 mar 2010, 22:57

Krivo mi je sto je Fiorentina ispala..
Oboje igrate lijep fudbal ali oni su vise zasluzili.. Trebaju donijeti odluku da se i njima prizna gol iz ofsajda kao i vama prvu utakmicu, i onda bi oni prosli.. :twisted: :twisted: :twisted:
8-) 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 mar 2010, 22:57

Trasimaco je napisao/la:Nazalost, sad se tek jasno vidi sta je onaj drugi gol Bayerna u prvoj utakmici znacio. Steta sto nije isti kriterij, pa da se i Gilardinov gol prizna. Mislim, u cemu je problem? Sve je regularno. :roll:
jos jednom ponavljam, drugi gol Viole su postigle iz ofsajda. Naravno mnogo manji ofsajd nego li u Munchenu, ali priznat je. Znaci da je situacija u nepravdi izjednacena. Bolji tim je prosao dalje.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 mar 2010, 22:59

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA

PLACITE DUSMANI PLACITE

FC BAYERN DEUTCHE MAISTER !!!!!!!!!

Cuj komentara haha eto nama nije smetao vjetar omg PLACITE KOMPLEKASI CMIZDRITE :D :D :D

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 09 mar 2010, 23:01

Joj što volim ovu temu. :D :D

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 09 mar 2010, 23:01

Veceras se vidjelo koliko je sr.anje od ekipe ovaj Bayern, ko sto neko rece maloprije, sretan je ko ih dobije u 1/4 finalu...al Stevan Pujo Jovetic je majstor...Bayernbolje nek se okrene domacem prvenstvu, jer ce im utakmice 1/4 finala (BILO KOG DA DOBIJU) biti dzenaza...cao!!!!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.