Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safet Sušić treba da podnese ostavku, al kakve se ovdje uvrede pišu na račun tog čovjeka i njegove familije 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Evolution87
- Kontakt:
Branio sam Papeta, ali mislim da mu je vrijeme da ode dok jos nije kasno. Iz utakmice u utakmicu dokazuje da je limitiran trener koji je izgubio kredibiltet. Sada gledano, najbolje bi mu bilo da se je nakon SP-a oprostio od repke i tako ostao upamcen kao prvi trener koji nas je odveo na ovu smotru.SamoZeljo je napisao/la:A kako prodati tarabe iz Hrvatske? Kako da uzme sta para ciganska familija Susic?Evolution87 je napisao/la:------------beg-------------
mujdza--bica--toni--sejo
------------besic-----------
izet------pjanic-------lula
-------dzeko----vedo------
Pa zar je ovo bilo tesko izvesti pape?
Bas ce ih ovako prodati, kad cijeli svijet vidi da ih je Kipar nadigrao. Mamlaz jedan bezobrazni!
I da mi je neko pricao da ce Mensur Mujdza biti rezerva onom speed demonu, ne bi mu vjerovaro.

Adios Pape.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
jel ovo sa ss.ba uzeto ili su oni napisali ??
indx.-hr: "I dok je selektor Cipra cijelo vrijeme skakao, trčao, objašnjavao svojim igračima kako da igraju, bodrio ih...Safet Sušić Pape je svih 95 minuta stajao i šutio, kao da ne zna šta da kaže, da barem podrži svoje igrače nekim aplauzom ili čak da ih naruži, ali ništa, apsolutno ništa."
indx.-hr: "I dok je selektor Cipra cijelo vrijeme skakao, trčao, objašnjavao svojim igračima kako da igraju, bodrio ih...Safet Sušić Pape je svih 95 minuta stajao i šutio, kao da ne zna šta da kaže, da barem podrži svoje igrače nekim aplauzom ili čak da ih naruži, ali ništa, apsolutno ništa."
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo je sa sorsa... Posvadjace se sa svim bitnim igracimaMnogi smatraju da je formacija trebala biti drugačija. Reprezentativac Senad Lulić je za bh. medije rekao da se selektor treba zapitati da li je taj sistem dobar za naš tim i igrače koje imamo. Selektor ipak ne dijeli mišljenje sa Lulićem.
"Lulić prvo treba da krene od sebe, da analizira svoju igru u toj utakmici i svim utakmicama koje je odigrao za reprezentaciju. Treba svaki igrač malo samokritičan da bude", govori Sušić.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svi trebaju biti samokritični, ali ne i on. Strašno šta čovjek napravi od reprezentacije.
Sta nam uradise to je strasno.
I to šapatom,bez otpora.Malo lazi,malo insajderskih,malo spina i eto nas da izgubimo od Kipra.
A mentola fala bogu more,najvise vole socne insajderske iz pouzdanih izvora,poput jarana koji je cuo od zene doktora Karabega.
Iskreno,sad osjecam i stid
I to šapatom,bez otpora.Malo lazi,malo insajderskih,malo spina i eto nas da izgubimo od Kipra.
A mentola fala bogu more,najvise vole socne insajderske iz pouzdanih izvora,poput jarana koji je cuo od zene doktora Karabega.
Iskreno,sad osjecam i stid

Goalgetter je napisao/la:Toliko mi je Safet ogadio Avdiju, ne mogu ga ocima vidjeti, a zapravo je samo kriv Pape, sto ga forsira ko lud ...
A meni Avdija Safeta ... nije kriv Vrsko sto ne zna vec onaj sto misli da zna ...

Unistio si nam zlatnu generaciju smrade jedan. Na SP smo MORALI proc Nigeriju sa ovakvom ekipom. Ovu grupu smo bez problema trebali iskoristit da se plasiramo, a sad ce gutavo bit i za baraz. KIPAR NAS POBJEDIO HALOOOOOOOO. Zadnja pobjeda u gostima protiv San Marina 2007. rekose. Pa je li te stid moronu jedan? Imas li trunka obraza?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- SimkeSamke
- Kontakt:
----------------------begovic-------------------------
---mujdza---cocalic---besic---kolasinac---
------------salihovic---medunjanin---------------
---hajrovic--------pjanic----------------lulic---
--------------------DZEKO-----------------------
kako bi ja igrao, ali Boze moj..
susic nikad nece priznati svoju gresku ZATO STO NEMA OBRAZA
vrsajevic, sunjic, vranjes i ostali bez kluba OUT
tinki vinki OUT dok ne predje u jacu ligu
---mujdza---cocalic---besic---kolasinac---
------------salihovic---medunjanin---------------
---hajrovic--------pjanic----------------lulic---
--------------------DZEKO-----------------------
kako bi ja igrao, ali Boze moj..
susic nikad nece priznati svoju gresku ZATO STO NEMA OBRAZA
vrsajevic, sunjic, vranjes i ostali bez kluba OUT
tinki vinki OUT dok ne predje u jacu ligu
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, zamislite samo kako bi se spisak vrati u zivot odlaskom Susica: Zukanovic, Stilic, Mahmutovic.... Hadzic, Avdija i mozda Tino out 

Fit Tony: I keep my friends close...
- Goalgetter
- Kontakt:
Taj ces film gledati jedino kad kvazi strucnjak napusti reprezentaciju. On ce gurati do kraja svoju filozofiju, bolje receno lopovluk.Consigliere je napisao/la:Pa, zamislite samo kako bi se spisak vrati u zivot odlaskom Susica: Zukanovic, Stilic, Mahmutovic.... Hadzic, Avdija i mozda Tino out
I jos povratkom Spahica. To je najvaznije, ne mozemo bez svog vodje. Kao beba bez matere jedne jedine!Consigliere je napisao/la:Pa, zamislite samo kako bi se spisak vrati u zivot odlaskom Susica: Zukanovic, Stilic, Mahmutovic.... Hadzic, Avdija i mozda Tino out
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
JEL TE SRAM SAFETE ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Stilic u formi u kojoj je bio u zadnje vrijeme, Mahmutovic u formi od prosle jeseni, Zukanovic koji igra redovno...da. Poajcali bi nas. Ali Stilic iz Turske, Mahmutovic koji je povrijedjen i Zukanovic koji sjedi na klupi u Veroni nas i nebi bas toliko pojacali.Consigliere je napisao/la:Pa, zamislite samo kako bi se spisak vrati u zivot odlaskom Susica: Zukanovic, Stilic, Mahmutovic.... Hadzic, Avdija i mozda Tino out
Svi vi koji sanjate odlazak Sušića iz reprezentacije trebate znati da ti snovi neće biti java jer je fudbalski savez sa ovim "stručnjakom" potpisao ugovor na dvije godine. U slučaju otkaza od strane saveza mora mu se isplatiti sva ugovorena suma, a odakle onda pare za drugog trenera (možda bi Adžem prihvatio da vodi repku za male pare).
A da bi se vaši snovi ostvarili on bi sam morao dati ostavku. E to se u narodu zove "pusti snovi".
PS. Ovdje ne treba prozivati navijače Sarajeva za podršku Safetu. Danas na poslu sve i jedan Pitar sa velikom gorčinom i još po kojom "primjerenom" riječju spomenuo je Papeta. Valjda ga još jedino podržavaju Igor Kristić i Velid Spaho.
A da bi se vaši snovi ostvarili on bi sam morao dati ostavku. E to se u narodu zove "pusti snovi".
PS. Ovdje ne treba prozivati navijače Sarajeva za podršku Safetu. Danas na poslu sve i jedan Pitar sa velikom gorčinom i još po kojom "primjerenom" riječju spomenuo je Papeta. Valjda ga još jedino podržavaju Igor Kristić i Velid Spaho.
Dzaba se kofrcite. Susic ostaje najmanje do kraja godine a gotovo sigurno i do kraja kvalifikacija. Ne bih se iznenadio da bude vodio reprezentaciju i u kvalama za SP. Jedino da sam da ostavku sto ce se desiti kad nama svima kolektivno naraste nokat tamo gdje nam nikad nije rastao. Kad nesto Usanovic instalira to bog dragi nemoze vise skinuti. 

A nedo Bog da je kojim slucajem ostao Spahic pa da smo sinoc izgubili, kao sto jesmo, koje bi tek onda price kruzile, kafanama, brijacnicama, kancelarijama, forumima i sl.
Te kladionica te klanovi te neigranje Ibricica te idi iz reprezentacije Spaha .
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
- Goalgetter
- Kontakt:
Fozgen je napisao/la:A nedo Bog da je kojim slucajem ostao Spahic pa da smo sinoc izgubili, kao sto jesmo, koje bi tek onda price kruzile, kafanama, brijacnicama, kancelarijama, forumima i sl.

Nema se na koga vise svaliti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.