FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta im se pravdate.Jeste mi smo vas izbacili i Sloboda ko klub nam je u rangu Viteza.
Da nisi mlado od koze?samke12345 je napisao/la:gdje nisste krivi kad ste u tuzlu dolazili gladni mi smo vam davali da jedete prvi traktor trave smo vam poslali na grbavicu i vi nam onako vratili pustili da vas oni sto su vas klali pobjede al HVALA vam![]()
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Sloboda nije mogla izgubit jednim golom razlike pa taman da je mrtva glava pala..vi ko da ste od juce pa mislili da Slavija moze ispast iz lige..a drugo procitajte malo sta je Igor Melher rekao u Prijedoru jel pa ce vam neke stvari biti jasnije...dakle tekma za koju mnogi misle da nema veze sa ispadanje Slobode, Rudar-Zrinjski...
citavo kolo je namjesteno da Slavija ostane u ligi..nego kako god nama dobrodoslo ispadanje, ostali ostanak u ligi ili pare, odnosi se trajno poremetili, ko je.e odnose, nije da smo se gotivili i prije ispadanja ha ya...
nego da na vrijeme upozorim, da ne bi teme otisle u 100 qraca, nulta tolerancija za navijace Slobode koji budu provocirali ovdje isto tako i na temi Slobode za navijace Zeljeznicara, Veleza, Leotara itd itd..da ne bude " sta je ovo bilo, ko me banova i sto me banova"..diskusija svakako, zdrava diskusija kao i zaje.ancija u normalnim uslovima al sve preko toga direktni crveni karton..da ne bude nismo znali
citavo kolo je namjesteno da Slavija ostane u ligi..nego kako god nama dobrodoslo ispadanje, ostali ostanak u ligi ili pare, odnosi se trajno poremetili, ko je.e odnose, nije da smo se gotivili i prije ispadanja ha ya...
nego da na vrijeme upozorim, da ne bi teme otisle u 100 qraca, nulta tolerancija za navijace Slobode koji budu provocirali ovdje isto tako i na temi Slobode za navijace Zeljeznicara, Veleza, Leotara itd itd..da ne bude " sta je ovo bilo, ko me banova i sto me banova"..diskusija svakako, zdrava diskusija kao i zaje.ancija u normalnim uslovima al sve preko toga direktni crveni karton..da ne bude nismo znali
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
pa nije, jer nije ni igrala dok nisu čuli da je gošk okrenuo. bila tekma na prenosu.
To je samo dokaz koliko su bijedni klub kada ih Gosk iz Gabele sjebe, zanimljiva cinjenica. Selo od 400 kuca, kazu za Gabelu da je lopovima najbolje kada Gosk igra, sve kuce prazne, svi stanovnici na tekmi, zamisli.ChWilla je napisao/la:pa nije, jer nije ni igrala dok nisu čuli da je gošk okrenuo. bila tekma na prenosu.
- IlGuerriero
- Kontakt:
Ihh nije to ništa, ima gorih od njih, jedan klub iz sela od 200 kuća, izbacio ove neke iz Evrope.England je napisao/la:To je samo dokaz koliko su bijedni klub kada ih Gosk iz Gabele sjebe, zanimljiva cinjenica. Selo od 400 kuca, kazu za Gabelu da je lopovima najbolje kada Gosk igra, sve kuce prazne, svi stanovnici na tekmi, zamisli.ChWilla je napisao/la:pa nije, jer nije ni igrala dok nisu čuli da je gošk okrenuo. bila tekma na prenosu.

Aludiras li na divove difovske?IlGuerriero je napisao/la:Ihh nije to ništa, ima gorih od njih, jedan klub iz sela od 200 kuća, izbacio ove neke iz Evrope.England je napisao/la:To je samo dokaz koliko su bijedni klub kada ih Gosk iz Gabele sjebe, zanimljiva cinjenica. Selo od 400 kuca, kazu za Gabelu da je lopovima najbolje kada Gosk igra, sve kuce prazne, svi stanovnici na tekmi, zamisli.ChWilla je napisao/la:pa nije, jer nije ni igrala dok nisu čuli da je gošk okrenuo. bila tekma na prenosu.
- IlGuerriero
- Kontakt:
Da, da. 

Re: Odg: FK Željezničar
Do zadnjeg kola kupovali tekme i u zadnje počeli neke postenjace glumiti i oslanjati se na druge.ultrasstyle_tz je napisao/la:Sloboda nije mogla izgubit jednim golom razlike pa taman da je mrtva glava pala..vi ko da ste od juce pa mislili da Slavija moze ispast iz lige..a drugo procitajte malo sta je Igor Melher rekao u Prijedoru jel pa ce vam neke stvari biti jasnije...dakle tekma za koju mnogi misle da nema veze sa ispadanje Slobode, Rudar-Zrinjski...
NO PYRO NO PARTY
Pustite ba kozojebbe, o njima kad dođe vrijeme, nego da se okrenemo utakmici koja se igra u subotu.. Očekujem jedno 5-6 milja protiv Viteza, i pun Jug naravno, zaželila se raja Želje a neme boljeg načina od zaboravljanja sinoćnje blamaže od tog da odeš u Dolinu Ćupova i opustiš se uz Želju..
Mislim da bi trebali dobiti Viteza bez nekih većih problema, neki mali respekt prema njima ali hladne glave sa ulogom favorita lagano odigrati utakmicu. Biću zadovljan sa nekih 2:0
Nadam se da je Varea konačno spreman i da bi mogao dobiti neku veću minutažu. Što se tiče prvog sastava, ja sam za onaj koji je istrčao i u Zvorniku.. Nedo i Bajić u napadu sa Memijom i Bašom na krilima, Stana kao bek, sredina Dado, Tomić & Eldar.. Ili Amir umjesto Dade..
Jedva čekam utakmicu
Mislim da bi trebali dobiti Viteza bez nekih većih problema, neki mali respekt prema njima ali hladne glave sa ulogom favorita lagano odigrati utakmicu. Biću zadovljan sa nekih 2:0
Nadam se da je Varea konačno spreman i da bi mogao dobiti neku veću minutažu. Što se tiče prvog sastava, ja sam za onaj koji je istrčao i u Zvorniku.. Nedo i Bajić u napadu sa Memijom i Bašom na krilima, Stana kao bek, sredina Dado, Tomić & Eldar.. Ili Amir umjesto Dade..
Jedva čekam utakmicu

Ja te volim, volim Željo..
Kako bolan niste mogli izgubiti jednim golom razlike kad ste imali igrača više, utakmica bila na tv-u, šuta jednog niste imali,centar niste prešli sa igračem više,mene bi bilo stid poslije toga nešto reći.Kupili tekmu sa Veležom gdje vam se ofirno sklanjali igrači Veleža,onda Gošk itd.. Melher nešto rekao nakon što mu je čovjek sa više od 30 metara zabio gol za 3:2 i pobjedu Rudara,koji je i Slobodu na Tušnju pobijedio..ultrasstyle_tz je napisao/la:Sloboda nije mogla izgubit jednim golom razlike pa taman da je mrtva glava pala..vi ko da ste od juce pa mislili da Slavija moze ispast iz lige..a drugo procitajte malo sta je Igor Melher rekao u Prijedoru jel pa ce vam neke stvari biti jasnije...dakle tekma za koju mnogi misle da nema veze sa ispadanje Slobode, Rudar-Zrinjski...

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Imam osjećaj da će ga Turković i Varea zabit u ovoj tekmi,možda i Bajić ..gio10 je napisao/la:Pustite ba kozojebbe, o njima kad dođe vrijeme, nego da se okrenemo utakmici koja se igra u subotu.. Očekujem jedno 5-6 milja protiv Viteza, i pun Jug naravno, zaželila se raja Želje a neme boljeg načina od zaboravljanja sinoćnje blamaže od tog da odeš u Dolinu Ćupova i opustiš se uz Želju..
Jedva čekam utakmicu
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
2:0 do 15 -te, da se moze opusteno. Nedostaje tekmi gdje se mozes opustiti, ne ocekujem vise od 2 milje ljudi, los termin.gio10 je napisao/la:Pustite ba kozojebbe, o njima kad dođe vrijeme, nego da se okrenemo utakmici koja se igra u subotu.. Očekujem jedno 5-6 milja protiv Viteza, i pun Jug naravno, zaželila se raja Želje a neme boljeg načina od zaboravljanja sinoćnje blamaže od tog da odeš u Dolinu Ćupova i opustiš se uz Želju..
Jedva čekam utakmicu
Katastrofa tremin, zali boze para sto potrose za rasvjetu, veci rashodi od prihoda.domorocki je napisao/la:subota u 19.00 ti loš termin![]()
-
- Kontakt:
da je u 9 ne valja, ne valja u 2, ne valja u 7... ko voli i moze doci ce...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Re: Odg: FK Željezničar
ne vrijedjaj Vitez,I Nemoj ih porediti sa ovim sto mrze sve iz SARAJEVAAlipasino je napisao/la:Sta im se pravdate.Jeste mi smo vas izbacili i Sloboda ko klub nam je u rangu Viteza.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Jos vas emocije drze.. pise li se kad sta on topic 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Danas je naša juniorska reprezentacija odigrala u Slavonskom brodu prijateljsku utakmcu protiv vršnjaka iz Hrvatske.
Konačan rezultat bio je 1:1
Poveli su domaći golom Malokua u 38. minuti a to je ujedno bio rezultat prvog poluvremena.
U drugom poluvremenu naši momci su zaigrali mnogo bolje te su do izjednačenja stigli preko Amara Burovića koji je pogodio mrežu Hrvatske na asistenciju Kerima Memije.
Naši momci su bolje igrali u durgom poluvremenu, a treba izdvojiti Memiju, Hadžiahmetovića, Oršolića i Ćorovića koji su danas bili najbolji pojedinci u redovima naših U19 Zmajeva...Memija
..Hadžiahmetović 
Poveli su domaći golom Malokua u 38. minuti a to je ujedno bio rezultat prvog poluvremena.
U drugom poluvremenu naši momci su zaigrali mnogo bolje te su do izjednačenja stigli preko Amara Burovića koji je pogodio mrežu Hrvatske na asistenciju Kerima Memije.
Naši momci su bolje igrali u durgom poluvremenu, a treba izdvojiti Memiju, Hadžiahmetovića, Oršolića i Ćorovića koji su danas bili najbolji pojedinci u redovima naših U19 Zmajeva...Memija

Ima li više informacija o ovoj utakmici, sastavi, neke slike, video?adi93 je napisao/la:Danas je naša juniorska reprezentacija odigrala u Slavonskom brodu prijateljsku utakmcu protiv vršnjaka iz Hrvatske.
Naši momci su bolje igrali u durgom poluvremenu, a treba izdvojiti Memiju, Hadžiahmetovića, Oršolića i Ćorovića koji su danas bili najbolji pojedinci u redovima naših U19 Zmajeva...Memija..Hadžiahmetović
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, MoSaZeLjo1921, Noke995, Stanceski i 40 gostiju.